חח לא ידעתי שיש בתפוז פורום האוס

• פותח הנושא mdb
  • פורסם בתאריך

SummerNightCity

New member
תעשה לי טובה.

הפורום הזה הוא דאנס והאוס, ולא מדברים פה רק על עופר ניסים. אז מה, אם מדי פעם כותבים "עופרה מלך.
" זה בדיוק כמו שמדי פעם כותבים "סילבר!!!11
"

SummerNightCity

New member
1. זה לא פורום האוס. זה פורום דאנס

והאוס. 2. הוא יחסית חדש, והוא לא חייב להיות כל כך פעיל. לאט לאט הוא יתבסס.
3. עופר ניסים הוא חלק מהאוס, בדיוק כמו שהנרי, בני, ורבים וטובים אחרים.

Ian wright

New member
כמו שפותח הת'רד אמר...

זה שמעריצים פה את עופר ניסים מעיד על הרמה של הפורום... אבל אני אופטימי כי לפעמים יש אנשים שלא חיים בועה ורואים רק עופר ניסים, אלא ממליצים על שירים חזקים ביותר שלא קשורים בעופר!

SummerNightCity

New member
מי אתה שתעיד על הרמה של הפורום?

אתה אפילו לא גולש קבוע פה. תתחיל להתבטא יפה אם אתה לא רוצה להכיר מקרוב את עמוד החסימה.

Ian wright

New member
מה זה איום?

מי אמר לך שאני לא גולש קבוע פה? זה שאני לא מספים פה את הפורום אומר שאני לא קבוע פה? זה שתחסמי אותי לא ממש יפריע לי כי גם ככה אני נכנס רק להסתכל בפורום ולא להגיב, מה גם שאם ארצה להגיב פשוט אחליף משתמש!

SummerNightCity

New member
זה איום, מכיוון שאתה בז לפורום,

מזלזל בגולשים וברמתו. ובגלל, שאתה לא כותב פה, אתה לא בדיוק חלק מהפורום, אז אתה לא יכול להכליל אותו ולהגדיר את הרמה שלו. בקשר לחסימה והחלפת משתמש, פשוט אל תדאג.
ושוב, עופר מפריע לך? דבר על מישהו אחר. ותעבוד על צורת ההתבטאות שלך.

Lady T

New member
כל כך מפריע לך עופר ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אז דבר על דברים אחרים
עופר הוא מיינסטרים כמו שאם היה מוזיקת פופ היו מדברים על בריטני ספירס ועל באקסטריט בויז נו באמת די כבר להיות יפי נפש כמו שכבר אמרתי- הוא כרגע הכי מוכר, משמיעים אותו הכי הרבה במועדונים, וזהו קהל הפורום בעיקרו (או שאני טועה?) אנשים שפשוט אוהבים את הז'אנר וגם מבלים במועדונים תדבר על אחרים- כולם ירוויחו מזה כולנו נתעשר בידע האוסי ודאנסי וגם אתה לא תצטרך לסבול או שאין לך פשוט על מי לדבר/להמליץ/לדון אני טועה? חוצמזה שאתה מגזים דיברו ומדברים פה על המוןןןן מה גם שהקהל כרגע מצומצם, בהמשך הפורום ישגשג אל מעבר המיינסטרים טוב די אני שונאת להצדיק דברים ברורים מאליהם אני דוגלת בשיטה- לא טוב, אל תקרא כי משהו יותר טוב אין כל כך להגיד

Lady T

New member
../images/Emo163.gif

טוב חסל סדר חפירות זזתי לחגוג וולנטיין לכו לחגוג ולעשות אהבה אנשים
(ואמרתי די עם היפי נפש... וולנטיין זה רק סיבה למסיבה.. כל יום צריך להיות מלא באהבה
יצא לי חרוז..)

Ian wright

New member
ואת ממשיכה לבייש את עצמך...

עופר ניסים מינסטרים? אני לא יודע מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במועדון או באיזה מדינה, אבל תהיי בטוחה שבמועדונים לא משמיעים יותר משיר אחד או שניים גג שלו. אין לי בעיה להמליץ, אבל מה תהיה המטרה להמליץ אם כל הפורום כמעט נעול על העופרה שלכם ותופס ממנו מינסטרים?!

Lady T

New member
לא יפה לדבר ככה...

לבייש את עצמי?
(אני כאן רק כדי להעשיר את מאגר השירים והאהבות למוזיקה שלי..) לא הולכת לרקוד? כל שבוע אני יוצאת לרקוד.. אבל מזה משנה.. אני מדברת איתך על מסיבות רגילות... שום מסיבות טראנס או משהו בסגנון.. מסיבות אםטיוי/היפהופ/דאנס הוא הכי מושמע.. נסה 3,4 שירים למסיבה.. אף אחד פה לא נעול על אף אחד.. ממליצים פה עוד על המון תמליץ גם אתה
תאמין לי שרק אנחנו נרוויח
אם יש מקום להמליץ על דאנס ועל האוס זה כאן, לא
די עם השליליות זה עושה קמטים יום נפלא לכולם

למעלה