חחח תודה!

heli1216

New member
חחח תודה!

איזה מתוקות אתן , טוב אז ככה קוראים לי חלי ואני חדשה כאן ובכל בלוג או פורום או קומונה (כי אין לי מושג בזה)חח ואני מעריצה כבר כמה שנים את הלהקה , אני דיי מטורפת עליה, ממממממ וזהו.....אה! אני בת 16 D: ועוד דבר אחד - אני מוכנה לעזור לכן להביא אותם לארץ , אני כאן מתי שתרצו.

its only ma

New member
אהה..

ואני עדי בת 14 מהמרכז... באמת יש הרבה חדשים תהני לך

LoveYourHate

New member
../images/Emo207.gifבנות מצטערת להרוס את ה"היי"הזה של כולן

אבל אני ממש ממש צריכה חיבוק.. פשוט בא לי לקפוץ מהגג ולהשאיר את אמא שלי ואח שלי לבד..הם בכל מקרה יסתדרו בלעדי לא ? הרי הוא הכי חשוב לה לא משנה מה קורה היא צועקת עליי מה זה צועקת עלי,אבל אז היא באה אליו וממשמשת אותו וצוחקת איתי כאילו הכל בסדר.. אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל שהלכתי איתה היום לבית מרקחת קוויתי שמכונית תדרוס אותה.. שיהיה לי קצת שקט היא באה אלי להתלונן כל הזמן ולצעוק עלי.. גאד דמט נמאס לי!!! אין לי כח לשטויות שלה יותר שתשלם לפסיכולוג שלא תבוא אלי אני שונאת שהיא באה ומספרת לי איזה חרא עובר עליה ואז שאני לא מגיבה כי אין לי מה להגיד היא מתחרפנת עלי.. קצת שקט זה מה שבקשתי,הייתי בפאקינג ירושלים וישר שחזרתי היא צרחה עלי!! דיי אני רוצה שקט!!! מצטערת פריקה רצינית. אוהבת אתכן בנות ואני מצטערת שעלמתי..אני הולכת לפרמט את המחשב .בתקווה שזה יעבוד

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

נשמבעת לך שהרגשתי כאילו אני כתבתי את ההודעה הזאת. יש להן ימים לפעמים, שפשוט מוציאות את העצבים שלהן על כל מי שבסביבה וסובל את היחס הזה, קרי- הילד שהן יודעות שאין לו מה לעשות בעניין. גם לאמא שלי יש היום יום כזה. תנסי להתרחק ממנה כמה שיותר כשהיא במצבי רוח כאלו, ולזכור שזה חולף. אם את רוצה לדבר - המסן שלי : [email protected] וכמובן שיש לך את מס' הטלופן שלי
תרגישי טוב
ואני מקווה שהיום הרע הזה יעבור מהר מהר

LoveYourHate

New member
תודה מתוקה .. ../images/Emo23.gif

הבעיה שאצלה זה כללל יום!! אם אני אתרחק ממנה אני לא אראה אותה שלוש שנים. הייתי מוסיפה אותך אבל אני מהמחשב של אח שלי,ואין לי פה מסנג'ר אני אנסה להוריד תודה מתוקה שלי אבל יש לי הרגשה שהתקופה הרעה הזאת תמשיך ..:(

אופק../images/Emo23.gif

תמיד פה בשבילך...באמת. אם את רוצה רק שלחי הודעה בסמנ.. יש ימים כאלה...אני בטוחה שלכולנו זה קורה וזה עובר... אוהבת

LoveYourHate

New member
מקסימה אחת ../images/Emo23.gif

תודה מתוקה ,גם אני פה בשבילך תמיד
אוהבת המון

A Broken Myth

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

תמיד פה אם את צריכה

../images/Emo201.gif בובה

אמהות הן ככה משגעות לנו את השכל, מטריפות לנו אותו ואנחנו בכלל אל מבינות את הרציונאל שלהן.. זה בסדר לחשוב ככה, אפילו טבעי, אבל ההקסם הוא שאתקמה בבוקר למחרת ואין סיכוי שאת כגועסת עליה בדיוק כמו מקודם, איכשהו הכל עובר... אני כאן כשאת צריכה אותי, אני מקווה שאת יודעתאת זה

LoveYourHate

New member
../images/Emo99.gif

אני לא יודעת ,כבר כמה ימים שאני כועסת עליה..ממש כועסת עכשיו ענבלירון הלכה ממני וחזרתי הביתה ישבתי איזה 10 דקות/רבע שעה לבד ואז היא הבן זוג שלה ואחי נכנסו הביתה הדבר הראשון שהיא צעקה אלי זה "הלכת לקריון בשביל לקנות אייס קפה? סתומות פשוט סתומות" כאילו היא לא יכלה להגיד לי יאה איזה יופי נהנתן?.מה קנית? איך היה? את זה היא לא יכולה לגיד רק תלונות יש לה .. רק פאקניג תלונות,היא פשוט הרסה לי יום כזה מדהים !! היא הרסה לי אותו ב 2 שניות ,רק פתחה את הפה שלה ותלונות עלי,רק עלי , כאילו אני היחידה בבית הזה,ילדה עם בעיות,זה מה שאני בשבילה.. איך איך היא תמיד יודעת להרוס לי משהו כ"כ נחמד וכ"כ טוב שהיה לי והיא פשוט יודעת להרוס לי אותו בשניה?!

my reflection

New member
אוי מותק..../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

זה קורה, וזה יעבור ואת תמשיכי להיות שמחה רק כמו שאופקיטה יודעת נכון? ושתדעי שאני וכול הבננות פה בשבילך כול הזמן! אוהבת אותך המון!!
אם את צריכה לדבר יש לך את המס' שלי

its only ma

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

קחי כמה חיבוקים שאת רוצה, את יודעת איפה את יכולה להשיג אותי גם...וזה יעבור, אל תדאגי.....
!

למעלה