חידה- למי אמר רוג'ר את הדבר הבא

Nir of GondoliN

New member
אני מצטרף ואני גם נוסע לשם עוד חצי

שנה ככה. אז אני אכין את השטח. אני אנגן על גיטרה או תופים או קלידים. מה שלא יהיה.

VeraLynn

New member
:))))))))))

או קיי... דבר ראשון... איזה באסה שהוא לא חושב שהוא בננה... זה היה נחמד לחשוב שכל שנייה הוא יכול לנסות לקלף את עצמו.... חחח סתם אני שמחה בשבילו :) דבר שני... מאיפה הראיון עם אח שלו? יש לך קישור לאתר או משהו?... או שיש לך את זה על המחשב? דבר שלישי... תחליט אתה במה אתה רוצה לנגן.. גיטרה או בס... לא משנה... רק תקח בחשבון שאני מנגנת על גיטרה, סאז (כלי טורקי וממש לא מתאים ללהקה), וממש ממש קצת על בס, על גיטרה 4 שנים ועל סאז 3 שנים ובס אני לומדת מתי שמלמדים אותי חיחיחי דבר רביעי... אני חשבתי על SIGMA 6 (אחד השמות שהיו לפינק פלויד לפני השם פינק פלויד) או רוג'ר גילמור או משהו כזה חחח תבחרו אתם חחח:)

VeraLynn

New member
:)))))))

אז מה אם אתה לא יודע לנגן? גם כל נירווה לא ידעו סתם!!! בלי תגובות על ההלצה המטומטמת הזאת! כל אחד והטעם שלו.... תהייה אמרגן או משהו... חחח מה שאתה רוצה אבל אנחנו צריכים אותך בלהקה :)

meandmeandme

New member
../images/Emo6.gif

זה בסדר, מצאת לך פה עוד אחד של, נומר זאת בעדינות... לא חובב נירוונה. ובהחלט צריכים אותך בלהקה... אתה יכול לנגן על משולש עם בא לך
או שבאמת תיהיה אמרגן

Paranoid Y

New member
תודה, תודה../images/Emo9.gif

טוב.. אני לא אאכזב אותכם... מקסימום אעשה לכם עטיפות

../images/Emo9.gif

יש לי רעיון לשם!! 'היפגנוסיס'..למי שלא יודע, זה השם של החברה שהם הקימו שעיצבה להם את העטיפות של התקליטים וכל זה..וכבר כשקראתי את השם הזה.אמרתי-איזה שם מגניב זה ללהקה..אם תהיה לי להקה יום אחד, זה יהיה השם שלה! חחחח..
נו, אז אני חיה באשליות, נו, אז מה?
ו..הרעיון של אנגליה מאוד מוצא חן בעיניי..

VeraLynn

New member
14... 15... אותו דבר חחח

אני לא הרבה יותר גדולה ממך... לפני פחות מחודש היה לי יום הולדת 15 ואני יכולה לחכות אין לי בעיה :)

למעלה