חח בסוף פתחו את פורום המושחתים

יוטו

New member
חח בסוף פתחו את פורום המושחתים

והעבריינים , מפלגת דקימה לכלא ?

יוטו

New member
בשביל להביע את דעתי בתוך פורום כזה

אני צריך תיק פלילי , מה לעשות .. אין לי.
דעתי - צריך לשנות את שם הפורום הזה ל"קדימה לכלא " (כמו שכתבתי בפורום משוב ) לנמק - אין בדיוק מה , הכול ידוע ומוכר ..

אתה עושה רושם של בחור אינטיליגנט..

מה דעתך לתרום לדיון במקום לפסול אותו על הסף?

יוטו

New member
בזה שננהל בפורום הזה דיונים

זה יתן לגיטימציה לקיומה של המפלגה הזו . לכן אני פה רק כדי לומר , או יותר נכון להזכיר מזהו המפלגה הזו - עד שאנשים יקבלו טיפת שכל ויצביעו למפלגות אחרות . אפילו המפלגה של עמיר פרץ הפרו הערבי הזה עדיפה על שרון , פרץ לא יהרוס את המדינה כדי לצאת מתיקים פלילייים , פרץ לא מושחת . פרץ (עדיין ) לא עבריין .. כמובן שהמפלגה שמתאימה ביותר לנהל את המדינה היא האיחוד הלאומי , או הליכוד בראשות פייגלין , הם אנשים שיתנו (ונותנים ) את כול כוחם ונישמתם למדינה הזו ..!

bhnadav

New member
אתה עד כדי כך מפחד מקדימה../images/Emo35.gif

אני מאמין שרוב הבוחרים הם אנשים שפויים. אם אתה שפוי, ואתה חושב שגם שאר הבוחרים הם שפויים ומתנגדים לשחיתות וכל זה (כפי שצריך להיות) - אז מדוע אתה כל כך מפחד מקדימה שאתה דואג לייחס לה כזאת חשיבות פה? אני מגדיל את הערך של קדימה בצורה הזו. אם אתה חושב שזו מפלגה של כל אלה שלא מצאו את עצמם במפלגתם המקורית, ושמדובר במפלגה מושחתת, חסרת כל בסיס הגיוני, שמאלנית קיצונית וכו' - מדוע אתה כל כך דואג?

יוטו

New member
שפויים ? לחלק את ירושליים זה ממש

"שפוי " אין מפלגה שיש בה כול כך הרבה מושחתים ועבריינים כמו קדימה . אני דואג כי שרון קונה הרבה מהבוחרים שלו , ומסתיר את תוכניותיו הזדוניות. (כמו שהסתיר לפני הבחירות הקודמות את תוכניתו המרושעת לגרש יהודים מאדמתם ) זה מדאיג איזה זיכרון קצר יש לאנשים .. אותו דבר גם עם מפלגת הליכוד , כולם פתאום תומכים בביבי שהיה אחד מאלה שעזרו לתוכנית שרון לצאת אל הפועל ..

bhnadav

New member
אהא -

בדיוק בגלל שאתה חושב שלחלק את ירושלים זה לא שפוי וזה קיצוני מאוד - אתה ממש לא צריך לדאוג. העם לא ייתן 40 מנדטים לקיצוניים. ואם במקרה העם לא חושב שזה קיצוני, אז זו זכותו של העם לחשוב כך. אולי 40 מנדטים, שהם שליש מציבור הבוחרים, חושבים אחרת ממך. לא יכול להיות ששליש מהציבור הוא קיצוני ולא שפוי, אז אולי אתה הקיצוני והם הזרם המרכזי. ולגבי הזיכרון הקצר - שאני אזכיר לך מי לפני 3 שנים הביא מיגר את הטרור, ממימדים של 140 הרוגים ישראלים בחודש

הפורום הזה נועד לדיונים, מצטער..

אם אתה לא מעוניין לדון אלא, רק להתנצח - ייתכן ולא תמצא את מקומך כאן. אתה מוזמן לעיין בתקנון הפורום.

תלמד מבגין, זה ששרון שלח להתבודד

מה פירוש חופש ביטוי. אצל הדיקטטור אסור להתנצח.

אזרח111

New member
מספר דברים לי אליך.

א. אריאל שרון לא הורשע בכלום, והוא נקי וזך בדיוק כמוך. עמיר פרץ גם לא הורשע בכלום. מה ההבדל בינהם? ב. אפילו אם אסכים איתך בצורה היפותטית שאריאל שרון מושחת לגמרי, הוא עדיין עדיף על מנהיג ישר כמו סרגל, אך בלתי מנוסה, ובלתי חזק מספיק להניע את מדינת ישראל החוצה מהבוץ. ג. אתה מדבר על שחיתויות, אך אתה מתעלם מהעובדה שבכירים בעבודה תומכים ולוחצים על שאר האנשים מסביב לקבל את רעיון הממשלה החלופית. כלומר, לגבש קואליציה של 61 ח"כים עם הליכוד ושינוי, ובכך למנוע את פיזור הכנסת. זהו מעשה מביש ביותר. גניבת השלטון בניגוד לרצון העם. זוהי השחיתות בהתגלמותה

יוטו

New member
הוא לא הורשע בגלל התוכנית שלו ..

זה היה הסיכום שלו עם היועץ המשפטי .. שרון מניע את המדינה לתוך הבוץ .יש לי עוד מה לומר , אמשיך יותר מאוחר ..

מיקi

New member
חחחחחחח גדול אתה !!!

אני לא יודע בן כמה אתה, אבל אם אתה מספיק מבוגר יכולת לכתוב מערכונים ל"גשש החיוור" אתה כותב: " לגבש קואליציה של 61 ח"כים עם הליכוד ושינוי, ובכך למנוע את פיזור הכנסת. זהו מעשה מביש ביותר. גניבת השלטון בניגוד לרצון העם. זוהי השחיתות בהתגלמותה " תגיד לי אתה רציני ??? רק תזכיר לי... מי היה זה שהתחייב לקבל את תוצאות משאל מתפקדי הליכוד, ובסוף "כיבד" את רצון הבוחרים ? מי היה זה שהתחייב ש: "דין נצרים כדין תל אביב" מי היה זה שבדרך "דמוקרטית" לחלוטין פיטר את שרי האיחוד הלאומי כדי לייצור רוב ל"החלטת ממשלה" ? האם זוהי גרסתך ל "רצון העם" ??? רעיון הממשלה החלופית הוא אפשרות שמוגדרת בחוק, איך היא נהפכה בעינך לשחיתות בהתגלמותה ? בוא אני אציע לך כמה רעיונות לשחיתות ! 1. קבלת כספים בניגוד לחוק מימון המפלגות. 2. סידור עבודה לבן של ראש הממשלה למרות שאין לו את הכישורים הנדרשים, במשכורת גרנדיוזית . 3. פעולות הנוגדות לחוטין את ההצהרות טרום הבחירות. 4. הפיכת צבא הגנה לישראל, לצבא הגנה לאינטרסים פוליטיים. והרשימה ארוכה..... הלוואי ואופצית ה 61 תצא לפועל ולו רק כדי להחזיר את ראש הממשלה לחווה שלו, שימשיך לגדל עיזים ופרים. אהה שכחתי, ראש הממשלה לא מתעסק בפרטים קטנים, אין לו מושג בכלל .

bhnadav

New member
זה לא אותו דבר.

העם היום לא רוצה את בנימין נתניהו כראש ממשלה, בוודאי ובוודאי כשאפילו מפלגתו לא ממש תומכת בו בנתיים (נכון להיום - תיקו בינו לבין סילבן שלום). למה שהעם יקבל את בנימין נתניהו כראש ממשלה אם הוא לא בחר בו? רק בגלל שיש חוק כזה? הרי זו חוצפה ממדרגה ראשונה! ואם זה שחיתות או לא שחיתות - בעניי זו כן שחיתות. זה להשתמש במצב פוליטי מסובך כדי לנצל אפשרות להישאר שנה נוספת בכנסת שכבר שווקה חיים, בניגוד לרצון העם, עם ראש ממשלה שלא נבחר. אולי זה חוקי, אבל זה לא מוסרי, וזה לא חברתי.

תגיד ילד,

מה נסגר איתך? תוך שלוש הודעות כבר נהיית דוברו של "העם"? לא נראה שיש לך מושג מה העם רוצה או לא רוצה. אפילו העם עוד לא כל כך בטוח, בגלל זה הולכים לבחירות! ובאמת שלא הבנתי למה זה שחיתות להפעיל חוק שמונע את פיזור הכנסת. מוסרי? על זה אפשר להתווכח, אבל חוקי ללא ספק. מנהל יקר, לפורום הזה יש מקום בסדר היום הישראלי, אבל הוא דורש ניהול נכון. האם אתה מתיימר להיות נציג המפלגה כאן? כי אם כן, אשמח לדעת מה מצעה. יש לי עוד הרבה שאלות, אבל בתור מנהל אני בטוח שתוכל לענות על הכל. אחרי הכל, זו לא מפלגה שהולכת כעדר אחרי הרועה בלי לדעת לאן הולכים...

EvilFlame

New member
אמממ

אחרי הכל, זו לא מפלגה שהולכת כעדר אחרי הרועה בלי לדעת לאן הולכים... ***** אני דווקא כן,אבל גם עם שרון לא יכהן כראש ממשלה אני אלך אחרי זה שיכהן כראש ממשלה בזמן שהוא בתפקידו.

הגיוני לגמרי

אתה תלך אחרי קבוצת אנשים בלי מכנה משותף, ללא מצע או מדיניות, ללא תכנית פעולה, המסתמכת על טיפשותו של הבוחר. מה שיפה זה שאפילו אם העדר יהיה ללא רועה עדיין יש להם את קולך. אני ממש אשמח לדעתך מה זה בדיוק הדבר הזה שמשאיר אותך נאמן למפלגה. מאיפה אתה (ואתם) כל כך בטוחים שמצע של חבורת האנשים המבולגנת הזו ישקף בדיוק את השקפת עולמכם?!

נכון לעכשיו,

אני הולך אחרי מי שלדעתי מנהיג בחירות טובות יותר. וכך זה מסתכם :) ההשקפה הפוליטית של כל האנשים הרציונלים היא דינמית.. והתוצאות נכון לעכשיו מחברות אותי לדרך של שרון.

למעלה