חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

0mroosh

New member
../images/Emo7.gif

הייתי בטוח שכן. לא משנה, בכל אופן היא שרה את כל הדיסק חוץ מ"מי מפחד מהזריחה" ו"waltz"
. היא שרה גם את "הבור","למה את לא"[?/אותו פזמון], עוד 2 שירים חדשים וקאבר לשיר של אלטון ג'ון[ sweet painted lady]. אם זיכרוני אינו מטעני.

חחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

0mroosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
שיאאלה.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחח חחחחחח חחחחח חחחח חחח חח ח משולש ישר זווית? לילה טוב!

קוֹבּ

New member
יצא לך משולש די [בריש] גלי..

אני לא נרדם. כוס רב-רב-רבוק אמקום אספרגוס-מוקרם וקרם-ברולה לקינוח ערס! הלכתי לישון ולחשוב [סימולטנית]. וללמוד הלטת הכרה.

../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

שאתה חולה כבר אמרתי לך
לא, שזה אי אפשר לתאר... עומר, הכדורים [כחולים סגולים]... כמה פעמים צריך להזכיר לך מותק

0mroosh

New member
אהה..

כי לשים המון סימני שאלה כאלה:
מעידים על חוזק נפשי.
הכדורים היחידים שנכנסים לפי, אלה כמוסות אצות של אמא, אם אנחנו לא לוקחים אותם..היא שמה לנו בקציצות..

אני לא אשאל...../images/Emo4.gif

בעצם אני כן... מחלות נפש זה עניין תורשתי[
-הס עומר] לא, כי אם כן לדעתי יש לך תרוץ...

למעלה