חידה חידה חידה!!!

שרית7

New member
הוא עם ראש על הכתפיים ומאוד יצירתי

בעצמו. אבל בנוגע לחידה נכון לרגע זה אין לו שום שמץ.

שרית7

New member
להלן האסוציאציות והניחושים הפרועים

שלכת: חורף, סתיו, נושר, נופל, רוח, עלה... שירי מימון: זמרת, כוכב? (כוכב נולד) כובע ושרביט קסמים: קסם - קסם הלילה? קסמים? חנוכיה: חג, חורף, דצמבר, נר? אור? יהדות? והתעלומה: 2 פרות/פרים: מלחמת שוורים? תנובה נגד טנא נגה? שטראוס? גלידה? רבעק אני מה זה גרועה.

שרית7

New member
ניחוש ראשון (רק הללי לקרוא)לא להציץ

מחכה לו שישוב? פותחת חלון עם האור הראשון (חנוכיה=אור) ספטבר בחוץ וקצת קר (ספטמבר, קר = שלכת) נגעתי מעט באויר הרטוב לנשום את הרחוב המואר רק מחכה לו שישוב ועדיין מאמינה הוא יביא אתו בין שתי ידיו את הלב במתתנה. טוב הבנתי אין קשר רק ההתחלה מתחברת השאר לא קשור אני אמשיך לחשוב. למה יש לי הרגשה שכשגלי תראה את זה היא תפתור בשניות... הכל מיומנות. מה שלי אין.

hilali1

New member
יפה לך

אומנם לא הפיתרון הנכון אבל כיוון המחשבה יפה. תתייחסי לרמז ותמשיכי לפתח את מה שכתבת. ואל תשכחי למצוא גם קשר בין התמונות אחרי הכל כולן מייצגות איכשהו ממשפט משיר של גלי.
בגלל שאת נורא מתאמצת, (אלירן תלמד) לילה טוב, הילה

שרית7

New member
אני לא הבנתי כלום מהרמז הראשון

חוץ מזה שמדובר בשתי פרות ממן זכר (דראג קווין)

hilali1

New member
מצחיקה

ופרות ממין זכר הן בעצם...? (אני ממש מנסה לעזור לך)

hilali1

New member
שרית,

את תגלי... תקשיבי את ממש שם. אני בטוחה שאם תעלי על המילה הזו תגלי את כל השיר. יש שם פרים. את אמרת. שני פרים. תשחקי עם זה.

שרית7

New member
אולי זה

מלחמה משנה אנשים? מלחמת שוורים כאילו? זה צריך להיות משהו עם מלחמה נראה לי

hilali1

New member
אממ...

לא נעים לי לומר אבל תשובתך שגויה. מה גם שלא קישרת את כל התמונות לשיר הזה.

אולי זה..

כמו עשב בניסן? כמו עשב - פרים חיה שאוכלת עשב? נקשר בך הלחן הידוע שזימרתי עצומת עיניים - שירי מימון שרה עם עיניים עצומות תמצא אותי בנוף אחד צנוע ברצועה של ארץ ושמיים - נוף צנוע, נוף של עלים יבשים - חום ואפור(?!)

hilali1

New member
רק רציתי להגיד

שאם עד יום שלישי בערב, קרי נר ראשון של חנוכה לא ימצא פיתרון אני אגלה את התשובה.

למעלה