חחחחח יש פורום חנונים.? =) חח אני חנונית ראשית :]
P pelegs New member 15/8/06 #2 כן? I challange thee! סתם מוזרויות של הלילה. אמנם רק לאחרונה התחלתי לכתוב כאן, אבל ברוכה הבאה
M MajorWinters New member 16/8/06 #8 לא צריך להסחף... זה נכון שריבוי בכמות החחחח בתוך הודעה, או הריבוי הפנימי של החחח (לדוגמא חחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!) זה דבר פקאצתי. אבל חח קטן של שתי אותיות הוא לגיטימי... אני חושב שכולנו משתמשים בו. לא חייבים "לחפש אלטרנטיבות" כמו או LOL, רק כדי "להשאר חנונים".
לא צריך להסחף... זה נכון שריבוי בכמות החחחח בתוך הודעה, או הריבוי הפנימי של החחח (לדוגמא חחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!) זה דבר פקאצתי. אבל חח קטן של שתי אותיות הוא לגיטימי... אני חושב שכולנו משתמשים בו. לא חייבים "לחפש אלטרנטיבות" כמו או LOL, רק כדי "להשאר חנונים".
A ailag New member 16/8/06 #9 ויש את הכותרת../images/Emo3.gif לעומת זאת, ההצהרה חסרת התכלית הזאת "אני חנונית ראשית" נראית תמוהה משהו. שטחית משהו.
ויש את הכותרת../images/Emo3.gif לעומת זאת, ההצהרה חסרת התכלית הזאת "אני חנונית ראשית" נראית תמוהה משהו. שטחית משהו.
M MajorWinters New member 16/8/06 #10 דוגרי! סתם, אני לא משתמש בדוגרי, זה סתם היה למען הדגשת הדיון. כך כותבים קומדיה!!!
S sagima New member 16/8/06 #12 יש גם את הנקודה לפני הסימן שאלה, זה לא פאקצתי אבל משום מה ממש מציק בעיניים
P pelegs New member 16/8/06 #17 אני חושב שהצלחתם להבריח אותה די להתעסקות בשטויות, ודי למחויבות העזה להגדרות
S sagima New member 16/8/06 #24 אם הצלחנו להבריח אותה אז היא לא באמת חנונית, תראה לי את החנון שבורח כשמציקים לו וצוחקים עליו.