שנייה תן לי לחשוב על זה קצת... או שלא.
S seer of visions New member 27/11/03 #12 היי סתם עברתי פה אז אני רומני שלם לא יודע בגרוש את השפה(חוץ מאמא שלי) יודע רק צ'יפצ'ה? לא מקובל אין מה לעשות אהה?
היי סתם עברתי פה אז אני רומני שלם לא יודע בגרוש את השפה(חוץ מאמא שלי) יודע רק צ'יפצ'ה? לא מקובל אין מה לעשות אהה?
A Angel of Sadness 1 New member 27/11/03 #15 ../images/Emo34.gifאני רוסיה דחויה.../images/Emo104.gif ולא סתם רוסיה, אלא נכדה לגנרל בצבא האדום (הצבא הרוסי).
../images/Emo34.gifאני רוסיה דחויה.../images/Emo104.gif ולא סתם רוסיה, אלא נכדה לגנרל בצבא האדום (הצבא הרוסי).
A Angel of Sadness 1 New member 29/11/03 #38 ->../images/Emo104.gif "יש מרוקאים מקובלים ואשכנזים דחויים"
S seer of visions New member 27/11/03 #17 מי אני? אני בן זקונים יחסית ל22 אני רק בגיל 17 אך בפנימיה צבאית ואני מקווה שתוכלו ללמד אותי בהיזדמנות רומנית יש משהוא שאמא שלי אומרת מזה: וואי דמיני משהוא כזה
מי אני? אני בן זקונים יחסית ל22 אני רק בגיל 17 אך בפנימיה צבאית ואני מקווה שתוכלו ללמד אותי בהיזדמנות רומנית יש משהוא שאמא שלי אומרת מזה: וואי דמיני משהוא כזה
צ צינית נחמדה New member 27/11/03 #19 אני גם מחפשת מורה לרומנית ../images/Emo6.gif סבתא התייאשה ממני.. ו-וואי דמיני אם אני לא טועה זה אלוהים אדירים.. אבל רק באדולינה יכולה לאשר את זה
אני גם מחפשת מורה לרומנית ../images/Emo6.gif סבתא התייאשה ממני.. ו-וואי דמיני אם אני לא טועה זה אלוהים אדירים.. אבל רק באדולינה יכולה לאשר את זה
S seer of visions New member 27/11/03 #21 זה מסביר!! וואלה שכחתי ועוד משהוא סבתי ז"ל הייתה שרה לי אתה שמי האמיתי ואז דשיינה דשיינה זה יפה או חמוד לא?
זה מסביר!! וואלה שכחתי ועוד משהוא סבתי ז"ל הייתה שרה לי אתה שמי האמיתי ואז דשיינה דשיינה זה יפה או חמוד לא?
ע עיניים הירוקות New member 28/11/03 #27 ../images/Emo46.gif היזהר על מה שאמרת!!! אני לא אוהבת לשמוע את זה... מה מרוקאים מושלמים..?????!!!!! עשה לי טובה.
../images/Emo46.gif היזהר על מה שאמרת!!! אני לא אוהבת לשמוע את זה... מה מרוקאים מושלמים..?????!!!!! עשה לי טובה.
D dudeeeeee New member 30/11/03 #39 חח נו זה נכון וכולם יודעים את זה הם פשוט חושבים שהערתי הערה גזענית