את משו... פשוט אנציקלופדיה...
A aLiNa oO New member 22/8/06 #38 תודה... נקרופיל - אחד שמקבל סיפוק מיני מהיותו בקרבת גופות... או לעשות דברים אחרים עם גופות :S לא'דעת, מישו שמזיין גופות בקיצור... (יותר מידי מידע מויקיפדיה)
תודה... נקרופיל - אחד שמקבל סיפוק מיני מהיותו בקרבת גופות... או לעשות דברים אחרים עם גופות :S לא'דעת, מישו שמזיין גופות בקיצור... (יותר מידי מידע מויקיפדיה)
K K i t t yG i r l New member 22/8/06 #29 יאפ,עוד תואר לאוסף ^^ אחרי זונה,שרמוטה,מאמי,פמלה אנדרסון וגוזזת עיזים גם נקרופילית ^^
A aLiNa oO New member 22/8/06 #45 אני בשלישייה עם נסראליק ועוד מישו (אני יודעת שאתה קורא את זה ) ככה שזה הופך את זה לרביעייה את מוזמנת בהחלט, רק לצפות אבל
אני בשלישייה עם נסראליק ועוד מישו (אני יודעת שאתה קורא את זה ) ככה שזה הופך את זה לרביעייה את מוזמנת בהחלט, רק לצפות אבל
K K i t t yG i r l New member 22/8/06 #46 לצפות מהפינה? יש לי טראומה מהפינה בגן. תסריטו או משהו,שאני אהנה בכ"א..
A aLiNa oO New member 22/8/06 #48 כן המפקדת !!! ילדה רעה, אותי בחיים לא שמו בפינה בגן ! ותראי מה צמח ממני D:
K K i t t yG i r l New member 22/8/06 #51 צמח? תגידי,אבא ש'ך גנן? (בואנה אני ערסית,אותי לשלוח לשם לאקצייה)
A aLiNa oO New member 22/8/06 #55 לא, הוא עובד בקוקה-קולה ת'אמת... ואת לא ערסית, את דווקא נחמדה... יש לך פוטנציאל אחותי.
K K i t t yG i r l New member 22/8/06 #57 גם פות גם פוטנציאל,בחורה כלבבי. (( מי אמר לגנוב לעילי שורות ולא קיבל? ))
K kizi is the justice New member 22/8/06 #58 אבא שלך עובד בקוקה קולה? עכשיו אני מבין איך זה זה שיצאת כזאת תוססת ולצערי גם מלאת גזים