חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

stkachov

New member
זה היה צפוי

הם תמיד אמרו את זה. שברגע שתגמר שביתת הסגל הבכיר, הם יתחילו לשבות כיוון שכך יזכו לתשומת לב גדולה יותר.

מה נסגר??? חוזרים ביום ראשון או עוד שבועיים??

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/685/341.html#comm אם אמנם ייחתם היום ההסכם, תחודש ביום ראשון עבודת המרצים חברי הסגל הבכיר. שנת הלימודים תמשיך על פי הסיכומים שכבר נעשו במרבית המוסדות. .נראה כי רוב המוסדות יפתחו בעוד שבועיים בסמסטר מקוצר, המכונה "סמסטר א' השלמות". במהלך הסמסטר הזה ייבחנו הסטודנטים על השיעורים שכן למדו במהלך השביתה, ובסופו ייבחנו על החומר החדש. הסמסטר השני של השנה ייפתח במאי ויסתיים סביב ה-13 באוגוסט מי ישלם לי מעונות על יולי אוגוסט? המרצים???? מה נסגר?? איך אדע אם אני חוזרת ללמוד ביום ראשון או לא? מהם הסיכומים שכבר נעשו ברב המוסדות? מתי חושבים להודיע לנו על זה?

כבשה200

New member
למי אכפת מהסגל הזוטר?

הרי גם ככה נגמר הסמסטר ביום ראשון, וגם ככה נבחן על מה שהם לימדו אז מה תזיז השביתה לחודש הקרוב? שהם לא ייבדקו את המבחנים? נו, מילא

flutter girl

New member
מה הקשר? מה עם מתרגלים?

יש קורסים שלהם יש תרגולים עם סגל זוטר. יש להניח שאם לא למדת את הקורס אז גם התרגול היה חסר משמעות משהו (לפחות בחלק מהחוגים).

כבשה200

New member
יש פה אי הבנה ביננו...

"סכסוך עבודה" אומר שאם הסגל הזוטר ירצה לשבות, הם יוכלו לעשות זאת רק בעוד שבועיים זה לא אומר שלא יהיו עכשיו מבחנים, קורסים שלמדת בהם - המבחן ייתקים

אליהו ד

New member
וואי מה יהיה אם כשיהיה מבחן תהיה שביתה?

כאילו מי אמור לעבור לענות על שאלות ? פחחח המדינה הקיקיונית הזאת שאלוהים יעזור לה

stkachov

New member
אני לא יודע מה קורה עם כל הקורסים

אני משאר שיש קורסים בהם אין מה לתרגל אם המרצה לא מלמד את החומר, אבל אני לא יודע על בטוח.

FloorFiller

New member
כן, אבל מה לגבי המשך השנה ?

זה אומר שוב שבסמסטר הבא נלמד רק חלק מהקורסים (?). וחוץ מזה, עדיין לא ברור מה קורה עם המבחנים ועם החזרה ללימודים. צריך לחכות להבהרות. כשדובר על קיום רגיל של מבחנים זה היה כשדיברו על סגירת הקמפוסים ועל המשך השביתה, עכשיו שהמצב השתנה, יכול להיות שגם זה ישתנה.

stkachov

New member
נכון

ואני נשארתי שבת כדי ללמוד לבחינות.. מעניין עכשיו מה יעשו. אני כבר מוכן נפשית להתחיל עכשיו את התקופת בחינות... יהיה ממש מבאס אם יחליטו לדחות את הבחינות.

כל החוסר וודאות הזה משגע אותי ../images/Emo46.gif

חוזרים ללמוד ביום ראשון?? ומה עם הבחינות?? יש לי 3 וזה לא הגיוני לדחות את הבחינות כי עד אז אני לא אזכור טוב את החומר ובנוסף יהיה לי עומס בבחינות, זה לא הגיוני ללמוד עכשיו משהו חדש!! למישהו יש עידכון? משהו?

stkachov

New member
איזה עדכון?

עוד אין אפילו הסכם חתום בין המרצים לאוצר... את רוצה שכבר האוניברסיטה תדע להגיד לך מה יהיה בדיוק? אף אחד לא יכול להגיד עכשיו כלום. יום ראשון אולי הדברים יתבהרו. בנתיים הייתי ממליץ ללמוד כרגיל לבחינות.

stkachov

New member
בסדר

זה מה שאני אומר... רק לפני שעה נחתם ההסכם, אי אפשר לצפות שכבר נדע את כל התשובות לגבי ההשלכות של זה עלינו.

כבשה200

New member
"יקבע לוח אקדמי חדש"

צריך להמתין ולראות מה האוניברסיטה קובעת

אליהו ד

New member
מבחינת חדרי לימוד לא ריאלי שהסמסטר יתנהל

למשל בכלכלה ביום של מבוא א' קומה שלמה של 600 מושבתת כנל במאקרו א ואפשר להמשיך לדעתי יתנו למועדי א' להתרחש ללא לימודים וידפקו את מועדי ב(ידפקו=רעש של סטודנטים שלומדים ליד כיתות של מבחנים)

amitk80

New member
עדכון לגבי השביתה (מאתר האגודה)

סטודנטים יקרים, הסתיימה שביתת הסגל האקדמי הבכיר באוניברסיטאות בארץ! עם זאת, מרצי הסגל האקדמי הבכיר לא ילמדו ביום ראשון,20.1.08. לעומת זאת- מרצי הסגל הזוטר כן ילמדו. ובהמשך- כל המבחנים של הסגל הזוטר יתקיימו כסדרם! בעקבות סיום השביתה אלו הם דרישות הסטודנטים: בתאריך 21.01.08 יפסקו הלימודים ויתחילו מבחנים לסמסטר א-1 (הקורסים שנלמדו במהלך השביתה- סגל זוטר) בתאריך 10.02.08 מועדי ב' וג' לסמסטר א-1 ובמקביל יתחילו הלימודים לסמסטר א-2 (קורסים של הסגל הבכיר שלא נלמדו עד כה). בתאריך 20.04.08 סוף סמסטר א-2 ותחילת מבחנים לסמסטר זה. (10 שבועות סמסטר א-2). בתאריך 11.05.08 מועדי ב' ו ג' לסמסטר א-2 ובמקביל תחילת סמסטר ב'. בתאריך 27.07.08 סוף סמסטר ב' ותחילת מבחנים למסטר ב' (11 שבועות סמסטר ב'). ובנוסף, דרישות אקדמיות: בחירה של 2 מתוך 3 מועדים לפי רצון הסטודנט וציון סופי- הגבוה מבין השתיים. תאריכים ודרישות אלו אינם סופיים ואינם מאושרים ואנו מקווים שהם יאושרו בוועדה המתמדת שתהיה ביום ראשון הקרוב. סטודנטים לכלכלה- בעקבות פניות של נציגי החוג, נבדוק אפשרות לדחיית המבחנים בשבוע נוסף (כלומר תחילת מבחנים ב-27.1). בברכה, יניב בן שושן, יו"ר אגודת הסטודנטים אני מאד מקווה שזה באמת מה שיהיה ויתנו לנו לעשות את המבחנים בשקט לאלו שלמדו.... נקווה שלא תהיה שביתת סטודנטים וסגל זוטר אחרת בכלל השנה תלך קיבינימט

אליהו ד

New member
יש כאלו שטוענים שלא במקרה היה מזמוז של הזמן

נראה את הסטודנטים מעיזים לשבות בעקבות אימוץ דוח שוחט בפברואר.. קיצר עשו לאגודה בית ספר וזה הוכיח כמה המנהיגים וואנאביז שלך הם קצרי רואי . אבל ניחא

למעלה