חחח איזה מצחיק התת מודע שלי

snoopytush

New member

תגובה למה שכתבתי.

snoopytush

New member
הקדשתי 10 דקות מחיי שלא יחזרו

כדי לפתור לך את החלומות

אני רוצה תגובה

AEOLIAH

New member
אפשר בבקשה פירוש לחלום הזה..?

אתמול חוויתי חוויה נוראית.
קבעתי דייט עם מישהו ובקול שלא הרגשתי פחד ממנו זה קורה לי מידיי פעם שאני מרגיש דרך הקול שמשהו לא טוב הולך לקרות והתחלתי לחשוב על מהשהוא בטח יגיד לי.
ניפגשנו ואז דברנו כזה אמרתי לו שבדכ הרבה אנשים אומרים לי שאני נראה מאוד צעיר 23 וכאלה ואז הוא אמר לי שאני נראה הרבה יותר(ומזה היה לי את הפחד) אמרתי לו איך אתה רואה הוא התחיל להצביע על נקודות בפנים שלי לחיים עיניים ועוד כל מיני שטויות אמרתי לו שנתנו לי גם גיל 17 והוא צחק וזה נורא פגע בי כי אם מישהו יגיד לי שנותנים לו הרבה פחות מהגיל וזה ייראה לי הזוי אני לא ייצחק וכאלה אני יגיד סבבה.
קיצור הוא התחיל להצביע לי על כל מיני נקודות בפנים ואמר לי שזה שאני רזה זה גם מראה על מישהו שאי אפשר ל דעת אם הוא צעיר או בוגר ואז הראתי לו תמונה של אחד בן 20 שנראה ממש ילד והוא רזה והוא אמר שגם עליו אי אפשר לדעת ושהוא יכול להיות בן 30 הייתי בשוק .

קיצור שאלתי לפני השינה למה חוויתי את החוויה הזו איתו שהוא הצביע לי על כל מיני נקודות בפנים שדרכם אפשר לראות תגיל.
חלמתי את זה:
חלמתי שאני יושב בשולחן עם עוד אנשים(מהמשפחה נראה לי) ואנחנו רוצים לאכול אבל השולחן נמצא בכביש בתוך כביש של מכוניות ואני אומר שזה מסוכן אז אנחנו מזיזים את השולחן טיפה יותר קרוב למדרכה אבל עדיין נמצאים בכביש.

מה דעתכם?

תודה

snoopytush

New member
היי

פתרתי לך את החלום יחד עם טופי.
כל אחת הוסיפה משלה. ואגב כדאי לך לפנות לפורום חלומות
לי לא תמיד יש חשק לפתור אני פותרת רק כשאני מתמלאת רצון וחשק למשימה.
על כל פנים כביש= מעבר.
אתה מפחד מההזדקנות וממראה מבוגר ורואה בכך סכנה.
אבל סכנה שאי אפשר להמנע ממנה לגמרי כי עדיין השולחן נמצא על הכביש
למרות שהזזת אותו.
אתה גם מאשים את עצמך בחלום ושלא הקשבת לתחושותיך ולכן האירוע קרה.
אני חושבת שהמסר הוא לקבל את עצמך ולקבל את המציאות. גם את הצד הפחות יפה שלה

AEOLIAH

New member
תודה אני חשבתי יותר בכיוון של

שולחן משפחה ישבנו לאכול = אוכל תזונה מקום שעושים דברים בנחת אני לוקח את זה לכביש ששם יש סכנה זא שאני מאכיל את עצמי דרך סכנות.
והחוויה עם הבחור הראתה שאני לי שאני רגיל להאכיל את עצמי דרך חוויות לא טובות במקום לשים את השולחן ואת האוכל במקום שליו אני לוקח אותו למקום מסוכן

AEOLIAH

New member
במקום

במקום להפגש עם אנשים לא מסוכנים ואנשים חיוביים אני בוחר במצב של לפעמים לפגוש אנשים טובים ולפעמים לא.
אותו דבר איפה שהשולחן אותו יכול לפגוע בשולחן ואוטו לא.

החולם יודע הכי טוב

ולמה שאתה מתחבר כנראה שזה הכי נכון עבורך

שמחה שפירשת וחשבת על החלום לעומק
כל הכבוד.
אני עדיין אבל חושבת שזה קשור קצת לאיך אתה תופס זקנה או
איך שאתה נותן כוח למה שאחרים חושבים .

AEOLIAH

New member
כוח למה שאחרים חושבים..

איך הגעת למסקנה הזו לפי החלום?

כי הפחד שלך הוא

על סמך מה שכתבת שאנשים יחשבו במראה שאתה מבוגר יותר.
ובחלום הייתה תחושת סכנה וכביש שסימל את הסכנה.
אז מבחינתי אתה נותן כוח לדיעה של אחרים אפילו אם הרב אומרים
שאתה נראה צעיר מכפי גילך

AEOLIAH

New member
כן אבל

מה הקשר של שולחן עם משפחה ואוכל שיושב בכביש ואז אני אומר להזיז אותו יותר קרוב למדרכה ואז מזיזים אבל זה עדיין בכביש?

לדעתי...

שולחן משפחה= החיים שלך בבית
כביש=החוץ.
אתה מנסה להמנע מהחיים בחוץ ככה אני ראיתי את זה.
כמובן כל אחד לוקח את הפירוש שהוא הכי מתחבר אליו
והפירוש שלי הוא בגדר הצעת פרשנות.
אתה לא יכול להמנע מהכביש לגמרי כי אי אפשר לברוח מהחיים

AEOLIAH

New member
מה שקופץ לי לראש זה

שאני מאכיל את עצמי דרך פחדים.

הכביש = דרך
פחדים=המכוניות שיכולות לפגוע בשולחן
מאכיל=השולחן עם האוכל שאני יושב עם המשפחה.

AEOLIAH - אתה כותב פה את כ-ל מה שאתה עושה.

הכל! למה אנשים שונאים/אוהבים אותי - למה אתה נראה ככה - למה אך אחד לא פונה אליי- למדתי -ואז לא למדתי - אני מבין עכשיוץץ ואז שואל את רותי עוד שאלה-- ושוב לא מצבינים אותך.. אתה צריך להתחיל להפסיק לכתוב בפורום רוחני את הבעיות שלך - כי תמיד תקבל פידבק של עיצה שאתה הולך וסובב סביב עצמך - וכולם צריכים לקרוא את זה. גם אם נכתבת לך תשובה לעניין. אתה חוזר לסורך על הבעיות האישיות שלך בחיים. מה שיוצא כבר מגדר הסבלנות לקרוא. אז עד מתי? תכתוב בפסייבוק מה אתה עובר או לך לפסיכולוג שידבר איתך על מה אתה רוצה להשיג בחיים כי לרוחניות - זה לא קשור.

AEOLIAH

New member
ואווו לך תזדיין אוקי! ????

חתיכת חרא של בן אאדם נבלה סרוחה אתה פשוט אדם רע ומגעיל ולא אכפת לי שיחסמו לי את הגישה לפורום הזה בגלל איך שהגבתי עכשיו אבל אתה אדם פטת עלוב מסכן ומכוער מכוער באופי!

למעלה