חיבור למודעות על - מפגש 1 - חיבור לאני הפנימי

מאמיה - מוכן למכור מאה תקשורים...../images/Emo13.gif

לא פחות מיידעים, רק בחמישם ש"ח.

eliya-l

New member
מאמיה אהלן

אישית יש לי בעייה עם הפרוש שלך לתקשורים - אני בפרוש מתייחסת לפרוש שלך מכיוון שאת אומרת שזהו פרוש שלך ולא התקשורים עצמם. תימצות של משהו שלא את כתבת ולבקש "הארות והערות" זה ממש לא לעניין כיוון שאין את המקור ואי אפשר לדעת כיצד שאבת את הפרשנות שלך לנושא. מאחר והמועבר כאן הוא לפחות של יד שניה.......... נראה לי על פניו שיש כאן פיספוס רציני בהעברת החומר - מה ואיך? לא נראה לי שהטונציה של העברת החומר נכונה ואם הטונציה לא נכונה הרי שגם ההבנה איננה מושלמת או מלאה. אליה ודרך אגב, לחץ כבד??????????????? וואלה לא היה כאן שום לחץ אפילו לא מתון - של אפרים הכוונה

על יד שניה ופספוסים

אמר החכם באדם "אין חדש תחת השמש" ולא לחינם קיבל את תוארו זה שהוא החכם שבאדם. אם נוכל להסכים לאמירתו זו של החכם, הרי שנובע מכך שכל החמרים כולם הם יד שניה לפחות ונמצאים בשימוש מקדמת דנא. שאמנם יכול לבוא אי מי ולומר "היתה לי התגלות והורדתי חמרים חדשים" ועוד יוסיף על כך דברי נועם בנופך של חידוש ומיסתורין וכו' כאלה הנימוחים על לבו של השומע ומביאים מרפא לרוחו הפצועה. אך חדש וחידוש אין אמת יש אחת והרבה פנים לה וזה עוד פן המפרשן את הפן הלז מפרשן את ראות עיניו והבנתו ומוסיף את נימתו על זו של קודמו זה טוב לזמן מה אך יאה לו ונאה למצוא משו חדש משלו שכאמור בפיסקה שקדמה, אין חדש... פיספוס אין כאן יש הבנה שבדרך...וזה יופי חג שמח נר שני

eliya-l

New member
פיספוסים ופיספוסות

אומנם אמר מי שאמר שאין חדש תחת השמש וכולנו יודעים זאת אך ...................................... מאחר ואנו מדברים על תחושות ועל הבנות הרי שמה לעשות לי יש תחושה של פיספוס בהבנה או קבלת החומר. וחוץ מזה נשיקה על המצח

מאמיה

New member
זו לא תורה מסיני

אינני יכולה להביא את המקור מכיוון שאין לי זכויות יוצרים עליו, ולכן הפניתי את כל מי שמעוניין למקור עצמו. אני כן יכולה להביא את הפרשנות שלי ודוקא בגלל שההבנות שלי אינן שלמות (ואין בי היומרה שיהיו שלמות) ביקשתי הארות והערות. אני פנימי/קול פנימי אינם המצאה שלי או של התקשור שהורד. אך ההבנות המדויקות מה הוא אותו אני פנימי..... כל אחד והפירושים שלו. בכוונה לא הבאתי את הדברים כתורה מסיני. הבאתי אותם כדי ליצור דיון מפרה על אותו קול פנימי שלא בטוח שמישהו מאיתנו יודע בוודאות מהו אך כולנו מנסים להקשיב לו. במקום תחושת פספוס, הבא ממה שאתה חושב ומרגיש. נ.ב - לחץ כבד מרגיש זה אשר זקוק לתירוצים להלחץ. מי ששלם עם עצמו אין לחץ חיצוני שישפיע עליו.

eliya-l

New member
מאמיה בוקר טוב

כאשר מבקשים "הערות והארות" או "הארות והערות" הרי שגם מקבלים אותם וכל אחד מגיב כפי שנכון לו. כשמדברים על "פרשנויות" הרי שכרגע הפרשנות שעולה בי היא "רגש פגיעות שעלה אצלך כשקראת את שכתבתי". "הבא ממה שאתה חושב ומרגיש"............. לפני הודעה כתבתי לך בדיוק את מה שאני ושבת ומרגישה כן, מסתבר שאני משתייכת למין נ' ולא למין ז'. ומתוך התגובות שלך עולה עוד יותר תחושת "פיספוס" אמיתית - שלך - אם את מעבירה את החומר לאחרים... אבל............. אושר ואושר והמשך יום נפלא

דוד ידידי הטוב...../images/Emo8.gif

רק עתה ראיתי שאמת יש אחת - להבנתי, אמיתות יש שתיים; האחת היא האמת הפנימית הטהורה, השניה היא האמת הפנימית התועלתית ואשר ממנה נובעות שאר האמיתות.

עד אחד קל לי לספור ואחר כך זה כבר זיפור אחר

ידידי היקר אפרים מצידי, מהיכן שאני רואה אמרנו אותו דבר בסמנטיקה שונה. אמיתה אחת משתי האמיתות שהזקרת, זו הטהורה, היא טהורה אצל כולנו ובסך הכל היא אחת לכולם ולכן אמיתית היא ויציב. השניה = חבלז, עליה/בזכותה היו מלחמות ומחלוקות לאין ספור. היא ההצדקה לטורף לטרוף את טרפו ולמשעבד לשעבד את עבדו. בשירותה נמצאים כורתי יערות העד ומזהמי הערפיח עד הצרכן הקטן שזה אתה ואני. לילה טוב ידידי מחר עושים בערב ארוחת גיוס לשי שמתגיס ביום ראשון לצבא הגנה לישראל. במידה והאמיתות התועלתיות של המתארחים תורנה להם להתפזר מוקדם, אני מופיע אצלך עם כל האמיתות שלי כולן יחדיו כולל אותי הנושא ומכילן. זיפור, הכוונה לסיפור וחלילה לא לציפור או כיפור וכו'.

מאמיה

New member
הבהרה

הקורס של חיבור למודעות-על תמיד מועבר בצירוף התקשור המקורי. כל מנחה מוסיף מהידע וההבנות שלו. אני לא לילה - אשר הורידה את אותם מידעים ההבנות שלי אחרות ולדעתי אנשים שונים זקוקים למנחים שונים. האנשים שמגיעים אליי מתחברים אליי. אני הדלת שמאפשרת להם להיכנס לעולם חדש. יש אנשים שהגיעו ולא מצא חן בעיניהם ההבנות שלי או הדרך בה אני מעבירה את הדברים - זה בסדר. מלכתחילה אמרתי, יש קבוצות רבות, יש גם את לילה בעצמה, הכנסו לאתר www.lailabr.com ותחליטו אם המידע מעניין אתכם או לא. כאן אני לא יכולה להביא את התקשור המקורי. זו רק הזמנה להקשיב להבנות שלי מתוך התקשורים האלה. הבהרתי שאלו הבנות שלי, מכיון שכמו שכבר ראינו - יש לכם השגות על ההבנות שלי וזה לגיטימי. מחוויות הלימוד ומחוויות החיים שלי בעקבותיו אני יודעת שבמידעים האלו מועברת חוכמה רבה שנזקקתי לה, ומועברת עוצמה רבה שלא ניתן להתכחש לה. אתם מוזמנים להקשיב לי ולהחליט לאורך זמן אם זה תרם לכם או לא. אתם מוזמנים להביא ביקורת מכל סוג שהוא. לפעמים אני נפגעת ולפעמים לא, זו הבחירה והזכות שלי לכל תגובה מצידי. ואתם מוזמנים ביותר להאיר לי מה אתם חושבים אחרת. אני לא אלוהים וגם לא דוברו - אני מיה, וטוב לי כך. אליה היקרה, סליחה על הטעות במין, שמתי לב לכך מאוחר מדי. לא התכוונתי לפגוע.

מאמיה חביבה...

אם קבלת את הרושם שאנו דנים כאן "על מאמיה"אז איתך הסליחה. לא את היא מרכז מרכז הדיון, כפי שאף אחד מאיתנו כאן אישית אינו מרכז של דיון כלשהו. הדיון הוא על "מהות" המידע, הידע, ההבנות, התובנות וכו'. מציע שלא לקחת דבר באופן אישי, כי אם כך יעשה הדרך לדיון הזה או לכל דיון, תחסם. ערב מהנה.

DEL7

New member
בכל זאת, אפרים ../images/Emo6.gif

אם זה מה שעובר על מי שמעז להיענות לקריאתך להמשיך במלאכת הכתיבה, אתה תשאר בודד

DEL - ממש לא! וגם אם כן ../images/Emo42.gif

אני מסתדר נהדר גם עם עצמי ...
אבל מנסיון רב שנים, עוד מימי IOL העליזים, שזה משהו כמו תקופת האבן, הכל זורם בדיוק כפי שצריך לזרום. ויש כאן כמה דינוזאורים ותיקים שיכולים להעיד על כך. יאללה שבת שלום מיד תגיע הפותחת בתבלינים עם פרשת השבוע למען נשכיל!

eliya-l

New member
דל בוקר טוב

למידה מתרחשת בדרכים שונות, הבנות שונות ורמות שונות. מצד שני, העברת חומרים גם היא אמורה להעשות ברמות שונות - השאלה שנשאלת היא, האם מי שרוצה להיות "מורה" מסוגל להעביר מידע ברמה סבירה, שלא לדבר האם ישנה לו היכולת לעשות זאת והאם החומרים שלמד ואותם הוא רוצה להעביר אכן מוטמעים בו. וחוץ מזה לידיעתך אפרים ממש טלה חמדמד.

netad169

New member
כל הבנה

וכל נתינת משמעות לתכנים מתוקשרים או לא, היא אישית. מה זה "מידע ברמה סבירה", אליה? איזו מן הגדרה זאת? במשך השנים הבנתי שכאשר אני כותבת תוכן מסוים שהבנתי כאן בפורום או במקום אחר, מסבירה הבנות שלי לשומעים כאלו ואחרים, אני מעבדת עיבוד נוסף לעצמי ומגדילה את ההטמעה של הדברים בתוכי. כמורה אני יודעת שתלמידים מדברים לפעמים "שטויות" אבל אני שמחה שהם אומרים אותן כי זה מאפשר להם לשמוע את עצמם, להבין אחרת ולתקן. והמושג "אמת"? אם הכל "אחד" אז איך זה שאנחנו מתעסקים כאן בנפרדות? האמת הזאת והאמת ההיא וכך הלאה. טוב, זה שווה הודעה אחרת. אפרים, קראתי מה שכתבת למטה, אני אתייחס לזה בהמשך היום כי אני בלחץ כביסות של חיילים עכשיו :) גשם! יש!

eliya-l

New member
היי נטוש'

האמת היא שכאשר כתבתי את הדברים היה לי ברור שהם לא יובנו כהלכה. אנסה להסביר למה אני מתכוונת וההסבר הכי נכון לזאת הוא מה שקורה בשנים האחרונות עם ה"רייקי". אנשים למדו רייקי 1,2,3 ברצף ומיד לאחר שקיבלו תעודת מאסטר החלו ללמד - מבלי שאפשרו לעצמם באמת להבין מה הם עושים, איך הדברים עובדים, כיצד הם משפיעים ועוד המון דברים. כך גם עם קבוצת החמש ועם כל מיני תורות אחרות שמועברות ע"י כל מיני מתקשרים/מטפלים. סיימתם ללמוד - וואלה חכו עם הריצה המטורפת ללמד ולהעביר הלאה ולהשיב לעצמכם את הכסף ששילמתם ולהרוויח! הפנימו את החומר כמו שצריך, תנו לו לחלחל ולחדור אליכם ומשאתם בטוחים לאחר תקופה שיש בידכם את היכולות להעביר הלאה, לטפל או לכל דבר אחר - קדימה צאו לדרך. אך זה לא קורה. אם ניקח את הדברים שלך שאת הבאת בימים האחרונים - את החשש לטפל והאם באמת זה הזמן - נטע, הלוואי וכולם היו כמוך בקטע הזה של בדיקה עצמית, חשש או יותר נכון התלבטות האם זה נכון, האם זה הזמן וכו'. אז נכון כשאת מעבירה את ההבנות שלך ומסבירה, את לומדת וכך כולם לומדים ומתנהל דיון וכך גם במקרה דנן. מתקיים דיון כשכל אחד מעביר את ההבנות שלו. אם כך היכן כאן הנפרדות? רצה לעשות קניות בגשם - אחזור אחר כך

netad169

New member
הסבר ברור מאוד

הסכמתי איתו. הנפרדות התייחסה לעניין האמת. אנסה לכתוב על זה מתי שהוא. נשיקות וחג שמח.

rucale

New member
תודה רבה מאמיה!

מחכה בצמאון להמשך שבת קסומה לך רחלי.

תודה מאמיה../images/Emo24.gif

עדיין חושבת על ההגדרות המדוייקות של הקשר לקול הפנימי והנשמה, "קול פנימי הקול הפנימי הוא קול שמחובר לנשמה ובאמצעותו הנשמה יוצרת את התהליך שלשמו היא ירדה. הנשמה בחרה תהליך חוויתי והיא רוצה שהתהליך יזרום בצורה איכותית. " ראשית- הקול הפנימי חייב להיות מחובר לנשמה אחרת אין " אנחנו " אך לא בטוח שבאמצעותו הנשמה יוצרת את התהליך, אלא ההיפך- הנשמה יוצרת את התהליך שמחבר בינה לבין הקול הפנימי. כל נושא ההקשבה לקול הפנימי ולאינטואיציה - נולדתי איתו. או פשוט הגעתי איתו מגלגולים קודמים...תודה. אגב,הייתי בסביבת מגורייך, אך בנסיבות שלא יכולתי לצאת שבוע...... כותבת לך מסר שבת שלום חג שמח

אריאלה - שבת שלום../images/Emo42.gif

מהי בדיוק אותה "נשמה" שאת דוברת בה? להבנתי לפחות, מרגע ההחלטה על.. הנשמה חוזרת למקומה המכובד בצביר נשמות השורש, המחובר לנשמת האם, וכל קשר בינה לבין נושאה לכאורה הוא מקרי ביותר. מדוע? כי בינו לבינה נמצא "המקביל האנרגי" שהוא נושא רעיון ההיות משחר ראשית ועל בכלל. והוא זה המכוון, ואוגר את מערך ההתנסות של האדם בכל קיום אפשרי. כמובן שעל מנת להסכים, עם כך, או אפילו להבין זאת, צריך הקורא או השומע לחוות, או "לראות" את "המקביל האנרגי", שהוא בעצם העצמי הנצחי, המלווה אותו. לדוגמא: כאשר אדם עובר תהליך של חיים קודמים, "המקביל האנרגי" שהוא העצמי הנצחי, מעביר את המידע הנחוץ על מנת לחוות את החוויה. שבת שלום

למעלה