או "XDDD", שמאוד נפוץ אצלי תמיר.
ת תמיר1991 New member 16/8/06 #14 ../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif או "XDDD", שמאוד נפוץ אצלי תמיר.
D DirtySpirit New member 16/8/06 #20 בכלל לא הבנתי מה הקטע ב"חחחחחחח" היחיד שבאמת צוחק ככה זה נתן זהבי|:
מ מה ה מצב New member 16/8/06 #21 אבל שמתם לב למשהו מוזר? מאז שאנשים "מדברים" ככה, יש גם אנשים שהתחילו לצחוק ככה לפעמים...
D DirtySpirit New member 19/8/06 #31 גם אני, וזה ממש נוראי../images/Emo6.gif [אני מכיר גם מישהו שכשהוא מופתע הוא אומר "אומג" וזה נשמע ממש רע כשאומרים את זה בקול..]
גם אני, וזה ממש נוראי../images/Emo6.gif [אני מכיר גם מישהו שכשהוא מופתע הוא אומר "אומג" וזה נשמע ממש רע כשאומרים את זה בקול..]
ש שטוזונים New member 17/8/06 #29 הייי, לא הברחתם אותי וואי, כמה ביקורות העברתם עליי!! אז אני פקאצה, שטחית, רושמת עם נקודה שמציקה בעיניים ולא באמת חנונית. אוף. אני לא מספיק חנונית בשבילכם?!
הייי, לא הברחתם אותי וואי, כמה ביקורות העברתם עליי!! אז אני פקאצה, שטחית, רושמת עם נקודה שמציקה בעיניים ולא באמת חנונית. אוף. אני לא מספיק חנונית בשבילכם?!
T Tervingi New member 20/8/06 #32 כדי להתקבל באמת תצטרכי לדקלם כמה שורות מסטאר וורז, שר הטבעות ושייקספיר כל עוד רוקדת פולקה, בעירום. למען האמת העירום כנראה יספיק...
כדי להתקבל באמת תצטרכי לדקלם כמה שורות מסטאר וורז, שר הטבעות ושייקספיר כל עוד רוקדת פולקה, בעירום. למען האמת העירום כנראה יספיק...