חחחחחחח ראיתי את הפרסומת עכשיו שאומרת שאיתן

קשקשה9

New member
נראה לי שהם מאלתרים כרגע בעיקבות

הרייטינג הנמוך אפרופו מגירה מצידי שיעבירו אותם למגירה התחתונה ויזרקו את המפתח

שורדת 28

New member
אני כרגע רואה תכנית ריאליטי

ואיתן הוא בחור משעמם. בחור טוב?! מאיפה אני יודעת איך הוא?!!!! פוסל בנות סתם, מעדיף משחק בפלייסטיישן במקום לדבר עם בחורה, איזה מן גבר הוא?!!!! נראה מתנשא על הבנות, כשהן רוקדות הוא יושב כמו איזה שייח סעודי ובוחן אותן. אני לא אוהבת כאלה בחורים שחושבים שאת כלום ושהם בהרבה יותר שווים ממך. נראה שרוב הבנות שם לא רוצות אותו או את החברים שלו אז על מי ההפקה מנסה לעבוד?!!!! אני לא הייתי נוגעת בו! יש בו משהו שממש מרתיע אותי אפילו מלהסתכל עליו. בהתחלה חשבתי שהוא נראה טוב, היום כשאני מכירה את האופי שלו אני רואה כיעור ולא יופי. לא סתם אומרים שהאופי מכער את הבן אדם. והחברים שלו חושבים שאם הם בעמדה של כוח אז הם שווים יותר?!!!! הם כל כך טועים, גם בהם לא הייתי נוגעת! התכנית משעממת רק בגלל איתן וחבריו ושום דיבור עם ההפקה לא ישנה את זה. רוצים גברים חדשים, שיהיו חתיכים ומעניינים. אני לא רואה אלא קוראת פה, משעמם!!!!

שורדת 28

New member
שאני שמעתי בהתחלה על הקונספט אמרתי אוי ואבוי

אין לזה סיכוי וצדקתי. כי אני חלק מהעם ואני יודעת מה העם אוהב וידעתי שאי אפשר לעבוד על העם עם תכנית שידוכים עם איש מפורסם. זה לא נשמע אמין ועם ישראל לא טיפש שיאמין לקונספט הזוי שכזה. אני לא האמנתי לזה מלכתחילה. נראה שרוב הבנות שם בשביל פרסום והחוויה ולא בשביל איתן. מי תרצה אחד כמו איתן?! זה הרווק של המדינה?! אם הוא הרווק אז מצב הרווקים במדינה בעייתי!

tapuzo

New member
אני שמעתי חבורת בנים ובנות שמחפשת אהבה

אני חשבתי שזה דווקא יהיה להיט כי יש לזה את כל האפשרות להיות להיט, אבל אז כשהציגו רק את איתן וחבריו כחבורת מעודדות סביבו זה היה ברור שזה אנטי-קליימקס ענק.

didush100

New member
גם אני חשבתי שזה יהיה סבבה

אבל אין שום סיכוי שמשהו יקרה שם עם החבורה ההזויה הזאת

שורדת 28

New member
נכון, אם היו רק בנים ובנות באותה כמות אז

הסיפור היה אחר, אבל שאומרים רק אחד ימצא אהבה נשמע לא אמין ולא מעניין ועוד שמדובר באחד מפורסם שזה גם נשמע לא אמין כי הוא מקבל בטח הרבה כסף ויעשה כנראה מה שההפקה תגיד לו. תחשבו שלפה היו באות בנות כמו הסיווניות וליהיא מהאח או בנים כמו עתי ועמיר לא היה מעניין?!!!!!! האח הגדול שהקונספט לא על שידוכים לדעתי יביא יותר שידוכים מזה!

N o a m V

New member
בפרסומת לפחות רואים אותו

ככה הוא רואה ואינו ניראה, או ישן או עושה כושר עם החברים שלו .

שורדת 28

New member
זה לא הפתעה כי כל הזמן אומרים שהוא יופיע

איתן לא מעניין אותי בתור בן אדם ולפי האופי שלו לא נראה שימצא אהבה בבית ובכלל, במיוחד אחרי התכנית. הוא משעמם, יאבש ונראה גם אגואיסט. והחברים שלו ממש לא מעניינים. אני רוצה שיהיו גברים מעניינים בתכנית, כמו אלירז, שהוא נראה טוב ושרוב המדינה התאהבה בו, חתיך ומעניין כמו גב וכו'.....

למעלה