חח בסוף פתחו את פורום המושחתים

השקפה פוליטית

היא בהחלט דינמית, אני מסכים. מה שאני אומר זה שהיא נגזרת ממדיניות ומקבלת החלטות שישפיעו על עתידה של המדינה ולא על עברה. אני לא מצליח לראות מדיניות ולא מערכת קבלת החלטות, רק אוסף של אנשים עם הצהרות פופוליסטיות שברור שישכחו אותן מהר, ושכל מטרתם היא להיבחר והשאר יהיה בסדר. אני מוכן להבין את ההליכה אחרי שרון, אבל אתה בוחר במפלגה ולא באיש. האם אתה מרוצה מהתנהלות המפלגה, או שאתה הולך כעיוור אחרי האיש העומד בראשה? האם זה נכון לתת לאדם, ועוד אדם שאינו בדיוק נקי כפיים, את הכוח להיות לוקח ההחלטות הבלעדי בקדנציה הבאה? יש לזה שם - דיקטטורה.

אם לאמר את האמת -

אני לא רואה מועמד ראוי מלבדו.. את הבחירה שלי, ע"פ שיטת ההצבעה, אני צריך לעשות במחשבה עמוקה. אני, באופן אישי, מצביע קודם לראש הממשלה הבא.. והשיקל השני הוא תוכן המפלגה.

אז זהו,

שניסו את זה בעבר וזה לא עבד, אז הוחלט שהבחירות לא יהיו בנפרד לראשות הממשלה. אנחנו אמורים להחליט על בחירתנו על פי השיטה הקיימת. השיטה היא לבחור מפלגה. מה שאתה עושה זה בוחר ראש שגורר אחריו עוד עשרות אנשים שאת שמות מרביתם אתה אפילו לא יודע.

אל תנבא עד כמה אני יודע או לא..

אני לא אחטא בעזות מצח שכזו :) את הבחירה שלי אני עושה מתוך מניעים של אמונה, הוכחה ונסיון.

EvilFlame

New member
אממ

תראה לי איש שהוא נקי כפיים בבקשה. אחד שלא עשה טעויות? על הטעויות הוא משלם כבר לא? אז מה. אני הולך אחרי איש שעומד בראש המפלגה כי הוא מנהיג המפלגה לא ממש אכפת לי מי נמצא במפלגה.שנה חדשה זמן חדש מסתכלים בהווה ובעתיד כמו שנדב ידידי כבר אמר..

EvilFlame

New member
אולי הוא יבחר

וזה לא ימצא חן בעיני ואז יש לי משהו לעשות.. לנעשות להנהיג מהפכה או פשוט "לסבול" עם שאר העם. לדעתי שרון הוא מנהיג טוב ואני הולך איתו. מבחינה שלו כבן אדם.. אולי הוא לא הכי משהו אבל היי מישהו מאיתנו כן? אני רואה בו מנהיג טוב וזה הכל זאת הסיבה העיקרית שבגללה אני תומך בו. אני מניח שאחרים מבני משפחתי יתמכו במשהו אחר זכותם.. אני נשאר עם אריק.

bhnadav

New member
אני לא דובר העם,

בדיוק כמו שאני לא ילד, אדוני המבוגר. אני פשוט חושב שכל אדם מוסרי יכול להבחין בקלות שהעם כרגע צריך בחירות כדי להכריע, ולא שנת שיתוק של ממשלה וראש ממשלה שהוא לא בחר בהם. שוב - זה חוקי, אבל זה לא מוסרי.

אזרח111

New member
תגובה. אחת לאחת. ../images/Emo26.gif

מי היה זה שהתחייב ש: "דין נצרים כדין תל אביב" נכון. אריאל שרון אמר זאת. אך תחשוב רגע יותר לעומק. האם אתה רוצה מנהיג שלא יודע להודות בטעויות? מנהיג שנשאר עם השקפות עולם מיושנות שמונעות ע"י אמונות דתיות תפלות ומשיחיות? " מי היה זה שבדרך "דמוקרטית" לחלוטין פיטר את שרי האיחוד הלאומי כדי לייצור רוב ל"החלטת ממשלה אני לא מבין מה פסול במהלך הזה. שרי האיחוד הלאומי לא נהגו ע"פ מדיניות הממשלה, ולכן מקומם לא היה ראוי להיות בממשלה. תנסה להסביר מה פסול. אשמח לשמוע. (כן, זוהי גרסתי לרצון העם. כי האיחוד הלאומי הם לא העם. הם חלק קטן מאוד ממנו) מי היה זה שהתחייב לקבל את תוצאות משאל מתפקדי הליכוד, ובסוף "כיבד" את רצון הבוחרים אף אחד לא מושלם. ההתחייבות הזו מלכתחילה הייתה מוטעית. ממתי החלטותיו של ראש ממשלת ישראל צריכה להיות תלויה בכמה אלפי חברי מרכז מושחתים ואינטרסנטים? לפחות הוא ידע לעקוף את הטעות המרה הזו. רעיון הממשלה החלופית הוא אפשרות שמוגדרת בחוק אמממ ... אעדיף לתת למומחים לדבר. כתבה בYNET בוא אני אציע לך כמה רעיונות לשחיתות (כל הרשימה שלך) כל השחיתות שאתה מציין הם לא של אריאל שרון בצורה אישית. אריאל שרון לא הורשע בכלום.

dudik5

New member
תאמר לי מיקו

ממתי רצון מתפקי הליכוד זה רצון העם כולו ? האם כל העם צריך לקבל גורלו עפ"י רצון חבורת מתפקדים בליכוד ,שחלקם אינם אנשי ליכוד במקור ,אלא נמצאים בדעותיהם החשוכות הרבה יותר ימינה .

EvilFlame

New member
אני גר בעיר של פרץ

ואפילו אני לא תומך בו. שאנשים יתמכו בו זכותם אבל לא כולם חושבים שפרץ או מישהו אחר יותר טוב משרון. זוהי דעה אישית ולדעתי הוא ראש ממשלה מצוין ועובדה שהמדינה עוד קיימת וגם בזכותו המדינה היתה קיימת יש לו רקורד..

למעלה