חידה מס' 2 >>> כנסו!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך
../images/Emo54.gifמממ

כנס לכאן

1Reebok

New member
אתנצל על הטמטום שלי ../images/Emo3.gif

התכוונתי שגבסו ביצע את יש לך אותי. זה מסדר הכל.

פעם שנייה:

שלמה ארצי הופיע עם שלום חנוך בקיץ האחרון שלום חנוך היה עם יהודה עדר בלהקת תמוז יהודה עדר כתב ללירז צ'רכי(
) את השיר "אל תפסיק" לירז צ'רכי נשואה לזיו קוז'ו זיו קוז'ו הוא בעלה של אחיינית של ריטה ריטה נשואה לרמי קליינשטיין רמי קליינשטיין כתב לשירי מימון שיר לאלבום הבכורה שירי מימון הפסידה לנינט טייב בגמר כוכב נולד 2 נינט טייב שרה עם אלי פיניש דואט ב-"יומטוב 2004" אלי פיניש השתתף בתוכנית ארץ נהדרת,אותה מנחה אייל קיציס אייל קיציס מנחה תוכנית בערוץ 2,בדיוק כמו צביקה הדר צביקה הדר הוציא דיסק של הקומדי סטור וגם צביקה פיק השתתף שם לצביקה פיק שתי בנות-שרונה ודניאלה פיק שרונה ודניאלה פיק ידועות כחברות טובות של אביב גפן אביב גפן כתב שיר על רצח רבין במחזמר על חייו של רבין,משחק הראל סקעת להראל סקעת ולדודו טסה אותו מנהל-אסף דרעי

../images/Emo54.gifאביב גפן לא כתב את השיר

על יצחק רבין ביום שאביב גפן שר את השיר "לבכות לך" בעצרת השלום רבין מת ומאז מקשרים את השיר ליצחק רבין אין שום קשר ביניהם
פסול

RTur

New member
זה לא פסול>>

אפשר פשוט לקשר בין אביב גפן לרבין ולהגיד שאביב גפן שר לזכר רבין את "לבכות לך".. זה גם קשר "כשר למהדרין" חחח

../images/Emo54.gifאבל את זה הוא לא עשה

תשים לב לאיך שהוא אמר את זה אביב גפן כתב לרבין ז"ל את השיר הוא לא כתב לו זה טעות הקדיש אפילו לא אולי לזכר כן

מסטולית

New member
"הוא כל הזמן בוכה על רצח רבין"?

רק על הזלזול המגעיל הזה הייתי פוסלת אותך.

RTur

New member
והזוכים בחידה השניה הם:

טוב, שוב היה מאוד קשה לבחור.. התלבטתי קשות בין ארבעה.. ואלה הם שלושת הזוכים לחידה השנייה: 1Reebok מסטולית זה לא אותו דבר|סהדגש| - מזל טוב!!! (שבי היית ממש קרוב, סורי..) אז זהו מצב הנקודות כרגע: 1Reebok מוביל כרגע עם 2 נקודות הסייד הנודד, Vאולטה, מסטולית ו-זה לא אותו דבר - כולכם כרגע עם נקודה אחת.. מחר בבוקר - חידה חדשה - בהצלחה לכולם!!!

RTur

New member
למה לא יוצא לי ההדגש כמו שצריך?!

אוףףף חחחח

למעלה