חחחחחחח גדול אתה !!!
אני לא יודע בן כמה אתה, אבל אם אתה מספיק מבוגר יכולת לכתוב מערכונים ל"גשש החיוור" אתה כותב: " לגבש קואליציה של 61 ח"כים עם הליכוד ושינוי, ובכך למנוע את פיזור הכנסת. זהו מעשה מביש ביותר. גניבת השלטון בניגוד לרצון העם. זוהי השחיתות בהתגלמותה " תגיד לי אתה רציני ??? רק תזכיר לי... מי היה זה שהתחייב לקבל את תוצאות משאל מתפקדי הליכוד, ובסוף "כיבד" את רצון הבוחרים ? מי היה זה שהתחייב ש: "דין נצרים כדין תל אביב" מי היה זה שבדרך "דמוקרטית" לחלוטין פיטר את שרי האיחוד הלאומי כדי לייצור רוב ל"החלטת ממשלה" ? האם זוהי גרסתך ל "רצון העם" ??? רעיון הממשלה החלופית הוא אפשרות שמוגדרת בחוק, איך היא נהפכה בעינך לשחיתות בהתגלמותה ? בוא אני אציע לך כמה רעיונות לשחיתות ! 1. קבלת כספים בניגוד לחוק מימון המפלגות. 2. סידור עבודה לבן של ראש הממשלה למרות שאין לו את הכישורים הנדרשים, במשכורת גרנדיוזית . 3. פעולות הנוגדות לחוטין את ההצהרות טרום הבחירות. 4. הפיכת צבא הגנה לישראל, לצבא הגנה לאינטרסים פוליטיים. והרשימה ארוכה..... הלוואי ואופצית ה 61 תצא לפועל ולו רק כדי להחזיר את ראש הממשלה לחווה שלו, שימשיך לגדל עיזים ופרים. אהה שכחתי, ראש הממשלה לא מתעסק בפרטים קטנים, אין לו מושג בכלל .