חיבור למודעות על - מפגש 1 - חיבור לאני הפנימי

מאמיה

New member
חיבור למודעות על - מפגש 1 - חיבור לאני הפנימי

תחת לחץ כבד, לקחתי את השרביט שהנחית אפריים היקר. מידי שבוע ביום שלישי, אתן תקציר של מפגש מתוך הקורס חיבור למודעות על. התקשורים הורדו ע"י לילה ברז'סקי וניתן לקוראם בספר הקורס "חיבור למודעות על". חשוב לי להבהיר שבקורס הדגש הוא על הכלים האנרגטיים המועברים בזמן התקשור. הכלים האנרגטיים הם רבי עוצמה והם המביאים את סיפורי התהילה. בעזרת התדר המועבר התרגולים מורגשים בעצמה רבה. אני אוותר על סיפורי תהילה ואתמקד במודעות. אני מביאה את הפירוש שלי לאותם תקשורים, ואשמח להארות והערות, עבורי ועבור קוראים אחרים. קול פנימי הקול הפנימי הוא קול שמחובר לנשמה ובאמצעותו הנשמה יוצרת את התהליך שלשמו היא ירדה. הנשמה בחרה תהליך חוויתי והיא רוצה שהתהליך יזרום בצורה איכותית. בגלל שאנחנו "עסוקים" כל הזמן, הקול הזה שנמצא בתוכנו אינו נשמע על ידינו ולכן אין לו ביטוי. כשכל אחד ידע לחבור אל אותו קול שבתוכו הוא יצור התמרה שבה הקול יבוא לידי ביטוי באופן איכותי. כשיש אחדות (ביניכם לבין הקול הפנימי שלכם) ייווצר כוח פנימי שיש בו חיזוק טוטאלי בחייכם. כלומר – תרגישו שלמות במה שתעשו בחייכם. כשהאהבה קיימת היא מביאה לאחדות בינינו לבין אותו קול שזועק להתבטא. וכשנבטא את עצמנו הקול הזה יפרוץ ממהותנו ובכך ישחרר אותנו מאותם קשיים שהצטברו בנו בגלגולים השונים שעברנו. ניתן לשחרר את החסימה דרך כתיבה אינטואיטיבית, או דרך צעקה שבאה מהבטן לתרגול: 1) הקשיבו לאינטואיציה. רישמו לעצמכם את החוויות האינטואיטיביות שאתם חווים. איך האינטואיציה שלכם מגיעה? האם הקשבתם לה או לא? האם ידעתם שזו אינטואיציה או התלבטתם? 2) קחו לכם 10 דקות שקטות ביום, השמיעו מוסיקה שלווה ונעימה. פנו את המחשבות. כאשר צצה מחשבה דמיינו אותה מתעופפת החוצה בתוך בועה. בקשו להתחבר אל האני הפנימי. הרגישו את השלווה והאהבה מציפים אתכם. הרגישו את האור. הרגישו את האני הפנימי שחברתם אליו. בקשו תשובה לשאלה שמטרידה אתכם. נסו לשמור על מיקוד, ותרו על ההגיון, חכו למחשבות, אל תכוונו אותן. לעיתים התשובה מגיעה בזמן אחר ולא מייד. סבלנות והתמדה הם המפתח לחיבור נקי. אפשר לכתוב או להקליט את התחושות שהקול הפנימי מעביר. לפעמים ההבנה מגיעה בעקבות כתיבה או דיבור.

netad169

New member
כל הכבוד, מיה ../images/Emo47.gif

מתחברת לרעיון הקול הפנימי והחיבור אליו. לא בטוחה לגבי הציטוט הבא: "קול פנימי הקול הפנימי הוא קול שמחובר לנשמה ובאמצעותו הנשמה יוצרת את התהליך שלשמו היא ירדה". אני לא יודעת להביא עכשיו הגדרה אחרת, אבל משהו בהגדרה הזאת מרגיש לי לא מדויק. תודה.

eliya-l

New member
הקול הפנימי?

נטע, החיבור למי שאת - למעשה למודעות, למהות הוא זה שהיא קוראת לו ה"קול הפנימי". ה"קול הפנימי" שאנחנו יכולים "לשמוע" הוא הרבה מאוד פעמים אותו קול של המדריכים האישיים שלנו.

אליוש - יתכן והקול קול יעקב...../images/Emo13.gif

והידיים ידי עשו! לעיתים קרובות מאוד הקול הנשמע הוא הקול הפנימי התועלתי ולא הקול הפנימי הטהור.

תודה מיה, אכן מאלף.

רק שאלה אחת לי, האם לא יהיה פשוט יותר להגדיר את "הקול הפנימי", כאמת הפנימית המיוחדת לכל אחד ואחד. אולי זה אותו הדבר, אבל במונח "האמת הפנימית" יש מרכיב של אמונה, והא המרכיב הנותן לקול הפנימי את כוחו. יעקב

משל עומאר כיאם...(היום זה יומו) ../images/Emo13.gif

מִבַּעַד לַפַּרְגּוֹד לֹא הֵצַצְנוּ, אַתָּה וַאֲנִי! וּבְשִׂיחַ הַסּוֹד לֹא הוּבֵאנוּ, אַתָּה וַאֲנִי! בָּסֵּתֶר נֶחְתַּךְ גּוֹרָלֵנוּ, שֶׁלְּךָ וְשֶׁלִּי – בִּנְפֹל הַפַּרְגּוֹד לֹא יִהְיוּ עוֹד "אַתָּה" וַ"אֲנִי"!

netad169

New member
הידד לעומאר כיאם. זה יפה

מאמר מרתק בעיני על האור והחושך, חנוכה ותרבות המאיה, וגם על הקול הפנימי והיכולת לחולל ניסים. חג חנוכה שמח ומאיר.

באנו חושך לגרש

חג שמח יקירים חג מואר הדליקו נרות בהמוניהם (היום רק אחד+אחד ומחר נראה מה) נצנצו לאחרים במרחב הכווינו להם דרך וכיוון ותנו להם סימן שאף על פי שהחשיכה שורה ועולמנו נמצא בתהומות נשיה אור נאיר ונעורר מחשכים
סובי סובי ממטרה...שיר לסביבון בגירסת דמרי

maysabel

New member
חג שמח

חג חם,אוהב,שמח,מאיר ונוצץ מבפנים מלא מתיקות אוהבת וממלאה ..כמו חביוק אוהב..כזה חיבוק מנצנץ אורות שחג זה יהיה בסימן נס..של אל-זמן ומרחב..נס האהבה שיווו לאן הלכתי אני? :)

neophile

New member
חג הולדת השמש שמח לכולם

באנו חושך לגרש בידנו אור ואש ! זהו חג מכבי - הלניסטי מי יתן ונפעל ונתנהג כבני אותה מדינה בסולידריות אחרת בשביל מה היה כל החזון הציוני ?

מאמיה בוקר טוב לך ../images/Emo42.gif

א' - לחץ כבד? מה פתאום? זה באמת היה ברור, לי לפחות, שאנשים נכנסים לכאן, מודיעים בתרועות רמות על חומר שיש בידם אשר עושה פלאים, ושותקים. ב' - מדוע כל יום שלישי? הן החומר כשלעצמו קיים ונמצא בידייך, לפחות על פי עדותך, אז מדוע, אם את מעוניינת כפי שאנו מעוניינים, להרחיב את הבנותינו על מודעות-על, להמתין לאחת בשבוע, וגם זה יהיה רק תקציר ממפגש ולא ישירות מהרעיון עצמו. יקירה - אני לפחות מעוניין במקור עצמו, ברעיון עצמו, במהות הבנתך, ולא בתקציר של מפגש! מכל מקום, תודה לך.

מאמיה - נ.ב.

מאחר וברור לי שלא אקבל ממך את מבוקשי, אודה לך אם תוכלי לכוון אותי למקום בו ניתן לקנות את החוברת\ספר "חיבור למודעות על", ועלותו. שוב תודה

מאמיה

New member
אפריים - ערב טוב ../images/Emo13.gif

קודם כל ניתן לרכוש את הספר בכל חנות ספרים. עלותו 73 ש"ח למיטב ידיעתי יש 4 ספרים בסך הכל כשבכל אחד מהם 10 תקשורים. אני נותנת את תקציר המפגש אחת לשבוע מכיון שאין לי מספיק זמן לכתוב משהו אחר שמותאם לכאן ואת תקציר המפגש אני מכינה על המחשב ממילא. בעקבות תהליך הלימוד האינטנסיבי שניסיתי ליצור לעצמי למדתי על בשרי שיש צורך בהכלה של תהליכי מודעות ויש חשיבות בעיניי לא להתקיף בכל הידע שברשותי, אלא לתת זמן להכיל אותו ולהתייחס אליו - גם עבורי, להפנים את התגובות. לקח לי שנים לתת לך כלום - מקווה שתקבל אותו באהבה מיה

מאמיה יקרה ../images/Emo42.gif

אין לי כל בעיה לקבל הכל באהבה, גם אם לעיתים נראה שזה לא כך! והרי כבר כתבתי "שאין האהבה שלי כאהבה שלך". הבעיה עם מצב שבו מישהו מקבל תקשורים, וכמובן שדרכם הבנה כזו או אחרת, ומעביר סמינרים המושתתים על תקשורים אלה, ולבסוף מחלק תעודות למשתתפים המאשרות לו להעביר גם כן סמינרים לפי הבנותיו הוא, הנשענות על ההבנות המתקשר המקורי, מאוד מזכיר לי את משחק הטלפון השבור שבו הראשון לוחש באוזנו של השני את המילה "רכבת" ואל האחרון במעגל מגיע "יוכבת"! כבר הייתי במפגשי מבוא של מקור ראשון, ואחר כך של מקור שני, ואני מיידע אותך במלוא הרצינות והאחריות, שכל דימיון בין השניים מיקרי בהחלט יום נהדר

למעלה