בעבר העלתי את הפוסט הזה:
ובקצרה - חיבור טלוויזיה חכמה של HD שמחוברת לממיר וסטרימר למגבר ישן (1980's) של AKAI.
המליצו לי פה על ממיר מסיב אופטי לאנאלוגי.
רכשתי את הממיר הזה:
זה לא עובד.
שיניתי בהגדרות שהאודיו יצא לחיבור האופטי ולא שומעים כלום.... כמובן שבמגבר ניסיתי את כל הקומבינציות AUX TAPE וכו' וכלל החיבורים.
רעיון מישהו?
חיבור מגבר ורמקולים ישנים לטלוויזיה חדשה
חיבור מגבר ורמקולים ישנים לטלוויזיה חדשההיי, יש לי מגברישן של AKAI ורמקולים ישנים של ג'נסן ואני רוצה לחבר אותם לטלוויזיה חכמה של סמסונג. זה אפשרי? צרפתי תמונות של גב המכשירים והחיבורים. כרגע מחובר למגבר רק פטיפון.
www.tapuz.co.il
ובקצרה - חיבור טלוויזיה חכמה של HD שמחוברת לממיר וסטרימר למגבר ישן (1980's) של AKAI.
המליצו לי פה על ממיר מסיב אופטי לאנאלוגי.
רכשתי את הממיר הזה:
ממיר אודיו דיגיטלי לאנלוגי (מאופטי או קואקסיאלי ל-RCA/PL3.5), תומך אודיו 2 ערוצים בלבד / מתאמים וממירים לחיבור אודיו אופטי - דגן מולטימדיה יבוא ושיווק כבלים למולטימדיה
ממיר את אות האודיו הדיגיטלי (אופטי או קואקסיאלי) לאות אנלוגי סטריאופוני. מאפשר למשל לחבר יציאה אופטית מטלוויזיה לחיבור סטריאו אנלוגי ברסיבר / ברמקולים. תומך באודיו של 2 ערוצים בלבד PCM STEREO. לא עובד עם פרומטים של אודיו עם יותר מ-2 ערוצים כמו סראונד, DTS, DOLBY DIGITAL. לגרסא משודרגת שתומכת גם...
www.daganm.co.il
זה לא עובד.
שיניתי בהגדרות שהאודיו יצא לחיבור האופטי ולא שומעים כלום.... כמובן שבמגבר ניסיתי את כל הקומבינציות AUX TAPE וכו' וכלל החיבורים.
רעיון מישהו?