חידה מגניבה בטירוףףףףף

זה עבד גם על אחי!!!!!!! WOW

לי לא היה כח אז קראתי הכל סתם ואח"כ עשיתי את זה לאחי (17)! וזה עבד. מאגניבבבבבבבב

NBGirl

New member
חחח כן..

יש לך סוג של שריטה :) אבל אני אוהבת אותך בכל זאת!

apl

New member
אני היחידה שלא היה לה כוח

לחשב הכול.....אז הלכה לסוף וראתה ת'תשובה? עכשו אני מתחרטת שלכולם יצאו פטישים!
ואני לא זכיתי לחשוב עליו..

חחחחח איזה מוזר

מלא אנשים פה חשבו על אתי חפירה... אני חושב שזה עובד לפי היגיון מסויים.. אני כבר הספקתי לעשות את זה ל 7 חברים, זה פעם על 5 מתוך 7... ושמתי לב לכמה דברים : * מי שמבין יותר בכלי עבודה, לא חשב על פטיש... * מי שלא ממש מבין בכלי עבודה, כן חשב על פטיש... * למי שיש איזה צבע אהוב או משמעותי הוא יחשוב עליו ולא על הצבע האדום... (חבר אחד שלי לובש כל הזמן שחור אז הוא חשב על פטיש שחור, אחד אחר שרוף על מכבי תל אביב ושונא על הפועל תל אביב אז מן הראוי שהוא לא חשב על פטיש אדום אלא על צהוב) * מי שאין לא שום צבע משמעותי חושב על הצבע אדום... לא יודע אם העניין של ה 2% הזה נכון אבל אני די בטוח שהרוב באמת חושבים על פטיש אדום... דרך אגב זה גם עובד פחות טוב באינטרנט :\ עובדה שכשניסיתי את זה לא בכתב אלא על חברים שהקראתי להם את התרגילים, הלחצתי אותם לענות ממש מהר מבלי לחשוב ובגלל זה הרוב חשבו על פטיש אדום... ולמי ששאל - אין לי עוד חידות כאלו, מצטער... החידה הזו נשלחה אלי ע"י ידידה מספרד ותירגמתי את זה מספרדית ככה שאין לי מושג גם איפה מוצאים חידות כאלו... אבל יש חידה מאוד מעניינת (ושוברת ראש) של אלברט איינשטיין, שגם היא מתבססת על זה שרק 2% כביכול יכולים לענות עליה... היא קצת קשה אבל אם יש פה הרבה אנשים שלא מכירים אותה אני אפרסם גם אותה

למעלה