צ
L L i r a n 5 New member 2/8/05 #44 את בת 17 ועדיין כותבת כמו בת 8.... כל ההתחכמויות האלה של "אמא שלך פאקצה לא אני" ילדותיות לאללה.
ב בתאל של הצאט New member 2/8/05 #47 חחח אתה לא מעצבן אותי../images/Emo3.gif אתה משעשע אותי משעמם לי אז אני עונה לך..:/ עוד מעט יהיה לי מה לעשות אז אני לא אצטרך להיתקע פה..
חחח אתה לא מעצבן אותי../images/Emo3.gif אתה משעשע אותי משעמם לי אז אני עונה לך..:/ עוד מעט יהיה לי מה לעשות אז אני לא אצטרך להיתקע פה..
L L i r a n 5 New member 2/8/05 #48 וזה שאתה כותבת באייסיקיו שאת בת 17 ואת בעצם בת 12 זה לא ילדותי? אה בעצם את ילדה, הגיוני שתהי ילדותית.
וזה שאתה כותבת באייסיקיו שאת בת 17 ואת בעצם בת 12 זה לא ילדותי? אה בעצם את ילדה, הגיוני שתהי ילדותית.
ב בתאל של הצאט New member 2/8/05 #49 טחחח זה סוד בגלל זה אתה לא מבין.. אם היית ידיד שלי היית יודע.. ותחשוב מה שאתה רוצה חחחח אבל אתה לא יודע למה כתוב 17..
טחחח זה סוד בגלל זה אתה לא מבין.. אם היית ידיד שלי היית יודע.. ותחשוב מה שאתה רוצה חחחח אבל אתה לא יודע למה כתוב 17..
ב בתאל של הצאט New member 2/8/05 #52 חחח אתה משוגע לא?(חולה)../images/Emo5.gif אבל לא נורא זה הדדי אני גם לא רוצה ליהיות ידידה שלך
ב בתאל של הצאט New member 2/8/05 #56 בעזרת ה'../images/Emo13.gif 30 ו-משו..(זה משו שאתה לא תבין אבל זה מופנה אלייך חחחחח משו של י-ד-י-ד שלי ושלי
בעזרת ה'../images/Emo13.gif 30 ו-משו..(זה משו שאתה לא תבין אבל זה מופנה אלייך חחחחח משו של י-ד-י-ד שלי ושלי