חזרתי..

Lאחד

New member
אם מדברים על שוד...

אכן היה כאן שוד לאור היום! אנחנו נשדדנו והממשלה והצבא באים (באמצעותך) בטענת הקוזק הנגזל... אכן כן - אנחנו גרמנו להם להרביץ לנו בכך שלא הסכמנו להיות נשדדים. צורה לך!

טעות קטנה....

במשל שלי השודד היה זה שעבר על החוק. במציאות - המתנחלים היו אלה שעברו על החוק - ולכן על פי המשל השלי השודד הוא המתנחלים.

צודק......

אבל גם בורא עולם יכול להקדיש כמה דקות בשבוע לכתוב משלים! ואם זה קשה לי - אני אוכל פשוט לברוא אותם!!

NIRVANAבת

New member
זה ממש לא נכון...

אתה לא היית שם, ואני דיי בטוחה שאתה גם לא מכיר הרבה אנשים שהיו, אבל אני כן, (אחותי בת 15 הסתננה ונשארה בנווה דקלים עד הפינוי) ולא הייתה שם כ"כ הרבה רגישות כמו שמראים, הרב היה נחישות... הרבה פעמים רואים חייל מחבק מישהו תוך כדי שהוא מוליך אותו, אבל בעצם הוא דוחף אותו!! אפילו מישהו שהיה בכפר דרום ופינה אמר שהיתה רק נחישות (ואני מדברת על הסדרניק בקורס קצינים ששבת לפני העביר לנו פעולה בסניף שהוא הולך לעשות את זה כי הוא מאמין שזה יהיה רגיש...) אתה פשוט לא שומע את הסיפורים הקטנים, אני כן, ולצערי יש הרבה יותר מדי..

tally123

New member
כל הכבוד לצה"ל ולמשטרה

בס"ד באמת עשיתם את המשימה הקשה הזו ברגישות, למרות האלימות המילולית הרבה שהופנתה כלפיכם. ואני בטוחה שקשה לך עכשיו- אבל אני בטוחה שיהיה בסדר...

לא נראה ששמחים שהם שוב בארץ.

שמחים? קדימה!!!! קדימה!!!!! הזמינו אותם אליכם, פתחו את בתיכם. אל תגרשו אותם מתל אביב. מוגנים הם יהיו תמיד, הקב"ה שומר עליהם מכל משמר, כמו ששמר עליהם מ6,000 הפצ"מרים. מי ששרת שם יודע, יודע עד כדי איזה דיוק היו מגיעות המרגמות, נופלות "בדיוק" מסביב לבית. הקסאם שכוון לשדרות? באורח פלא, כששהו שם אלפי אנשים, במקום להפוך לאסון נפל על בית חנון, איך אפשר להסביר את זה? מקרה? כל כך הרבה מקרים? ואותם אנשים שהיו איתם כל הדרך איתם עכשיו, ולא אף אחד מאלה ש"דאגו" להם שיהיו במקום מוגן. אז או שתגידו עשינו את זה כי זו הייתה פקודה ולא חשבנו והרגשנו מעבר לזה, או שתקומו ותנסו לכפר על מה שעשיתם, על אלפי הילדים שזרוקים עכשיו ברחוב ואנחנו לא מפסיקים לחבק ולדאוג להם. אבל אל תגידו שאתם דואגים להם, בבקשה אל תגידו את זה.

Rotema3

New member
תקראו בעיתון ותבינו..ציטוט:

"ממשלות ישראל נמנעו בעבר מפינוי מאחזים בלתי חוקיים בנימוק שאין לצבא ולמשטרה יכולת להשלים את הפינוי ללא שפיכות דמים. התירוץ הזה נגמר אתמול.אפשר לפנות מה שרוצים". המאבק שלהם היה המאבק של כולנו. מאחלת לכל השמאלנים והמגרשים לגורש מהבית שלהם.

Rotema3

New member
לא מאמינה בעם ישראל ולא רוצה

להיות מאוחדת עם שמאלנים בוגדים ורשעים

very dark girl

New member
אשרייך../images/Emo13.gif

למרות שאני הייתי נוהגת שונה מאוד ממך, אני ממש שמחה לשמוע שלא נפלת בפח שהתקשורת תומנת לתושבי מדינת ישראל, שלא האמנת לשמועות השקר והתואבה שהמתנחלים אינם אלא קבוצה ברברית שתפגע בכל מי שיעז לערער בדרך חייהם! אני גם שמחה לשמוע לשמרות שזה לא קל שאנשים מטיחים בך האשמות וקללות שאינן במקום לא נתת לזה להכעיס אותך ולגרום לך לשנוא. אשרייך שהצלחת לראות את המצוקה הרוחנית והרגשית שמתחת לקשיחות... יומטוב!

feel6

New member
פחחחחח נשברת??

אכזבתם אותי צבא הגנה לישראל!! אני כ"כ שמחה שחברה שלי לא לקחה בזה חלק...

silverhawk

New member
כל הכבוד.

השלמת המשימה עם רגישות ודמעה בעיניים - זוהי בדיוק הדרך הנכונה.

למעלה