חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

MMMOOSH

New member
נראה לכם שאני אחכה עד ה 10.2

לאלה ממשפטים אין לימודים ואין מבחנים...

כבשה200

New member
מה זאת אומרת? יש לי חברה במשפטים ויש לה

5 מבחנים ועבודות, הכל קורסים של הסגל הזוטר

stkachov

New member
אולי היא עושה דו חוגי

אז המבחנים בחוג אחר(כלכלה?) שותף שלי גם עושה משפטים, ויש לו רק משפט עברי

MMMOOSH

New member
למד רק משפט עברי ונבחן כבר ביום חמישי

חוץ משיעור במשפט פלילי שאני מאמין שיתקיים ביום שני אין לי למה להגיע לחיפה וה 10.2 זה אומר עוד דחייה של 20 יום... בקושי למדתי והלימודים אצלי לא החלו ועוד לא נכנסתי למסלול

flutter girl

New member
כן אבל הרבה עושים דו-חוגי

ויש לנו לדוגמא מבחן בכלכלה. ומה זה משנה רק שנה א', מה עם שנים ב', ג' ו-ד' במשפטים? הם לא נחשבים? נו באמת. העיקר כל אחד דואג לאינטרסים שלו.

amitk80

New member
זה ממש לא מדויק

לחבר'ה ממשפטים יש מבחנים. תאמיני לי שעדיף לך לחכות עד ה 10.2 מאשר לחכות עד ה 27.02. בגלל הרבה סטודנטים כאלו המבחנים שלנו נכנסים לתוך סמסטר א-1 וגם לתוך סמסטר א-2. את אולי תרגישי את זה בסמסטר אחד שצריך לעשות מועדי ב' אבל אלו שלמדו במהלך השביתה ירגישו זאת פעמיים..

Josette

New member
כמה מבחנים יש לך?

לי יש אחד עם חומר פתוח (בשיטות מחקר) אחד שאני הכי לחוצה ממנו (אנטומיה) ואחד ממש שטותי (שימושי מחשב) ועבודה מסכמת בעוד איזה קורס שלא אמורה לקחת יותר מדי זמן בעיקרון אני לומדת לאט לאט, אבל לא מרתון מטורף, אז אני תוהה אם אני לא שאננה מדי כי פתאום עכשיו יתחילו לימודים במקביל למבחנים או משהו כזה... בקיצור אני מחפשת תמיכה נפשית ללחצים וחששות שהתעוררו להם פתאום

EastGirl83

New member
לא מבינה דבר אחד....

ביום ראשון אנחנו לומדים כרגיל כמו במערכת השעות של סמסטר א???? אבל הסתיים הסמסטר... ואיך בדיוק נלמד עכשיו כאשר יש מבחנים? מתי אני אמורה ללמוד למבחנים? בלילה?

amitk80

New member
ביום ראשון

סגל זוטר מלמד כרגיל. מיד אחרי זה מתחילים מבחנים וכל מה שמפורט (בהנחה שועדה מתמדת תאשר זאת). הסיכויים שהם יאשרו זאת לדעתי גבוההים. שבת שלום

למעלה