חידה- למי אמר רוג'ר את הדבר הבא

VeraLynn

New member
חידה- למי אמר רוג'ר את הדבר הבא

"It was very, very hard work organising that Wall concert but everyone was fabulous to work with - Bryan Adams, Van Morrison, Cyndi Lauper, bloody brilliant. All brilliant. Except for ********. Oh, God! I have never ever met anybody who is so self-involved and unprofessional and big-headed and unpleasant. She is so far up her own bum it's scary. With The Wall, she was so worried that there weren't any other (_adopts Irish "brogue"_) 'young people on the show'. I and everybody else were old farts in her opinion so she was worried that she was doing something that wasn't 'street' enough. And because it wasn't 'street' enough, she came up with this brilliant idea: she said that I should employ Ice-T or one of those people to re-work one of my songs as a rap number! I am not joking! And neither was she fucking joking! That's the sad thing - she was serious! And then a couple of months after the show, when the record was out, she did an interview on American television, millions of viewers, and she rubbished the whole thing, said the Wall concert was a load of wank. I don't give a fuck what she though about it but she should have kept her fucking mouth shut because it could only hurt the charity, the memorial fund and everything that Leonard (Cheshire) had done. She doesn't understand anything. She's just a silly little girl. You can't just lie in the corner and shave your bloody head and stick up your arse and occasionally pull it out to go (_"brogue"_) 'Oh, I tink this is wrong and dat is wrong' and burst into tears

VeraLynn

New member
נכון היה קשה? אני משתפרת חחח

תענו תענו אבל.... תעשו כאילו זה היה לכם קשה טוב? חחח סתם :)

michal optimit

New member
<ללא קשר>><

את נועליסטית נכון? ווי ווי ויי איזו התרגשות :) באה לתלחי? (מיכל, מחכה שעוד שניה כל האנשים בפורום יתחילו לזרוק עליה אבנים)

VeraLynn

New member
ללא קשר 2

יווו איזה יופיתמיד נחמד להכיר נועליסטים חדשים!!! אממ בקשר לתל חי...אני עדיין לאבטוחה אם אני באה או לא אבל אני יותר בכיוון של כן...:) מה איתך? את באה? אההה ובקשר למיכל.. תגידי לה שלא תשים זין! פאק, אני צחקתי כל כך הרבה מהתגובה שלה!!! ואם כבר אנחנו בנושא... אז בואי נעביר את הדיון לפורום כי עוד שנייה גם עלינו יזרקו אבנים (למרות שכולם כאן חמודים) :)

TheFly

New member
טוב אענה

רו'גר ווטרס אמר את הדברים האלה לכתב של מגאזין ה-Q בנובמבר 92.הכותרת של הכתבה:"Who The Hell Does ROGER WATERS Think He Is?" אם התכוונת בשאלתך על מי הוא אמר את הדברים האלה זה כבר עניין אחר, את זה נשאיר לאחרים

meandmeandme

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה הכתבה הכי מצחיקה שקראתי בחיים שלי!!!!! כשקראתי אותה לפני איזה חצי שנה פשוט נקראתי מצחוק אחרי כל מילה, חחחחחחחחח.... זה היה ענק...כל ה"GLOOMY" וה"He's Crakers" חחח... זה פשוט ענקק... אני חושב שהוא מדבר על שנייד אוקונר בראיון הזה אבל אני לא ממש זוכר... אני ילך עכשיו לקרוא את המאמר כי זה פשוט כל כך מצחיק... ודרך אגב... מישהו יכול להגיד לי מי כתב את המאמר הזה? לא מצאתי
הנה קישור אליו Who the hell does Roger Waters think he is?

meandmeandme

New member
נו ראבק

זה הכתובת: http://utopia.knoware.nl/users/ptr/pfloyd/interview/roger2.html ונראה לי שהראיון הזה היה ביום ממש ממש לא טוב של רוג'ר... כאילו... פאק... הוא ממש פוץ... או יותר נכון Gloomy... חחח

VeraLynn

New member
נכון!!!! :)

נכון!!! זאת באמת שינייד אוקונור!!! ודרך אגב גם אני התפוצצתי מצחוק מה- GLOOMY אני אוהבת בריטים! חחחח איזה מילים חמודות יש להם ואני בכלל לא אתחיל לדבר על המבטא חחח ורוג'ר כל כך חמוד כשהוא מתעצבן אז בכלל נהניתי :)

VeraLynn

New member
יאאלה לאנגליה!!!

אז יאאלה! כשנינו נסיים את הבית הספר המזדיין הזה ואת הצבא ...... אתה מוזמן להצטרף אליי ולחבריי למסענו לאנגליה, כל הפורום מוזמן, נעשה פגישת פורום באנגליה יהיה שווה!!! אנגליה רולז!!!

meandmeandme

New member
חחחחחח... ../images/Emo9.gif

אני הכי בעד בעולם
במילא תיכנתי לטוס לאנגליה אחרי הצבא, ככה לתפוס את האווירה של הברטים
לנסות להתחזות לבריטי... רק שיש בעיה... אני רק בן 14 זה אומר שיש עוד 6 שנים עד שזה יקרה, ואני די בטוח |הגדש|שאת|סגדש| לא מתכוונת לחקות בשבילי...

VeraLynn

New member
יאאלה לאנגליה! אולי נפגוש את פינק

חחח אולי אתם... תצטרכו לחכות לי באנגליה המון זמן חחחח אני רק בת 15 עכשיו אבל חפיף! כמה שיותר זמן באנגליה יותר טוב :)

Paranoid Y

New member
כן.. יאללה... כולנו נגור אצל סיד...

הוא בטח ישמח (או לא ישים לב).. ונקים להקה חדשה... אז.. יאללה... ואל תדאגי... נשאיר מקום פנוי בלהקה... עד שתבואי.. מי עוד בא??

VeraLynn

New member
כולנו נהייה בננות!!!

(יש שמועות שסיד חושב שהוא בננה! כולנו נהייה פירות! תפקיד התפוח שמור לי חיחי) חחחח קרעת אותי! (לא ישים לב חחח) וואי זה רעיון טוב להקים להקה! אני מנגנת על גיטרה (אני אהייה דיויד גילמור חח בטח... חחח) אממ כל הפורום בא! יהיה כיף! אנשים למישהו יש איי סי קיו? האיי סי קיו שלי הוא: 162266117

Paranoid Y

New member
ואני?!?! על מה אנגן?!?!

אני לא יודע לנגן על כלום (אולי על משולש) וגם לא יכול לשיר עם הקול שלי.. אז... טוב.. אולי מנהל... והאיי סי קיו שלי: 150817611 ---------------------------------

meandmeandme

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

דבר ראשון שיש לי להגיד בנימה מאוד רצינית זה: סיד לא חושב שהוא בננננננננננננההה!!!!!! אוח... כל חיי אני נבאק בשמועה הזאת...
היה ראיון עם אח שלו לא מזמן ואח שלו הבהיר שהוא לא חושב שהוא בננה. הוא חיי חיים רגלים לגמרי רק שהוא מתקשר פחות עם אנשים, וכשהוא מתקשר זה יותר קשה לו. ז-ה-ו! אוף... ועכשיו לדבר השני סיד דווקא די יכעס אלינו אם נבוא לגור אצלו, שמעתי מאנשים שהלכו לבית שלו "לבקר" אותו, וגם מהראיון הזה אם אח שלו שהוא מאוד לא סימפטי למעריצים שבאים ומציקים לו. אז... נוותר על העניין של לגור אצלו... מצטער שאני הורג את הצחוקים אבל.. .כאילו... לא יודע אבל אם הוא לא ישים לב זה יהיה נחמד
אבל זה לא אומר שלא נוכל להקים להקה! אני גיטרה, בס, תופים, קלידים, מפוחית, טרבוקה וחצוצרה והכול באותו זמן
סתם לא... אני גיטרה או בס... תחליטו
אבל צריך שם לא?

למעלה