חחח תודה!

pizi23

New member
אוי מותק ../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

למה ככה? למה לחשוב כאלה מחשבות? מה ז'תומרת יסתדרו בלעדיך? ונראה לך שאנחנו נסתדר בלעדיך? העולם לא יסתדק בלעדיך
בלי אופקיטה שלנו
שמצחיקה אותי תמיד כל כך
אני יודעת שאמא יכולה להיות לפעמים, או רוב הפעמים, מעצבנת, קרציה, משגעת ת'שכל ומוציאה מהדעת! אבל! את צריכה לקחת את זה יותר בקלות. אני יודעת שזה קשה, ואפילו קשה מאד, כי כשמעצבנים אותך אז הכי קל זה להתעצבן ולא לחשוב על כלום חוץ מהעצבים, אבל את צריכה לנשום עמוק, לעצום עיניים, לספור עד 10, 20, 30, 40 ולצאת מזה בלי הרבה נזקים. בסופו של דבר, אמא זה אמא, לא משנה מה, למה, איך ואיפה... היא תמיד תישאר אמא שלך, גם כשהיא צועקת וגם כשהיא באה לדבר איתך ולספר לך דברים. וכשהיא באה לדבר איתך זאת אומרת שהיא כן רוצה להתקרב אליך ולהיות איתך... יכול להיות שהיא גם לא כל כך יודעת איך להוציא את העצבים, או איך להגיב לכל מיני דברים, והיא פשוט צועקת... אז נכון שזה לא צריך לעניין אותך תמיד, ואין שום הצדקה לזה שהיא מתנהגת אליך ככה, אבל תנסי לפעמים לחשוב על הדברים קצת מהצד שלה, ולנסות להבליג קצת יותר, ולהתעצבן קצת פחות. זה יעשה לך ולבריאות הנפשית שלך רק טוב. תאמיני לי. וחוצמזה מזה, את יודעת שאני וכולן תמיד פה, בשבילך, כשאת צריכה חיבוק, או סתם לדבר...

LoveYourHate

New member
תודה מתוקה שלי ../images/Emo23.gif

אני יודעת אבל כמה אני יכולה לספור עד 100?! כמה? אני אתייאש ..
תודה מתוקה

pizi23

New member
לא לא, רק אל תתייאשי! הכי חשוב זה

לא להתייאש... באמת מותק, אל תהיי כל כך עצובה...
אוהבת אותך

למעלה