חחח פורום חנונים?!

talya22bar

New member
חחח פורום חנונים?!

אז תקשיבו... רק רציתי להגיד שחנונים זה הדבר הכי מדליק בעולם! בואו אתן לכם הקבלה קטנה... נכון שגברים כאילו מעדיפים דוגמניות אנורקסיות אבל בתכלס אתם מתים להיכנס למיטה עם בחורה טיפונת עגלגלה שיהיה מה לתפוס? אז ככה זה עם חנונים. רק נדמה שהגבר המסוקס המאצ'ו הוא ההורס אבל לאאאאא...... חנונים שולטים! (אח... אני מתחרמנת רק מהמחשבה...)

תמיר1991

New member
הלוואי שזה היה ככה במציאות../images/Emo6.gif

נסיוני בן 15 השנה הוכיח לי שלא ממש
תמיר.

talya22bar

New member
חמוד, אתה עוד ילד...

חכה שתגדל... כל החנונים מעולים במיטה! כרגע, בנות כיתתך מעדיפות את הספורטאי הממוצע... אבל בעוד 10 שנים, התמונה תהיה שונה...

Tiki Torch

New member
טוב שנזכרת לספר לי את זה עכשיו

אז כל השנים האלה של בדידות יגמרו עוד אממ 9 שנים הא? אה גם ככה יש לי חברה אני מרוצה(בואנה אני משחיל את זה שיש לי חברה בכל מקום כנראה אני פאקינג אוהב אותה)

אתה גם פאקינג שוויצר...? ../images/Emo11.gif

זה שאתה כותב בפורום חנונים ואומר פאקינג זה לא אוקסימורון?

תמיר1991

New member
בנות כיתתי דווקא מעדיפות חנונים,

בהתחשב בזה שאני בכיתת מחוננים - אבל רובן דווקא לא ממש נראות כמו בנות, ככה שאני לא יודע כמה ההעדפות שלהן מעניינות אותי
אם כבר השכבה, וכאן את צודקת
מקווה שבעוד 10 שנים, התמונה תהיה שונה
תמיר.

talya22bar

New member
אמ.... תגידו...

כולכם פה ילדים?...... היה פה מישהו שהסכים איתי אבל הוא היה ילד... מה קרה? אין חנונים גדולים יותר? או שהם בהכחשה?

Tiki Torch

New member
לא יש פה חנונים יותר גדולים

לא פה כרגע אבל יש את DDN ועוד כמה שהם בערך בגיל שלך (?) ואני חושב שהם מאוד ישמחו להצעות המגונות שאני די בטוח שיש לך...

בטח שיש.אני יודע אפילו על כמה

חנונים שהם בעליהם הגאים של נכדים, ועוד יותר שיש להם ילדים. אני אישית בערך בגילך.הבנתי שיש לך הצעות מגונות?כמה עולה?

talya22bar

New member
כמה עולה? אתה ממש מגעיל!

זאת ממש לא "יציאה" של חנון טיפוסי. להם יש כבוד לבחורות.

talya22bar

New member
טוב. אסלח לך...

אבל שקול מילים בפעם הבאה כי לא אהיה רחמנית כל כך...

למעלה