חיבור קל

netad169

New member
חיבור קל

"פורצי הדרך" של שנות ה- 80 וה - 90, אלו שהביאו מסרים, אלו שתיקשרו מתוך קושי פיזי ממשי, אלו שהביאו "ראשונים" את המידע, עבדו קשה בכדי לשנות תודעה ונחשבו לעיתים קרובות כלא נורמליים. עבורם המסע להארה היה מסע שיש בו קשיים רבים וחוסר הכרה. עכשיו השמיים פתוחים. המידע זמין ועובר בקלות לכל מי שמבקש, אין צורך להיכנס לטראנס בכדי לתקשר, אין צורך לסבול לפני שמתחברים. עוד מטפלים, עוד מוכנים ורוצים בסוגי טיפול שונים שרואים את המכלול האנושי ולא איבר נפרד שאין בינו לבין חלקי הגוף והנפש כל קשר (רופא מיוחד לאצבעות קו הרגל למשל). האלטרנטיבי נמצא במיין סטרים. ילדים שולחים אנרגיית חיזוק לחבריהם, הורים מטפלים בילדיהם. כל המידע חוזר על עצמו כי אין חדש. החדש הוא רק בקלות בה המידע זורם. כך הבנתי את הדברים של מאמיה, ולבי מלא שמחה על כך שזו המציאות עכשיו.

eliya-l

New member
נטע אהובה ../images/Emo23.gif

גם בשנות ה-80 וה-90 אנשים לא תקשרו מתוך קושי פיזי - אומנם היו כאלה שהדבר אופיין בתחושת קושי אך לרבים ואני בינם התקשור זרם בקלות ובקלילות מדהימה ומופלאה. המידע היה זמין אז והיום בדיוק באותה מידה העניין הוא כמובן בכמה אנחנו היינו מוכנים לקבל את זמינותו של המידע. מאז ומעולם (בדיוק מאז שהתחלתי לטפל ולתקשר) אמרתי וטענתי שאין צורך לסבול בלתקשר בדיוק כמו שאין צורך שמטפל בכדי לעזור למטופל יצטרך ל"תמיר" את ה"מחלה" באמצעות גופו שלו וכו'. בוודאי שאין כל חדש תחת השמש למעט ההבנות שלנו, הפתיחות שלנו והחיבור שלנו כבני אדם לידע ולמידע. שלא לדבר כמובן על המצאת הגלגל שהיתה חדשה בזמנה, מחשבים בעידננו וכיוצ"ב (מי יודע אולי באחד העידנים הקודמים של הכדור הזה הכל כבר היה) המציאות הזו לא השתנתה מעולם!!!!! אני באמת שלא רוצה לקלקל מסיבות, שמחות וכיוצ"ב - אך על מה בדיוק השמחה??

על מה בדיוק המסיבה

כשיש לאדם שמחה בלב, אין לו צורך לסיבה מיוחדת למסיבה. השמח מוצא את השמחה שורה ופורה על אם דרך ובשביל נידח, בעבורו שמחה נמצאת בכל שלבי ורבדי החיים. "שלא רוצה לקלקל מסיבות וכו" = תת מודע שומע בלי ה"לא". לכל אחד מאיתנו הזמן המתאים והנכון לו שהוא מרגיש וחש שהוא יכול ללמד ו/או לטפל, ואין דרך אחת שהיא טובה או פחות טובה מהשניה. טעויות גם הן חלק מהדרך ויש בהן צורך רב כדי לתת ולאפשר התנסויות למטופלים כמו למטפלים. מעבר לזה טעויות של היום יכולות להתברר כאמת ונכון של מחר וההיפך. מלא הערכה למדריכת ההנקה על עמידתה המוצקה בפני יונקים סרבנים ונחישותה ללמדם יניקה מהי

eliya-l

New member
אפשר לדעת על מה בעצם אתה ../images/Emo4.gif

ממלמל?? על איזה טעויות בדיוק דיברנו או שאני דיברתי???????????????

מה

אסור למלמל כבר? איזה עולם נהיה פה מדינת משטרה! שילטון מסואב ואפילו למלמל אסור מלמול אמלמל ואתמלמל כראות עיני וכאוות נפשי יקירתי מלמל ראשי נ.ב מתארגנת הפגנת ענק בעד זכויות המלמול לידיעת התושבים שמרו על זכותכם הבסיסית למלמל חופשי מבלי שיבוא אי מי בתלונה וטרוניה ובסופו של דבר יסתום לכם את הפה. בואו בהמוניכם והצילו את נפשותיכם

eliya-l

New member
../images/Emo7.gif תמלמל כמה שאתה רוצה

אך תשדל בבקשה שהמילמולים יהיו ברורים בכדי שאפשר יהיה להבין גם על מה ולמה הגיע תור המילמולים בכדי שלא תבלבל עוד יותר את כל שאר הממלמלים מכל המילמולים האחרים שמתמלמלים כאן בעת רצון.

מתארגנת הפגנת ענק נגד

תושבים יקירים יש והשלטון אוחז במעשי אחיזת עיניים ומשדל אזרחים תמימים למלמל ומודיע להם שימלמלו כאוות נפשם. אך במחתרת הוא חותר תחת אושיות זכויות היסוד ומבלי משים נמצא העם תחת דיכוי מוחלט ואין פוצה פה הצילו את נפשותיכם ובואו בהמוניכם

maysabel

New member
דגן קנע תנגפה תנגראתם

מיריקי מיבשות כה משפן תוואכ ולמלמיש מהל עידוםו למלמל מימימת מיחרזא לדשמו מייניע תזיחא יששעמב זחוא נוטלשהו שי הם הצוה ניאו טלחום יוכיד תחת מעה אצמנ מישם ילבמו דוסיה תויוכז תוישוא תחת רתוח אוה תרתחמב מכינומהב ואובו מכיתושפנ תא וליצה π¹³¾¼±±•πØ∞ →→→→→¾•½≤≥ ¾•δγβ ∞•±ΔΔ = π¹³¾¼±±•πØ∞ →→→→→¾•½≤≥ ¾•δγβ ∞•±ΔΔγ≤≥≥ :)) (:)

netad169

New member
השמחה, שמחה

וכמו שאמר דוד, בשביל הנידח שלי מצאתי שמחה. יכול להיות שהיית תמיד במקום הקלות והזמינות, אשרייך. השמחה היא על כך שמסביבי אני רואה עוד ועוד אנשים שחווים גם הם את הקלילות והזמינות, ומתחברים לידע, למידע ולאהבה. האם יתכן שלא קל לך לוותר על "הראשוניות"? תודה על הנעץ :) יום טוב ומלא שמחה.

eliya-l

New member
חחח נהפוך הוא נטוש

אני לא מבינה למה כולם לא ב"ראשוניות" - למה בעצם??? בוודאי שאני בעד שמחות וחגיגות ובעצם גם אף פעם לא נראה לי ש"אני - אליה" הייתי ב"ראשוניות" כפי שאת קוראת לה. אך בהחלט בחבורת המנפצים אולי משום כך נשאר בי מין הניפוציות. יום נפלא וברכות לסיום השביתה.

אכן הזרימה קלה יותר ושופעת יותר

אלא שפעם היא זרמה לעומק. ועתה היא זורמת לרוחב.

אז בוקר טוב עולם

אז ראיתי אי שם למטה שמישהי חושבת שאני כועס על מישהי אחרת וזה לא נכון בעליל. למען הדיוק שראיתי זה נכון שהיא חושבת גם זה נכון שזה למטה מכאן גמנכון כמעט הכל נכון חוץ מהכעס מעבר לזה ובלי כל קשר ביקרו אותי כעת שלושה מלאכים כשנכנסו בדלת בירכתי אותם לבוקר טוב וענה לי הדובר בהודעה על בוקר מבורך הריני לידע את הנוכחים כולם...זה בוקר מבורך!

כן באמת נטע

אין הדברים מכוונים אליך, היות ואת חווה אותם לעומק. אבל חשבי על מדונה "הקבליסטית". תחשבי על "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" על "הסוד", על יתר ה"גא"נק פוד הרוחני כפי שמאיזה מכנה את זה. את שמחה שזה הפך לאופנה. אבל אופנה קונים כי היא אופנה, ולא למען ערך או משמעות. ובכל מקרה אופנה סופה להעלם. את שמחה כי הרוחניות הפכה ל"מיינסטרים" על מה השמחה? המיינסטרים הוא דרכה של החברה להעלים משהו. דבר מאיים על הסדר החברתי, על אורח המחשבה, כל עוד הוא חתרני ובשוליים. דרכה של החברה להתגונן מפני רעיונות חדשים, היא להפכם לעוד מוצר על המדף. להעלים אותם על מדפי הסופר מרקט הרוחני בין אינספור מוצרים אחרים. כן, זה נעשה זמין יותר. אך מאבד את את המשמעות ואת המחוייבות. יעקב

אתה צודק יעקב

אמת ויציב. חיפשתי היטב ולא מצאתי דבר מה עולמנו שלא יעלם בסופו של דבר. אז עולה לי שאלה אליך ידידי...מתי אתה תשמח? ממש משונה לי לראות אתכם כיצד אתם מנסים להסביר לנטע שאין מה לשמוח...והרי היא רוצה לשמוח ומצאה על מה, על פניו זה נראה כאילו מפריע למישו שהיא שמחה, האין זה הכישוף החברתי בהתגלמותו?

דוד ידידי - לשמוח אפשר ואפילו רצוי...

על הכל, אפילו על הגילוי המדהים שאני טועה!
הנה גם אני שמח יחד עם נטע ואיתך.

יעקב ידידי - רק להזכירך... ../images/Emo13.gif ולכולם גם!

זיכרון + תפיסה הם הבסיס ללמידה... למרות ריבוי המתקשרים בעידן החדש (אתם יכולים להוסיף את שאר החומרים של העידן החדש), מרביתם מצהירים על תכונה זו מעצם יכולתם לאסוף שיטות כאלה או אחרות מתוך "תעבוּרת המלל" העוברת דרכם, ובכך "משפרים לכאורה" את "התקשור לכאורה" בכוח החיקוי. "המתקשר לכאורה" הוא כמו ילד שרק נולד, ואשר רשתות בין תאי המוח בונים את עצמם בתגובה על למידה. כמו אותו תינוק המתחיל במלמולים חסרי-משמעות, ומתקדם בדרך של שינון מילים וקשרי הגומלין ביניהן, כך "המתקשר לכאורה" שלגביו רשת "המסרים" היא רשת של חיקוי מתוך יכולת זיכרון ולמידה. עד כמה שישמע מוזר, הסכנה הגדולה ביותר לתחום התקשור נמצאת דווקא בריבוי "המתקשרים", שברור לכל, גם להם, שהם לא יותר מחיקוי של מקור. הפרדוכס הוא כאן: בעת שהאנושות מגיעה לכלל תודעה, וכתוצאה למודעת רחבה יותר, ומתחילה להכיר את עצמה, היא (האנושות), הזקוקה ליותר ויותר לזרימת מידע אמין, תתחיל לאבד עניין בפטפטת שמשגרים אליה "הפעוטים" שלכאורה השתתפו בהרחבתה, דבר אשר יפגע אנושות במקור, ועלולה להשתקע יותר ויותר בהרהוריה שלה, עד כדי כך שתתעלם בסופו של דבר מכל המידע הזורם מהמקור שזהותו אבדה בתוך זרם המלל המגיע מהחיקוי, וכמובן שמהחיקוי עצמו.

למעלה