חחח חזי יא בן זונה אני מחכה לך עדיין זה כל

fireforge

New member
חחח חזי יא בן זונה אני מחכה לך עדיין זה כל

מה שאתה מסוגל קוקסינל מדינה אחת להוריד לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ותודה לויקטור שמשחזר את 2 הניהולים שהגנב הקטן הזה פרץ ומחק :) אל תדאג חמוד לא נשכח אותך ילד פנימייה מפגר

GangLandx

New member
לירן תיזהר שהוא לא ישמיד אותך חחחח

עזוב לירן זה עוד עלה נידף ברוח , עוד אחד מאלה שמחקנו סופית פה ... אפסים מוגבלים אחד אחד
קירקס עשינו להם חחח

fireforge

New member
חח ניהול 1 שוחזר ניהול 2 תוך 24 שעות ישוחזר

בקיצור חזי יצאת אפס אחד גדול :)

hezi999

New member
לא פרצתי לשום דבר

קיבלתי סיסמאות כדת וכדין ונמאס לי כבר מהמשחק המזדיין הזה...הבאתי את כל הכוח שלי לאסף דלפן..

asafdalfen

New member
דבר ראשון לא קורים לי אסף דלפן

זה היה השם משפחה שלי בקנדה בקיצור לא חשוב קורים לי אסף בן מנחם דבר שני נכון כול הניהולים שלך אצלי דבר אחרון והכי חשוב ויקטור המלך נתן לי את הניהולים שואיל לכח לי אז ואיל תמות

fireforge

New member
חח כדת וכדין חחחח גנב קטן

אפס מאופס שמתאבד עם מדינות שלא שלך מי ישמע מה עשית הורדת לי מדינה אחת חחח כל שאר המדינות שוחזרו ו2 הניהולים שפרצת והשתמשת שוחזרו במלואם בקיצור יצאת 0 לא נורא :) תחזור לפנימייה שלך לילדים מוגבלים שם אתה בטח NUMBER 1 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

or779900

New member
חחחחחחחח איך אתה לא מתבייש?

אתה ויוגב עשיתם את זה עם המדינות של משה שהיו לו מדינות בכוח של 300T, בזמן ש-300T זה בין האנשים שהיו להם הכי הרבה... אף אחד לא שיחזר לו את המדינות... אתה סתם מסכן...

Yogev1982

New member
האמא של הכלומניקים

תזכיר לי מה עשית בשרת אי פעם ? על מה יזכרו אותך ? אה זה אתה היתוש הזה שהציק לי בגב לשבועים אבל אז גירדתי קצת והוא מת

Yogev1982

New member
הכל עובדות ../images/Emo177.gif

ולראייה אין לך משהו קורקטי לענות

fireforge

New member
חחחח לא באסה אבל תודה לויק ששיחזר

את כל הניהולים שנגנבו מחזי הגנב חחחחחחחחחחחחחח

or779900

New member
סתום ת'פה יבן זונה מה אתה חש פה על ילדים...

קוקסינל אפס בן 52 סע סע טמבל שחש פה את עצמו.. איפה יוגב האפס הזה שיבוא ויחסום אותך וימחק את ההודעה? אפס מסכן... פשוט מעורר רחמים...

or779900

New member
חחחחח רציתי להראות לך איך חבר שלך מדבר

אז אם אני עבריין מקלדת, אני חושב שגם הוא חחחחחחחחחחחחח

fireforge

New member
חחחחחחחחחח

ביזבוז של אויר אתה אווו פגעת בי קשות נעלבתי חחחחחחחחחחחחחחחח עוד קוקסינל שיצא אפס ולא השיג שום דבר חח תחזור לחור שממנו יצאת שמעתי שזה חור עמוק וגדול

fireforge

New member
חח אולי באמת יש לי סיפר מצחיק על

כלומניק אחד ששמו אור שלא משנה מה הוא עשה הוא תמיד יצר לוזר ונכשל אני עדיין ממתין שתשמיד אותי ילד כאפות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה