חיבור קל

netad169

New member
היתרון שיש לסופרמרקט

הוא שיש בו מבחר גדול כך שכל קונה יכול לבחור את המתאים לו. הרבה אנשים עושים בסופר בחירה מושכלת (נכון, יש גם כאלו שלא). כך בעיני נושאי הרוחניות והניו אייג'. רבים נחשפים אליהם, חלק חושבים שזו פטפטת, חלק מתקשרים בשקל, חלק.... כל מה שאמרתם. אבל יש גם הרבה מאוד אנשים שה"סופרמרקט" פתח בפניהם את האפשרות, גילה להם שיש עוד דרכים, הראה להם דרך להתבוננות פנימית, אפשר להם להתקדם מתוך עבודה מודעת ומתוך כנות עצמית. כל אחד בוחר לראות את העולם בדרך אחרת. אני בוחרת לראות בכך שמחה והתקדמות. אתם בוחרים לראות שרלטנות ושטחיות. סבבה, לא? אוהבת אתכם.

eliya-l

New member
אינני חושבת ומאמינה נטע שהדברים

כל כך פשוטים וחלקים של שאת בוחרת לראות בכך שמחה והתקדמות ואילו אנחנו בוחרים לראות שרלטנות ושטחיות. להבנתי או יותר נכון לידיעתי, הכרתי, ראייתי, יש היום חבורה צעירה ומדהימה שמתקדמת ופועלת בצעדי ענק וכייף פשוט כייף לראות את הזרימה שלהם, לראות כיצד הדברים מגיעים אליהם בקלילות נפלאה ומופלאה ובעומק ולא רק ברוחב ועל כך באמת יש לחגוג. ישנה חבורה לא פחות גדולה או אפילו יותר "ענקית" של חברה' צעירים (יחסית בהשוואה לגילי הבוגר חחח) שעוסקת בדברת, שקועה ב"עידן חדש", שאנטי, פילוסופיה בגרוש, מודעות בגרוש להמונים ועוד ועוד ועוד שבהם בהחלט יש לראות שטחיות ורדידות. ישנה חבורה "גדולה" בעלת כריזמה של "מתקשרים/מטפלים/גורויים" שפועלת בעוצמות בלתי רגילות בעשור האחרון לפחות שהם שרלטנים, גנבים, רמאים, חסרי בושה ועוד כהנא וכהנא כיד הדמיון הטובה ואי אפשר שאדם בר דעת יתעלם מכך. ישנה חבורה נוספת שהולכת לה בתמימות אחר אותה חבורת "מתקשרים/מטפלים/גורויים - זוכה ל"הארה" ולשינוי אינסטנט ורצה להעביר את הבשורה - ראי הדוגמא שאפרים הביא לגבי מדונה ועוד רבים אחרים שנופלים בפח. אישית, אינני שוללת את הסופרמרקט לאלו שגילו באמצעות הסופר' את ה"דרך" או "הדרכים" המתאימות להם - יש לשער שאותם אנשים המשיכו לחנויות הכלים המתאימות לקבל בהן "שעורי עזר והשלמות". אך כמה רבים אחרים לא מצאו את ה'דרך" לאחר שביקרו בסופרמרקטים?

מי כותב במחשב של נטע?

רוח אחרת אני חש בדבריך תתחדשי יקירה והמשיכי להנות מצאי סביבך ובתוכך שמחה לרוב את יותר בטוחה ויציבה עתה הרבה מלאכים מוחאים לך כפיים (אלה שלא עסוקים עכשיו)

netad169

New member
המגוון והברירה הטבעית

כמו בטבע, אליה יקירתי, כך בין בני האדם. אני לא תמימה ולא עיוורת וכל הקבוצות שתיארת מוכרות גם לי. לעוגנים יש תפקיד. את עוגן, אפרים עוגן, דוד עוגן ויש עוד. תודה דוד על המשב המלאכי ונשיקות.

maysabel

New member
והנה המשפט..שמככב אצלי תמיד..

" "אפשר לחיות במראית עין של רוחניות, במראית עין של אהבה, במראית עין של חיים. להגיב לאחרים, ללמד, לרפרף מעל במראית עין של שביעות רצון. אבל באם אין מתחת לזה את המחוייבות לשלמות העצמית, לאמת הפנימית, לרעיון המרכזי של ההווייה, מראית העין היא כל מה שיש". "מישהו" המגלה עומק אדיר כתב את זה-מכיר אותו? :)) כך גם יש שמחה הנובעת מהפנימיות בלי קשר לסיבות וכו..ויש שמחה שהיא מראית עין..(הכוונה כאן לא לנטע ולאף אחד ספציפי-שיהיה ברור..אלא לרעיון של הדברים..) יאלללה אחרי שהרחתי טונות של גללי פרות ואכלתי פקאנים מלא ישר מעצי הפקאן בכפר יהושע עליתי בדרך הביתה - למה לישון ליד גללי פרות?למה?? מתה על טבע..שומרת ממש על איזון של הטבע..בעלי חיים..מחוברת לטבע ולמסריו..מתמזגת והכל אבל למה חייבים לבחור במקום לישון ליד הרפת? ליד הריחות של הקקי של הפרות? כאילו זה אקולוגי משהו?אז למה לא ליד קקי של אדם גם? כאילו מה? כאילו זה יוכיח משהו למישהו? מה הרעיון המסתתר מאחורי זה? מה זה מראה אלוהים אדירים? חח אז חזרנו.. בכיף.. הולכת להכין קאיפיריניה :)) לילה טוב

netad169

New member
את היית בכפר יהושע???????

שתהיי בריאה. אני אוהבת את הריח הזה :)

maysabel

New member
אני גם אוהבת..

אבל במידה ולא לישון ליד הריח הזה.. :)) כםהייתי-יש כנס אקולוגי שם

maysabel

New member
"אוהבת"..כי זה מזכיר לי את החווה שלי בברזיל

אבל .. אם צריך סבבה חח

maysabel

New member
רגע רגע..תני לי לנחות..

חשבתי עלייך, אז שאלתי את אסף אם הוא יודע איפה את מסתתרת בעמק כי יכול להיות שזה בכפר יהושע הוא אמר שלא יודע..אז עזבתי.. את גרה בכפר יהושע?

maysabel

New member
חחחחחחחח

זאת אני..ממש ככה..מתאים לי :) עכשיו השאלה: למה בדיוק לישון ברפת? כאילו מה?איזו מין אמירה זאת?כאילו מה? אם תפוסים מרחק קצת מהרפת זה לא ירוק מספיק?זה לא אוהב את הטבע מספיק? או שאולי זה "ריחני" יותר? :) לא מתחברת לשטויות הללו-סימבולים חיצוניים שלא אומרים כלום לדעתי יאלללה חייבת לצאת מהמחשב לפני שאקבל מכות לילה טוב נב-משאירה שאלה- איך היה לחזור לאחר השביתה? יענו השביתה שתוביל ל"שינוי מהותי".. אפילו במשכורת אין שינוי מהותי לדעתי.. :)) העיקר-כיף לחזור?היה משמח? ספרי לנו קצת..

למעלה