ואיי גיליתי שבתפוז יש מסרים אבל בפורום יותר טוב
K K i t t yG i r l New member 22/8/06 #97 שמעי,זה לא יילך ככה אני לא מי שאת חושבת שאני ואת בכלל אישה אז אל תצווי עלינו
A aLiNa oO New member 22/8/06 #103 WHO ARE U ?!?! ../images/Emo2.gif ואני אצווה על מי שבאלי... למה ? את כתבת: כי אני אישה
A aLiNa oO New member 22/8/06 #107 אההה לא ? מאיימים בהפצצות, מאשימים אותי בנקרופיליה, יורדים פה אחד לשני, שלישיות (אתה עדיין קורא פה ?), ורק אני אשב בשקט ? OH NO LADY, NOT GONNA WORK.
אההה לא ? מאיימים בהפצצות, מאשימים אותי בנקרופיליה, יורדים פה אחד לשני, שלישיות (אתה עדיין קורא פה ?), ורק אני אשב בשקט ? OH NO LADY, NOT GONNA WORK.
K kizi is the justice New member 22/8/06 #109 אין לך קפה לעשות? כל הדיבורים הזה עשו לי כאב ראש,2 סוכר.
A aLiNa oO New member 22/8/06 #111 אפשר לשפוך לך אותו על הגמד ? מותק, אני לא מכינה קפה לאף אחד. מקסימום ציאניד עם סוכר.
K K i t t yG i r l New member 22/8/06 #113 נראה לי ענית לעצמך על השאלה כן, שבי בשקט, או שתכיני לי שוקו ותבחשי היטב. כי... גם לנשים יש זכויות! אהמ... כן.. איפשהו
נראה לי ענית לעצמך על השאלה כן, שבי בשקט, או שתכיני לי שוקו ותבחשי היטב. כי... גם לנשים יש זכויות! אהמ... כן.. איפשהו
A aLiNa oO New member 22/8/06 #118 להכין גם לך ציאניד עם סוכר ? שאלה: את/ה או ? כי לא כ"כ הבנתי אחריי ה"שבי בשקט, או שתכיני לי שוקו ותבחשי היטב. כי... גם לנשים יש זכויות!" בילבלת.
להכין גם לך ציאניד עם סוכר ? שאלה: את/ה או ? כי לא כ"כ הבנתי אחריי ה"שבי בשקט, או שתכיני לי שוקו ותבחשי היטב. כי... גם לנשים יש זכויות!" בילבלת.
A aLiNa oO New member 22/8/06 #122 תודה מותק אבל אני לא מכינה לאף אחד קפה/ווטאבר רק אם משלמים לי על זה
K K i t t yG i r l New member 22/8/06 #125 לא לא,לא הבנת נכון א-את לא מכינה לאף אחד,את מכינה לי,זה כבר כבוד. ב-לא משלמים לך מותק,הכסף מגיע אלי (קאש,מאני מזומני-אם תרצי)
לא לא,לא הבנת נכון א-את לא מכינה לאף אחד,את מכינה לי,זה כבר כבוד. ב-לא משלמים לך מותק,הכסף מגיע אלי (קאש,מאני מזומני-אם תרצי)