חידה מגניבה בטירוףףףףף

חידה מגניבה בטירוףףףףף../images/Emo151.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ענו על התרגילים הבאים בראשכם, מהר כפי יכולתכם. יש לעבור תרגיל אחרי תרגיל, מבלי לדלג על אף תרגיל. התוצאה מאוד מפתיעה !!! כמה זה : 15+6 3+56 89+2 12+53 75+26 25+52 63+32 החישובים הם קשים, אבל התוצאה קרובה, נא לאזור אומץ ולהמשיך 123+5 מהר! תחשבו על כלי עבודה מסויים ועל צבע מסויים! ותמשיכו לרדת : רדו עוד. עוד קצת..... אתם חושבים על הפטיש האדום, נכון ??? אם זה לא נכון אז אתם מהווים 2% מהאוכלוסייה שחושבים על משהו אחר... נ.ב זה מדהים !!!!!! ערכתי את הניסוי הזה על חמישה אנשים וכולם חשבו על פטיש אדום !!!!!! אני בעצמי לא חשבתי על פטיש אדום משום מה... אני חשבתי על מברשת צביעה כחולה חחחחחח בכל אופן אני מקווה שזה יצא כמו שצריך כי תירגמתי את זה מספרדית אז אולי כמה אלמנטים התחלשו... תגידו אחרי זה על איזה כלי ואיזה צבע חשבתם

טוב נראה לי שאני מפגר אבל...

חשבתי מסיבה כלשהי על סרגל אדום... סרגל זה כלי עבודה?

מילקי5

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אמא'לההההההה זה באמת יצא לי ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NBGirl

New member
בני-דודים שלי עשו לי את זה פעם

וגם חשבתי על פטיש אדום.. בן-דוד שלי חשב על את חפירה ירוק (?!) ואמא שלי על מכחול כחול.. :) דומה לתשובה שלך..

הצילצול

New member
פטיש אדום!!!! יוווווווווווווווווווו

אני בשוק!!!! איך זה?!?? אמא'לה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TTOPI

New member
אוייי ../images/Emo70.gif

יצא לי פטיש אבל לא אדום צהוב.....

Anna Karenina

New member
שאת מה"מאגניבים" הנדירים,

שחשבו על משהו אחר.
כמוני.
וכמו 2% מהאוכלוסיה....

Anna Karenina

New member
חשבתי על משהו כמו

מברשת כחולה..לא ברור לי עוד איזה סוג של מברשת...
אבל היא היתה כחולה. יש לי הפרעות שקשורות בצבע כחול..תשאלו את נויה איזה צבעים יש לי בארון...אני מפחידה את עצמי, פשוט.

למעלה