תוווודה :] אמ ... אלינור 14 פ"ת (:
S Simple Dani New member 1/8/07 #15 ../images/Emo181.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif אני דאני../images/Emo9.gif ממ ואני מיבנה השתלבות כיפית לך! הולך להיות מפגש שווההההה
../images/Emo181.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif אני דאני../images/Emo9.gif ממ ואני מיבנה השתלבות כיפית לך! הולך להיות מפגש שווההההה
E ElinorLahav New member 1/8/07 #18 תווודה :] חווווופשי מאמי ( בקשר למפגש ) XD אני כ"כ מחככככה לזה כבר ............... אבל אננייי לא מכיירה אפחד : \ ( אני חדדדשה )
תווודה :] חווווופשי מאמי ( בקשר למפגש ) XD אני כ"כ מחככככה לזה כבר ............... אבל אננייי לא מכיירה אפחד : \ ( אני חדדדשה )
S Simple Dani New member 2/8/07 #24 ../images/Emo181.gifהנה, עכשיו את מכירה!../images/Emo24.gif חחח חוץ מזה, שאני גם לא נפגשתי אף פעם עם אף אחד מפה כי אני בפורום רק מאז שהוא נפתח תבואי בכל מקרה!
../images/Emo181.gifהנה, עכשיו את מכירה!../images/Emo24.gif חחח חוץ מזה, שאני גם לא נפגשתי אף פעם עם אף אחד מפה כי אני בפורום רק מאז שהוא נפתח תבואי בכל מקרה!
E ElinorLahav New member 2/8/07 #28 חחח ... גם אם לא הכרתי אפחד התכוונתי לבוא ... תגידוו בקשר למתנה הזאת שלכם להביא תמכתבים למפגש ?!