חחח גדול...תלמידה של יעל זפקוביץ'(מרצה באונ')

milaP

New member
אני מבינה שההערה הזאת מתייחסת אליי...

קל מאוד לתקן כאשר אתם נולדתם בארץ או שלמדתם את זה בתיכון... אני סיימתי רק יא' ו-יב' ולשון לעולים חדשים שלמדתי לא נתן לי הרבה. אתה מזכיר לי את מרכז הקורס שלי בעבודה סמינריונית כאשר הוא התקשר אליי שאמר לי ש"יש איתי בעיה" בגלל שהעברית שלי לא ברמה הנדרשת כדי לכתוב עבודה סמינריונית! וכאשר שאלתי אותו איפה בדיוק הבעיה שלי הוא אמר "שהוא לא מורה ללשון ככדי להגיד לי את זה ושאני אחפש מישהו שיתרגם לי מאמרים בעברית טובה. והוסיף שעיקר הבעיה שלי היא עם ה' הידיעה. וגם נתן לי הרגשה שאני לא אוכל לכתוב עבודה סמינריונית כי אני לא כותבת טוב. באותו רגע רציתי לזרוק את הכל! נורא נעלבתי! הרי מי לימד אותי עברית גבוהה, מדעית???? בטח שלא עזבתי לכתוב עבודה. לקח לי כמה ימים לתאושש. וגם המדריך שלי בעבודה תמך בי. ועובדה: לא רק עשיתי עבודה סמינריונית אלא גם קיבלתי ציון מעל 90! אז מה אתם אומרים????!!!! האם זה היה בסדר מצידו להגיד לי דברים כאלה במקום לעזור לי ולעודד אותי! אין לי שום מושג לגבי כללים של ה' הידיעה! לא לימדו אותי! אבל בעבודה סמינריונית הצלחתי לא פחות מסטודנטים אחרים. וגם הצלחתי להגיע לתואר שני. חוץ מזה: המדריך שלי אמר שעבודה כזאת שאני עשיתי ב-5 חודשים (אמפירית) מסיימים בד"כ בשנתיים. אז...קחו לתשומת ליבכם....

NFish

New member
התרשמתי ממה שכתבת, אב

הערה המיותרת שלי לא הייתה מכוונת אלייך אלא לאירנוששש, רק רציתי להראות שלכל אחד מאיתנו יש טעויות כתיב/דקדוק/הקלדה... היא דווקא קיבלה את זה בסדר גמור...! בכל אופן לא התכוונתי להחזיר אותך לאותו יאוש...!

berta84

New member
מה נסגר איתכם?!

התנשאות? התרסה? כ"כ הרבה אנרגיות והכל בגלל הודעה של 5 מילים... אז היא תקנה שגיאת הקלדה של גולש אחר, מה רע בכך? זה רק עושה את הדברים ברורים יותר וגם אם זה נראה לכם מתנשא, למה אתם צולבים אותה? מה כל כך לא לגיטימי בהתנשאות? חוץ מזה שדווקא זכיתי את אירנה השבוע והיא ממש לא כזאת.

milaP

New member
זה לא בגלל הודעה של 5 מילים..

זה בגלל תגובות דומות שלה שלא היו מעטות כאן בפורום...

berta84

New member
לא ראיתי את התגובות הקודמות

אבל במקרה זה ההתנפלות היתה ממש לא במקום פשוט תבקשו יפה:"להבא אל תתקני אותי/אל תגיבי לי" ותסגרו עניין.

milaP

New member
תאמיני לי שכבר ביקשתי ולא פעם אחת....

תראי לדוגמא הודעה בפורום מ-11.08.07 שרשור "תשלום שני של שכר לימוד" ושרשור "מה קורה מחר עם השביתה": http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1813&firstmsg=60 את תראי את התגובה שלי על התנפלויות שלה על אנשים שלא היו במקום.

amitk80

New member
אני מסכים עם milap ומשהו בנושא

התגובה היתה מאד חצופה שלא נגיד פוגעת. אני אישית הייתי עד לזה שמספר סטודנטים פנו בנושא. מעבר לכך יש פה עוד כמה סטודנטים שלא עונים בצורה יפה לאנשים אחרים. אני לצערי גם עד לדיבורים מאד גסים כלפי. אני רק רוצה להזכיר משהו לכל מי שנמצא פה. מי שלוקח חלק פעיל פה צפוי להתקל בשאלות שהן אפילו "מעצבנות" או "שאלות שהתשובות נראות לכן טריוויאליות" אבל לאותם אנשים זה לא טריוויאלי ואל לנו למנוע זאת מאותם סטודנטים ששואלים אותם אחרת הפורום הזה מאבד את כל התכלית שלו ואפשר כבר להכריז על סגירתו עכשיו. אני נתקלתי בשאלות שידעתי את התשובה ונראה לי טריוויאלי אבל אני לא חושב שכל הסטודנטים שפנו אלי קיבלו תשובה מעליבה. כל מי שעזרתי לו מוזמן להעיד על כך! מי שלא נוח לו לראות את השאלות האלו מוזמן לעשות שני דברים (ויסלחו לי על הבוטות): 1. לא לענות לאותן שאלות ולהתעלם 2. לא להכנס הנה כלל! אבל, מי שכן בוחר לענות לסטודנטים פה שיקח בחשבון שאנשים נסמכים על העזרה הזאת ואם מושיטים עזרה אסור בשום תכלית לתת את הרגשה לסטודנט "האם עלי לחשוב פעמיים האם לשאול את השאלה הזאת" כי מי שיפגע זה בראש והראשונה אותו אדם ששאל את השאלה וגם אנחנו בצורה עקיפה שאולי יש דברים שלא ידענו ויכולנו לדעת. לגבי אלו שתהו מדוע "ההתנפלות" על אירנוששש מוזמנים לשים את עצמם במצבים שבהם עמדו פה סטודנטים. אני מוכן לענות לכם בצורה מבישה שתבינו על מה מדובר. נכון שזה כולה הודעה על 5 מילים אבל הכעס פה של אנשים הוא על צורת ההתנהגות. ויטלי אני חושב שצריך שתנקט יד יותר מרסנת בנושא הזה (וזאת דעתי האישית, אתה לא חייב להסכים איתה) לאותו בחור שזה משעשע אותו כל השרשור אני שמח שזאת הצגת הבידור הכי טובה בעיר בשבילך. אני מקווה שזאת ההצגה האחרונה שתראה בעיר. כאן סיימתי את דברי בנושא. שיהיה סוף שבוע נעים לכולם

milaP

New member
אני רוצה להוסיף...

אני אישית מאוד ביישנית, והרבה פעמים לא שואלת שאלות כי אני חושבת שיחשבו שאני שואלת שטויות, או אולי אני שואלת שאלות שהתשובה ידועה, או "מה יגידו עליי אם אשאל את זה..............". אבל למדתי כאשר התחלתי להיכנס לפורומים דומים ראיתי שכולם שואלים שאלות שהרבה פעמים יודעה לי תשובה עליהן, ונראה לי שזה כל כך ברור. ואז הפסקתי להתבייש והתחלתי להיכנס לפורומים, לשאול שאלות (אולי לפעמים לא במקום) וקיבלתי תמיד תשובות. ואף פעם לא ראיתי אנשים שהגיבו בחריפות ל"שאלות מעצבנות". וגם אני אף פעם לא הגבתי בצורה לא יפה, אפילו שהשאלה נראתה לי מוזרה או לא במקום. בכל מקרה פשוט לא עונים לשאלות שלא רוצים לענות עליהם, או לא מגיבים לשרשור מסוים. הפורומים האלה נועדים לאנשים כמונו שבצב רגיל מתביישים לשאול, וכאן המקום כדי לשאול, להגיב, לעזור... וחוץ מזה: למה אחרים לא מתקנים שגיאות כתיב??? זה כי הם לא יודעים דקדוק?????? אז מה יוצא: רק אירנושששששששששש יודעת דקדוק מכל הסטודנטים באוניברסיטת חיפה???? זה מעניין מאוד... חוץ מזה צריך לדעת לתקן. אני אישית מאוד נעלבתי כמה פעמים מהתגובות שלך, שצורתן היתה מאוד לא יפה. ואין לי בעיה לקבל תיקונים (ולא בגלל שאני מרוסיה), אבל לא בצורה שאת מתקנת. אז זהו זה, יום טוב, מילה

הייי ../images/Emo13.gif

היה נחמד לחבר פרצוף לכינוי

טלי1983

New member
זה נשמע כאילו אירנוששש שתלה את התגובה הזו...

אלו ממש המילים שלה, רק הפעם מכינוי אחר... ולעניינו- נראה לי שאפשר לסגור את הנושא, אירנוששש קיבלה את ההערות שלנו (לפי התגובה שלה לעמית). הלאה.

הפעם ירדת ממש נמוך...

להגיד שאני פתחתי משתמש רק כדי להוסיף תגובה? את באמת חושבת שאין לי מה לעשות בחיים? את רוצה שאני אביא לך הוכחות שברטה היא בן אדם?

stkachov

New member
עושה רושם

שאת לא נוהגת ע"פ עיצותייך שלך. הרי את בעצמך אמרת שאת רק מנסה לעזור ולהעביר ביקורת בונה, שלהבא אנשים לא יחזרו על אותה הטעות. אז אם זה הרעיון שמנחה אותך, למה את לא מיישמת אותו על עצמך? הרי פעם אחר פעם כל מי שקורא את ההודעות שלך אומר לך כי הן מתנשאות, מעליבות ולא במקום. ומה את? במקום לקבל את הביקורת, ולחשוב לרגע שוואלה אולי יש כאן משהו, ואולי אני באמת לא בסדר במקום כלשהו וראוי שאשנה את סגנון הכתיבה שלי אם כל כך הרבה אנשים אומרים לי שזה לא במקום, את נאבקת מול כולם ומנסה לשכנע אותם שאת הצדיקה היחידה וכולם לא מבינים אותך. לא כל אדם רוצה לשבת ולעשות הגהה להודעות שלו בפורום. הרבה כותבים אך שהם מדברים, ולא כל הזמן מחפשים איפה חסר פסיק או יש שגיאת כתיב. את אומרת שאת רק רוצה לעזור... תארי לעצמך את אוכלת בקפיטריה ופתאום ניגשת אלייך מישהי ובצורה חייכנית אומרת לך אוי מאמי הצ'יפס שאת אוכלת מלא בשמן, חבל על הגוף שלך, מעכשיו אל תאכלי צ'יפס זה לא בריא. מה את תחשבי עליה? אני אחושב שהיא אדם חצוף ביותר. מבלי לשים לב, זה בדיוק מה שאת עושה כאן בפורום. בן אדם נורמלי יודע שצ'יפס זה לא בדיוק המאכל הכי בריא, אבל מאלף ואחת סיבות המון אנשים אוכלים צ'יפס. וכמו שלבן אדם יש הזכות לאכול צ'יפס מבלי שיעירו לו על כך, יש לו גם הזכות לכתוב עם שגיאות כתיב/פסיקים חסרים או כל דבר אחר מבלי שיציקו לו ויפקחו עליו כל הזמן. *הערה: הודעה זו לא עברה הגהה, וייתכן כי נפלו בה טעויות לשוניות.

הנושא מזמן נסגר..

ובקשר לדוגמא עם הצ'יפס. אני אגיד לה תודה על ההתעניינות, אני מודעת לזה.

stkachov

New member
אז את מאוד שונה מאחרים

אני חושב שרוב האנשים יגידו לה שהיא חוצפנית, ואין לה זכות להגיד כאלו דברים לאדם שהיא לא מכירה.

יש לה זכות להגיד...

זה לא שהיא באה ומקללת אותי, היא סך הכל באה בכוונה טובה. אם היא הייתה לוקחת את הצ'יפס ואומרת שזה לא בריא, אז היא הייתה חוטפת צעקות, אבל על מילים שלא מעליבות אותי, למה שאני אכעס עליה? נכון, אני אחשוב שהיא קצת מוזרה שעד כדי כך אכפת לה, אבל לא יותר מזה. שבת שלום !!!

אליהו ד

New member
אני אומר צא לשביתה על זה שסוף סוף נותנים מבחן

נורמלי גם ככה המבחנים של שנה שעברה היו ביזיוניים איזה מגדל בבל חמוד גידלנו לנו כאן

IdanXP

New member
וואו... נסחפתם כולכם... ../images/Emo12.gif

השביתה גורמת לכולכם להיות עד כדי כך משועממים ודופקת לכם את השכל ?! תרגעו...

למעלה