חחח פורום חנונים?!

talya22bar

New member
טוב, סלחו לי על פרץ החרמנות...

אבל אני לא זונה... (למרות שמההודעות שלי זה בטח נשמע ככה) אז בואו נעזוב את זה. אשן שנת לילה טובה (אחרי שאביא ביד וארגע) ולמחרת כבר אכתוב הודעות נורמאליות. לילה טוב וחלומות פז לכולם.

Deep1

New member
מה?? ../images/Emo12.gif

אפילו לא הסתכלתי על כל השרשור...ראיתי רק ששאלו אם יש חנונים מבוגרים יותר, אז אמרתי שאני מבוגר. ויש לי בכלל חברה.

ailag

New member
ולא למטרות להן נפתח השרשור

רק מוכיחה שאין פה רק ילדים..

אולי את מעדיפה עגלגלות...

או עגלות. בכל מקרה, אני [ ורוב הגברים, כנראה
] מעדיפים משהו יותר לכיוון הדוגמניות, אם הן אנורקסיות זה חבל, אבל לא נורא.

תמיר1991

New member
למרות שיש גם עגלגלות שוות../images/Emo3.gif

ע"ע...
טובנו, זה לא המקום
תמיר.

talya22bar

New member
תקשיב, אדון בלון... אז זהו ש...

בוא נדבר בעוד 10 שנים, טוב? כרגע כל ילדה ממוצעת בת 14 נראית כמו דוגמנית... זה מוכח שגברים אוהבים עגלגלות (לא, לא עגלות, לא צריך להגזים) אבל כן, בנות שיש מה לתפוס. נו, עם מי אני מדברת... אתה לא תבין אותי בגילך...

שני דברים:

קודם כל, משפטים בסגנון: "נו, עם מי אני מדברת... אתה לא תבין אותי בגילך..." נועדו רק להתנשאות ולהרגזה. אז די
דבר שני, יכול להיות. השאלה היא איפה עובר הגבול בין "בנות שיש מה לתפוס" לבין שמנות של ממש. אנורקסיות ורזות במיוחד גם לא עושות לי אישית את זה, אבל זה הכל עניין של הגדרה.

talya22bar

New member
בוא נפתח דף חדש...../images/Emo140.gif

טוב, צודק. התכוונתי רק לבנות שיש מה לתפוס, לא דובות. דובות זה לא ממש מושך... אבל אני יכולה באמת להגיד לך מנסיון ולא מהתנשאות שברגע שבנות מתבגרות ומקבלות גוף של אישה ולא של ילדה מן הסתם הן קצת יותר מתמלאות ואין שום פסול בזה...

talya22bar

New member
אז הנה קצת פרטים על עצמי...

מנגנת בפסנתר 15 שנה עם תעודות הצטיינות וכל הבלה בלה... שרה אופרה (סופראן קולרטורה) לומדת ספרות והסטוריה... ודי, אני לא רוצה לחשוף את כל הכישורים שלי... עדיין לא הכרנו מספיק...

למעלה