חידה חידה חידה!!!

hilali1

New member
חידה חידה חידה!!! ../images/Emo42.gif ../images/Emo29.gif

לילה מצויין לכולכם, הקדמתי לפרסם את חידשתי מהסיבה הפשוטה שעוד לא ברור לי מתי בדיוק, אם בכלל אני אהיה כאן מחר. ולא שרציתי שבגלל זה חתאחר זמן פרסום החידה. אז הרי היא החידה לפניכם. בתמונות. לכל תמונה משמעות. הפתרון הוא כמובן שיר של גלי. צריך להזכיר את שמו, את השורה/בית המצוטט ולהסביר מה הקשר של כל תמונה. שוב אני מבקשת לא לפרסם תשובות לחידה בכותרת ההודעה כדי לתת הזדמנות לכולם לחשוב על החידה. זהו נדמה לי. אה עוד משהו אחד לגבי רמזים. אחרי כל חמש הודעות(עם ניסיונות, תהיות, התחננויות וכו..) אני אתן רמז. תהנו,
הילה

עדי 345

New member
נראה לי חידה קשה יותר מהקודמת...

אין לי מושג. עלים או שלכת קשורים לסתיו, חורף וכו, סוף העונה, סתיו ישראלי. כובע קסמים? אולי השיר קסמים?

שרית7

New member
גם אני חשבתי בכיוון של עדי

לא ולא? שלא נדע בכלל אין לי שמץ

love amor

New member
אין לי מושג....

זה הזכיר לי שיר חנוכה חח "חנוכיה לי יש...."
אבל אין קשר לגלי
אממ.. השור הזה לא מסתדר לי רמז

../images/Emo6.gif וואי זה נראה לי יותר קשה

מהחידה הקודמת
ניסיתי לחשוב על זה, הרבה מחר אני אעדכן את החידה באתר, פשוט בסוף שבוע הזה אין אפשרות לעדכן בכלל(נענע משתדרגים, והאתר נמצא על השרת של נענע...) כל הכבוד על החידה

hilali1

New member
קוטרים ../images/Emo3.gif תבחרו תמונה לרמז

ותפסיקו להתלונן. תפעילו את הראש ותעירו את המוח משנת החורף שלו. קדימה שזה שיר שכולכם מכירים... אלירן, איפה אתה מעלה את זה באתר?

שרית7

New member
אני רוצה להבין מה זה הפרה?

בשם אלוהים... שוקולד פרה? שוקולי שוקולה? חלב? חלב ודבש?

hilali1

New member
אין בעיה

זו פרה ממין זכר. ותשדעי שזה רמז ענקי! בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות

אולי זה

"בוא נשכח ונסלח"? "עיר של נחושת" - חנוכיה יש תמונות של 2 שוורים - מזכיר מלחמת שוורים?
סתם ניחוש פרוע אני אנסה לחשוב עוד

שרית7

New member
אני מפגרת או שפשוט אין לי הגיון

אין לישמץץץץ כמה שאני גרועה בזה אלוהים ישמור. אני מבטיחה להתאמץ הפעם אבל זה יקרה רק מחר כי היום חזרתי מאילת ומחר מחכה לי יום זוהמתי במיוחד... הרב כאב ראש והרבה דברים לסדר גם שאינם קשורים בעבודה אז אני יותר מדי טרודה פשוט. אבל אני אחשוב טוב אני חייבת להצליח פעם אחת לפחות

hilali1

New member
קודם כל תירגעי

את לא מפגרת בכלל. אני בטוחה שאת בנאדם חכם ומשכיל. זו חידה קשה אין ספק. אני בעצמי לא בטוחה שהייתי מצליחה לפתור אותה. גם האמת היא שאותה היה לי יותר קשה להכין. אני מן הסתם יעלה כל פעם קצת ברמה. אם ממש לא תדעו אני אתן עוד רמזים ככה שאין לך מה לדאוג. מקוה שנהנית באילת. תנוחי. תחזרי לעצמך. אני מניחה שהחידה עוד תחכה לך. אגב, מה לגבי החידה משמבוע שעבר? גלי ניסתה לפתור? שבוע מצויין, הילה

שרית7

New member
הי תודה על העידוד

לא ראיתי את גלי שבוע שעבר כי היא היתה עסוקה עם התכנית ושבוע אחרי היו לה הופעות וגם לי היה שבוע פשוט מטורף השבוע אני אפגש איתה ככל הנראה ואראה לה את החידות. אני בטוחה שהיא תתלהב. אגב יכול להיות שהיא נכנסה לפורום וראתה בעצמה לא שאלתי אותה. מבטיחה לעדכן.

ברוכה השבה../images/Emo24.gif

את בטח ממש עייפה עכשיו, כל הכבוד לך שנכנסת לפורום(זה רק מראה עד כמה את מכורה
) תשבי על זה מחר עוד קצת, ותחשבי על זה, מתישהו נצליח להגיע לפתרון
(בעזרתה הרבה של הילה
)

hilali1

New member
ולמה אתה חושב

שאני אעזור לך? הצחקת אותי. אתם ילדים גדולים. בטוחה שתצליחו לבד

טוב אני חושב שכדאי

שנקבל עוד רמז
אוף אני עדיין לא מצליח לעדכן את האתר! אני מקווה שמחר כבר תהיה אפשרות

שרית7

New member
אני עדיין חושבת על החידה

לפני רגע דיברתי עם דרור אליהו הוא מוסר ד"ש חמה לכולם נתתי לו את הרמזים לחידה והוא שובר עכשיו את הראש. מעניין אם הוא יעלה על משהו.

הוא נראה בן אדם עם ראש על

הכתפיים
חוץ מעצם העובדה שאין לו פלאפון ומחשב...
תמסרי לו ד"ש חזרה

למעלה