אפשר בבקשה פירוש לחלום הזה..?
אתמול חוויתי חוויה נוראית.
קבעתי דייט עם מישהו ובקול שלא הרגשתי פחד ממנו זה קורה לי מידיי פעם שאני מרגיש דרך הקול שמשהו לא טוב הולך לקרות והתחלתי לחשוב על מהשהוא בטח יגיד לי.
ניפגשנו ואז דברנו כזה אמרתי לו שבדכ הרבה אנשים אומרים לי שאני נראה מאוד צעיר 23 וכאלה ואז הוא אמר לי שאני נראה הרבה יותר(ומזה היה לי את הפחד) אמרתי לו איך אתה רואה הוא התחיל להצביע על נקודות בפנים שלי לחיים עיניים ועוד כל מיני שטויות אמרתי לו שנתנו לי גם גיל 17 והוא צחק וזה נורא פגע בי כי אם מישהו יגיד לי שנותנים לו הרבה פחות מהגיל וזה ייראה לי הזוי אני לא ייצחק וכאלה אני יגיד סבבה.
קיצור הוא התחיל להצביע לי על כל מיני נקודות בפנים ואמר לי שזה שאני רזה זה גם מראה על מישהו שאי אפשר ל דעת אם הוא צעיר או בוגר ואז הראתי לו תמונה של אחד בן 20 שנראה ממש ילד והוא רזה והוא אמר שגם עליו אי אפשר לדעת ושהוא יכול להיות בן 30 הייתי בשוק .
קיצור שאלתי לפני השינה למה חוויתי את החוויה הזו איתו שהוא הצביע לי על כל מיני נקודות בפנים שדרכם אפשר לראות תגיל.
חלמתי את זה:
חלמתי שאני יושב בשולחן עם עוד אנשים(מהמשפחה נראה לי) ואנחנו רוצים לאכול אבל השולחן נמצא בכביש בתוך כביש של מכוניות ואני אומר שזה מסוכן אז אנחנו מזיזים את השולחן טיפה יותר קרוב למדרכה אבל עדיין נמצאים בכביש.
מה דעתכם?
תודה