חח לא ידעתי שיש בתפוז פורום האוס

• פותח הנושא mdb
  • פורסם בתאריך

mdb

New member
חח לא ידעתי שיש בתפוז פורום האוס

בכל מקרה הוא לא כל כך מצליח :\ לא אם הסיבה שאתם אוהבים האוס זה עופר ניסים.

Ian wright

New member
אני יגיד לך בדיוק מה הוא רוצה...

הפורום הזה הוא יותר מסגד לעופר ניסים מאשר פורום דאנס והאוס... איך אפשר להגיד שעופר ניסים יוצר מקצועי של האוס ודאנס וכל ההודעות לדבר רק עליו...יש קטעי דאנס והאוס חזקים שלא רואים אפילו את אלה של עופר הנחמד מה שגם שהקטעים שלו לא הכי מקוריים.

Lady T

New member
וואלה../images/Emo70.gif אתה צודק../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אבל 2 דברים. א. לא טוב לך ? אל תיכנס ב. משעמם לך עופר ניסים? תפתח שרשור בנושא חדש די לקטר כבר נמאסתם

אז אולי צריך לפתוח פורום לעופר?

אני לא אוהב אותו ואני לא מבין מה אתם מתלהבים ממנו.... יש מלא יוצרי דאנס הרבה יותר טובים מהדבר הזה....

Ian wright

New member
בדיוק!

זה פורום דאנס והאוס! לא פורום עופר ועופרה (הכינוי הזה שדפקתם לו מעצבן אותי!!!) Lady T תאמין לי כשאני רואה משהו שקשור לעופר ניסים פה בפורום אני מדלג עליו...

FlakY

New member
גם אני לא חסיד גדול של עופר ניסים

אבל ממש לא מפריע לי שמדברים עליו זה פורום שדאנס והאוס ואם תרצו או לא הוא חלק מהתעשייה הזאת, אם אתם כל כך לא מרוצים תציעו לתפוז לפתוח פורום של עופר ניסים כי לנו זה לא מפריע שמדברים עליו..

Ian wright

New member
אתה לא מבין...

לא מפריע לי שמדברים עליו, אלא מפריע לי שמדברים רק עליו וסוגדים לו כאילו הוא אליל הדאנס והאוס...שים לב שבכל אשכול של המלצות ושיר השבוע שאמור לתת לי מידע על שירים חדשים ויפים מזכירים סתם שירים שלו רק כדי להגיד "עופר ניסים הגדול" עופר ניסים תותח" וכל מיני בסגנון.

FlakY

New member
איך זה אמור להפריע לך?

זה פורום דאנס והאוס כמו שיש מלא אומנים אחרים ככה אנשים מעריצים את עופר ניסים זה לא רע להעריץ אותו..

SummerNightCity

New member
סליחה, אם אתה רוצה להמליץ על אחרים

אתה תמיד מוזמן. כל אחד פה תורם את שלו. ואם אני ממליצה לאנשים שמבקשים האוסים שהולכים במועדונים שירים של עופר, זה די מן הסתם. ואנשים יגידו שהוא מלך כמה שבא להם, אתה לא תמנע מאנשים להגיד עליו את זה פה, זה חופש הביטוי, כמו שלא תמנע מהם להגיד, שסילבר הכי מעולים בעולם.

../images/Emo6.gif גם אני מדלג על הודעות שקשורות

ליצור הזה

SummerNightCity

New member
מישהו דיבר אלייך?

תסתכל לאן זה משורשר. ואולי סוף סוף תבין שאתה זקוק נואשות לאומנות השירשור.

SummerNightCity

New member
אוח! ../images/Emo46.gif

אל תתחצף, אני שירשרתי לחצוף, לא אלייך. עכשיו תתחיל להפנים.

אין לי כוח...../images/Emo3.gif

"שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם..." מישהו צריך לעשות לזה גירסת דאנס...

למעלה