חחח חזי יא בן זונה אני מחכה לך עדיין זה כל

fireforge

New member
מישהו ביקש שתחזור ? הבנת הנקרא

זה בסיסי לדעת לקרוא ולהבין מה רשום עדיף שלא תחזור ותמשיך ללמוד כנראה מצבך קשה יותר ממה שתיארתי לעצמי

or779900

New member
תגיד אתה מוגבל? יש לך בעיות קליטה כלשהן?

אמרתי שאתה יכול להמשיך לחכות כי אני לא אחזור למשחק , ובמיוחד לא אחזור בשבילך... מה הקשר לזה שמישו ביקש ממני לחזור? ואו זה פשוט מדהים , אדם בן 30 עם קליטה של ציפור וזיכרון של דג...

fireforge

New member
איפה רשמתי שאני מחכה שתחזור מפגר

על מה ולמה רשמת "תמשיך לחכות" אף אחד לא חיכה או המתין או חשב או רצה שתחזור שוב אין שכל אין דאגות ולכן אתה באת לעולם ...

nc92

New member
אז אתה לא "מחכה" אתה "ממתין"

תפסיק להיות טמבל כל הזמן ותנסה להתנהג נורמלי לפעמים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1319&msgid=153008713 "אני עדיין ממתין שתשמיד אותי ילד כאפות... " או שאתה לא חושב לפני שאתה מדבר או שסתם השכל שלך פגום.. בכל מקרה, הוא לא יוכל להשמיד אותך בלי לחזור למשחק אז אל תנסה את המשחקי מילים המטופשים שלך..

fireforge

New member
טיפש הוא הבטיח להשמיד אותי

ולכן רשמתי את זה יא כפכף אחד אל תנסה להיות חכם כי אתה לא תשאג טמבל כמו שאתה

nc92

New member
אה נכון ואחרי זה אמרת שלא רשמת

כמו פעם קודמת שרובי אמר שאף אחד לא משחק ואתה אמרת שאין לך אייפי והעיקר עפו על חזי בליסטים מאיזה מיליון מדינות, קיצר סע סע ישקרן פתולוגי זה ממש עצוב, כדאי שתלך לטיפול דחוף! שורה תחתונה אתה יוצא טמבל כל פעם מחדש, במיוחד שאתה חושב שאתה חכם כל כך, אולי אתה חושב ככה בגלל הגיל אבל זה רק מביך אותך יותר..

fireforge

New member
מה ? יא מטומטם אתה ממש מפגר

אני ל אמחליף IP ומעולם לא החלפתי כל הניהולים שלי מקושרים ותמיד היו תפסיק לנסות לצאת צודק אתה יוצא ממש מפגר כל פעם מחדש עכשיו תחזור לחור שממנו יצאת ילד כאפות עוד מזדיין שניסה לעשות משהו פה ולא הצליח זה כאילו כל מי שהיה בצד שלכם נולד טיפש כל מה שניסיתם לא הלך הפסדתם בסוף או כמו שאומרים לוזרים..... חחחחחחחחחחחחחחח

hezi999

New member
לירן אתה ילד קטן קוקסינל חסר חיים

שמשחק במשחק עם ילדים בני 15 כמו פדופיל חסר חיים. תמצא חיים

fireforge

New member
חחחח לא לימדו אותך לא לגנוב

לא נורא מה שגנבת הוחזר כבר :)

GangLandx

New member
כל הטיפשים הגיעו היום ? פששש

הרכב מלא של טמבלים , ממש הישג ! חזי וכל שאר הירקות , אתם מעניינים לנו את השערה ברקטום לא יותר
המשחק מת אתם אפסים זו התוצאה הסופית .. שיסגרו את השרת ..

GangLandx

New member
אוי אוי אוי ... הנה עוד שפיץ

לך תלקק רקטומים פתוחים לרווחה .. אתם אוסף של אפסים ללא עתיד נראה לעין .. כואב ? לא . משעשע ? כן.

למעלה