B BrowN EyeD GirL1 New member 20/6/05 #54 if... i forget to say i love you it doesn't mean that i don't if i forget to say i miss you it doesn't mean that i don't
if... i forget to say i love you it doesn't mean that i don't if i forget to say i miss you it doesn't mean that i don't
B BrowN EyeD GirL1 New member 20/6/05 #55 I... don't wanna fell the way that i do i just wanna be right here with you
B BrowN EyeD GirL1 New member 20/6/05 #57 הוא פשוט... שווה אונססס...ואפילו יותר מזה...הווו קח אותי אורלנדוווווווווו!!!
B BrowN EyeD GirL1 New member 20/6/05 #59 לשם שינוי... אין לי מה לכתוב או להגיד...אז אני פשוט אשתוק ואשרשר..
B BrowN EyeD GirL1 New member 20/6/05 #60 בעצם... יש לי מה להגיד:אורלנדו וסידי...גררר שלמותתת!!!! חחח סידי יש עתיד בדוגמנות הא? יהיה שובר לבבות קטן הכלב המושלם הזה... חחחח טוב בזה הוא דומה לבעליו...העוד יותר מושלם
בעצם... יש לי מה להגיד:אורלנדו וסידי...גררר שלמותתת!!!! חחח סידי יש עתיד בדוגמנות הא? יהיה שובר לבבות קטן הכלב המושלם הזה... חחחח טוב בזה הוא דומה לבעליו...העוד יותר מושלם