טוב, כשיהיה לי כוח.
E Emergency Exit New member 12/8/08 #26 יאיייייייי../images/Emo23.gif אולי מחקת אותי קוראים לי L I G H T D:
X xXx Lilo xXx New member 12/8/08 #30 ניראה לך מחקתי אותך??? ../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif ~אנחנו מדברות עכשיו XD~
O oo ELLA oo New member 10/8/08 #12 ../images/Emo204.gifאני D: ראשון-הייתי אצל חברה שני-חוג שלישי-חוג , לרנות כבר ת'ספרים האלה לבצפר ..S: רביעי-אולי לנסוע לסבתא . חמישי-חוג שישי-לנוח שבת-ניסע לים אולי ..ולנוח
../images/Emo204.gifאני D: ראשון-הייתי אצל חברה שני-חוג שלישי-חוג , לרנות כבר ת'ספרים האלה לבצפר ..S: רביעי-אולי לנסוע לסבתא . חמישי-חוג שישי-לנוח שבת-ניסע לים אולי ..ולנוח
M MyBeautifulRescue New member 11/8/08 #20 ../images/Emo141.gif ראשון-היה צום. ראיתי טונות של סרטים כדי להעביר את הזמן. עדי עפה. שני-אולי קניון. מחפשת מתנות ליומולדת לשתי חברות. שלישי-שופינג עם אמא וסרט. רביעי-קוסמטיקאית. הולכת לעבודה של אמא אחרי. בר מצווה לבן דוד בערב. >< חמישי-שוםכלום... מתוכנן,לפחות. מתארגנת לשבת. שישי-שבת אצל חברה. DD: שבת-כנ"ל. אולי אותה חברה תבוא אליי.
../images/Emo141.gif ראשון-היה צום. ראיתי טונות של סרטים כדי להעביר את הזמן. עדי עפה. שני-אולי קניון. מחפשת מתנות ליומולדת לשתי חברות. שלישי-שופינג עם אמא וסרט. רביעי-קוסמטיקאית. הולכת לעבודה של אמא אחרי. בר מצווה לבן דוד בערב. >< חמישי-שוםכלום... מתוכנן,לפחות. מתארגנת לשבת. שישי-שבת אצל חברה. DD: שבת-כנ"ל. אולי אותה חברה תבוא אליי.
Y yael0000 New member 12/8/08 #23 ../images/Emo211.gif ראשון- צבא שני- צבא שלישי- בית! אולי הולכת לצ'ן רביעי- אמממ בית חמישי- בית שישי- מסיבת בריכה, הולך להיות טווווווווווווואוב שבת- לא יודעת
../images/Emo211.gif ראשון- צבא שני- צבא שלישי- בית! אולי הולכת לצ'ן רביעי- אמממ בית חמישי- בית שישי- מסיבת בריכה, הולך להיות טווווווווווווואוב שבת- לא יודעת
E Emergency Exit New member 12/8/08 #28 יואו pool party,../images/Emo204.gif../images/Emo41.gif איזה מגניבבב
נ נסטי XD New member 12/8/08 #24 ליבי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תתעלמו מעודף הפאקציות שיש בי, ככה זה כשיש ליבי...XD ראשון- ליבי , בבית.. שני- צילומים לשיניים, חהחה הפכתי להם את המרפאה..XD, ליבי שלישי- בבית רביעי- עדיין בבית חמישי- כנ"ל שישי- עוד 8 ימים יש לי יומולדת!!! שבת- עוד שבוע!!!!!!!! אל תעשו שרשורי מזל טוב, אני ארצח אותכם...XD
ליבי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תתעלמו מעודף הפאקציות שיש בי, ככה זה כשיש ליבי...XD ראשון- ליבי , בבית.. שני- צילומים לשיניים, חהחה הפכתי להם את המרפאה..XD, ליבי שלישי- בבית רביעי- עדיין בבית חמישי- כנ"ל שישי- עוד 8 ימים יש לי יומולדת!!! שבת- עוד שבוע!!!!!!!! אל תעשו שרשורי מזל טוב, אני ארצח אותכם...XD
E Emergency Exit New member 12/8/08 #27 כיאלו כוכב נולד?XD ליבי ישראל וכרמל וגם אביב. אבל העיפו אותו;(
J Johnni456 New member 12/8/08 #33 הם ממש טחונים><../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif נראה לך שהם עושים את זה כדי לעצבן בכוונה? XDD