חחחחחחחח אני התאהבתי

Berethor

New member
זה סוג של הונאה לא חושב?

נכון שיש נשים שהן מקרה קשה מדי ויתאהבו רק בעצמן או בגבר חלומות שלהן שבתכלס בטח לא קיים אפילו, אבל אני לא בטוח שזה מצדיק לשקר עליהן, אפילו אם זה למטרות ניסוי או הומור ולא למטרות להשיג אותן בשקר, אני לא מאמין בלשחק ברגשות של אנשים, לצד אחד זה יראה משעשע, לצד השני זה נורא פוגע. חוץ מזה עדיף כבר משהו כמו באתר ההכריות של okcupid(שגם חינמי וגם מצוין), שם אנשים גם יכולים לעשות כלמיני מבחנים, ולענות בכנות עליהם, זה עוזר לבנות פרופיל של האישיות שלהם, וככה להכיר בין שני אנשים פחות או יותר ראש, או לפחות כאלה שמתאים להם האופי האמיתי ודעות והעדפות וכו של הצד השני. זה גם לא 'שטחי' כמו אתרי הכריות רבים אחרים, עם תיאור דיי שטחי וביסוס בעיקר על מראה, ולא על הכל.

Reyn

New member
אמנם למדתי לשון רק בבית הספר,

אבל אני בכל זאת יודע ששתי המילים בכינוי שלך הן בלשון נקבה. זה לא אומר בהכרח שהכינוי נקבי, אבל לימודי לשון בוודאי לא יוכיחו שהוא זכרי.

בנוסף, כשמילה נפתחת בתנועת חיריק ואחריה שווא נח (בקתה, מלגה, מכתבה), לא כותבים יו"ד אחרי החיריק. לכן, "שמחה" ולא "שימחה".

תודה

אגב היוד הזו נכתבה בטעות ועד היום היא מפריעה
לי כמו צלקת על הפנים.
שטויות זה לא העיקר...

Berethor

New member
בטוחה שדווקא מגבר?..

אחרי הנושאים הקודמים שפתחת שבהן נוצר הרושם שאת עוד לא סגורה..

אוי את מעולה

זה מזכיר לי שסיימון אמסטל אמר שהוא מחפש מישהו שהוא גירסה משודרגת של עצמו, אז רק נותר לו למצוא מישהו כזה שמחפש גירסה ירודה של עצמו

למעלה