חזרת קוברת...

LadyG

New member
אני...אני...

אריק ברדון בקולנוע דן..... לא זכורה לי הופעה אחרת שלו בארץ.

Jflyaway

New member
אני חושב שהוא הופיע גם באצטדיון

ר"ג, עם אלווין לי....

LadyG

New member
אולי

אני מתכוונת להופעה בקולנוע דן. צעקות הקהל בית שמש...בית שמש זכורות לי עד היום

modulo1000

New member
להקות פסיכדליה אדירות שמופיעות

MC5 MUSIC MACHINE SEEDS...ספרתי איך פספסתי בעבר LOVE CREAM GONG FAIRPORT CONVENSION VAN DER GRAFF...היו אמורים להגיע לארץ...אבל אחד מן ההרכב...לא המיל סרב על רקע פוליטי. אגב בניו יורק יש כל הזמן איחודים של להקות...אז VILLAGE VOICE בגרסא האינרנטית יעזור לכם להתכונן מראש. וכמובן יש פסטיבלים שהוזכרו כאן בפורום תמיד צריך לבדוק...לא לרוץ....לקרוא ביקורות ...כי עדיף לחלום.... מאשר שהחלום ישבר.

Jflyaway

New member
MC5 הופיעו באוסטרליה. חבר

שראה אותם סיפר שהיו מדהימים. באותו TOUR הקליטו גם אלבום LIVE אני כמובן ראיתי אותם ב 1970

Jflyaway

New member
אאאחחחחחחחחחחחחחחח.....

איזה יופי! זה היה כדורגל. בשביל הדקה הזו הכל היה שווה!

זינגלה

New member
כן, ג'ק ברוס בתל-אביב

1987 - משהו כזה? היה נפלא באמת ובתמים. את אריק ברדון בקולנוע דן אני זוכר כאכזבה - הוא היה בתקופת הפאנקי שלו, ואני באתי בציפיה לריתם'נ'בלוז שורשי יותר. היום הייתי נהנה בכל מקרה, אבל בזמנו הייתה חשיבה טהרנית יותר (היי, גם אריק קלפטון עזב את היארדבירדז כי הם עשו סינגל פופ והתרחקו מבלוז - או במילים אחרות, כשאתה צעיר, הרבה יותר קל להיות אידיוט
).

noamrap

New member
ג'ק ברוס בתל אביב

יש לי את הדי וי די של ההופעה של ג'ק ברוס במועדון הליקוויד בת"א משנת 1985. הדי וי די נדיר וצולם ע"י מישהו מהקהל באיכות גבוהה למדי. כבונוס יש באותו די וי די גם הופעה ישנה של ברוס בתוכנית הטלוויזיה של ג'ולס הולנד (עם תרגום בעברית). למי שמעוניין בדי וי די הזה (נדיר ביותר..) ויש לו משהו להציע בתמורה (לא חייב משהו נדיר היסטרי) מוזמן ליצור קשר: [email protected]

זינגלה

New member
זוכר את הבגרות בפיסיקה?

זוכר איך המורה שהערצת הבריז ולא היה שם? נכון. עברו כמה שנים מאז, לא מעט. עשית עוד כמה דברים בחיים. הבגרות היא בעצם זכרון די רחוק ומעומעם. יודע משהו, אפילו פגשת את המורה ההוא שלך לפיסיקה (בהלוויה של המורה לאנגלית) ושאלת אותו, פעם אחת ולתמיד, למה הוא לא היה שם, בזמן הבגרות לפיסיקה. נכון שכבר שכחת מזמן, נכון שזה לא שינה כל כך הרבה בעצם, אבל בכל זאת - מסקרן. ואז הוא אמר לך, המורה לפיסיקה, תשמע-תראה, היתה לי הזדמנות של פעם בחיים לבלות בוקר עם איאן אנדרסון. אני ידעתי שאתם תעברו את הבגרויות, איתי, בלעדי. אני ידעתי שעשיתי ממכם בני אדם. לפחות חלק מכם. לפחות ניסיתי. הנה, חלקכם אפילו הלכו להיות מורים. ידעתי שאחרי כל הזמן שהעברנו ביחד ועם כל התכנים שנטעתי בכם, כמה שעות של מבחן בגרות לא ישנו כבר כל כך הרבה. ומצד שני היה את איאן אנדרסון. ואז אתה חיבקת אותו, והערכת אותו קצת יותר, וכולם הסתכלו עליכם מה פתאום אתם מתחבקים באמצע ההלוויה של המורה לאנגלית, ואחר כך הלכתם אליו הביתה (פעם ראשונה) ושמעתם ביחד בוטלגים של המודי בלוז, ותהיתם כמה מהדיוידי החדש הזה שהוציא מייקל פינדר מנוגן באמת וכמה מזה זה פלייבק פשוט. בעצם למה אני מזכיר לך את כל זה? אני מזכיר לך, כדי לתת לך (מראש) את הפרספקטיבה של עוד כמה שנים. אם האיחוד הזה במאי הוא משהו שחלמת עליו כל השנים, אסור לך לפספס אותו. זה לא יהיה המקרה של סנטנה או דיפ-פרפל, זו תהיה ההכאה על חטא של ארתור לי (הדברים יהיו קצת יותר מפורטים במסר ששלחתי לך, שהפרהסיה לא ראויה לו).

forever changes

New member
שלום ../images/Emo13.gif

דבר קטן - חזרתי להציק לכם אחרי טיול שטח מייגע וקשה אבל חוויה לדורות של יומיים עם חברים :), עם כל המסיבות טראנסים שהיו שם הייתי צמא לרוק ורול יותר ממים כמעט. אני חולם על להיות בהופעה של ג'ון לורד, איאן פייס, וריצ'י בלקמור רק לראות אותם לא משנה מה הם ינגנו מצידי שיעשו קאברים לאמינם ולבריטני ספירס (למרות שיש מישהו שעושה את זה לא רע, זוכר יואל
), והזמר אגב שהייתי רוצה מאוד הוא רוד אוונס (לא כשרון מבוזבז ?) שמרגש לדעתי פי מליון מכל סולן שהיה לסגולים, והבסיסט גם לא משנה לי שיהיה גלובר מצידי, אני לא התנגד להיות בסיסט בהופעה שלהם (רק איך מנגנים בגיטרה ?!)
. הייתי רוצה לראות את קלפטון עם קרים שינגנו באיזה רמה שהם רוצים רק לא משהו כמו האנגלופד, קיצור כל גיבור שחי מוזמן לקפה בבית שלי.

noamrap

New member
הופעת האיחוד החלומית שלי...

קינג קרימזון בהרכב של שנת 1969 (עם מלוטרון על הבמה).

giloni

New member
אני את החלום שלי הגשמתי

מבחינתי המשיח כבר בא, והוא לפעמים שותה בירה עם ישו בפאב מקסים במערב לונדון. הם אפילו יושבים ליד אותו שולחן שלידו ישבו פעם - כשהוא ועוד כמה חברים שתויים, וכמה חברות יפות עם שיער בלונדיני וכובע - הביאו את הפולק אל הרוק עם תחנת ביניים נהדרת בפסיכדליה הבריטית של 1966-1969 יקי

למעלה