חידה מס' 5 - החידה האחרונה!!!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
אנד דה וינר איז...

טוב, קודם כל זאת פעם ראשונה לאורך כל התחרות שאלון (ריבוק1) לא זוכה בנקודה! חחח טוב, הזוכים הם |מיץ פטל קריר זה לא אותו דבר מסטולית| - מזל טוב!!! אבל.. כרגע יוצא שמצב הנקודות הוא: 4 נקודות לאלון 3 נקודות למיץ פטל קריר, זה לא אותו דבר ומסטולית ונקודה אחת לסייד הנודד ו-Vאולטה.. אבל בגלל שצריך רק שלושה זוכים, מחר אני אשלח במסר אישי חידון בן 11 שאלות על דודו טסה - על החידון הזה יצטרכו לענות רק מיץ פטל קריר, זה לא אותו דבר ומסטולית - והשניים שיענו על הכי הרבה שאלות נכון יזכו! את התשובות יש לשלוח לי במסר אישי בלבד כדי שלא יוכלו להעתיק אחד מהשני.. אז בהצלחה למיץ פטל קריר, זה לא אותו דבר ומסטולית מחר!!! והסייד הנודד ו-Vאולטה - תודה רבה שהשתתפתם!!!

Atza

New member
משתתפים-../images/Emo80.gif

שיהיה לכם בהצלחה עם החידון-הוא באמת לא קשה מדי
מזל טוב לאלון(ריבוק1) על הזכייה
ותודה לשאר המשתתפים
הייתם מעולים
בהצלחה מחר

למרות שכבר הפסדתי, אני מתעקש לנסות

זה לא פייר, לא השתתפתי בכל החידות, צריך באופן כלשהו לדאוג לכאלה שלא נכנסים באופן יומיומי. למי שלא שם לב, אני מנסה בדרך כלל לקשר את האמנים אלי, הצלחתי פעמיים, וגם הפעם הצלחתי! איגי וקסמן שינתה את שמה ממאיה עקב הערצה מטורפת לאיגי דיין שלומי ברכה חבר במשינה ביחד עם איגי דיין שלומי ברכה הוציא ביחד עם פורטיס אלבום משותף שנקרא רץ על הקצה ומומלץ בחום! פורטיס הופיע ביחד עם שלומי שבן בהופעה "מקרה פסנתר" שלומי שבן התארח אצל מספר אמנים בהופעות ביחד עם אסף אמדורסקי. אסף אמדורסקי חבר עם ירמי קפלן בתערובת אסקוט ירמי קפלן ושחר אבן צור הם חברים טובים מאוד והופיעו יחד שחר אבן צור ופיטר רוט חברים בלהקת מוניקה סקס פיטר רוט מפיק לאריק איינשטיין את אלבומו החדש זהבה בן חידשה את השיר של אריק איינשטיין "יש בי אהבה" זהבה בן מעריצה את אום כולתום ושרה משיריה בהופעות שלה סוכנו של הזמר המצרי חאכים הוא אחיינו של הסוכן של אום כולתום סעיד, המוכר בחנות "מרכז המוזיקה והנעליים" בירושלים, היה בעבר מאין יחצ"ן (למרות שהוא מתעקש לא לקרוא לזה ככה) של חאכים. חבר שלי הוא מבקר קבוע בחנות של סעיד אני חבר שלו
עידן רייכל בא להתארח בהופעה מיוחדת במבשרת שאורגנה לכבוד הילדים שעלו מאתיופיה וגרים במרכז הקליטה במבשרת (שאותם הדרכתי דרך הצופים) אחרי ההופעה הצטלמנו יחד, ועשינו מין פעולה משותפת כזו עידן רייכל היה בעבר בלהקת "בוטן מתוק בקרקס" בוטן מתוק בקרקס ארחו בהופעת הבכורה של אלבומם החדש את ערן צור ערן צור כתב לברי סחרוף את השירים "ערב חולה" ו"נימפה" ברי סחרוף חידש את השיר של שלום חנוך "מחכים למשיח" שלום חנוך היה חבר בלהקת תמוז ביחד עם אריאל זילבר אריאל זילבר שר את השיר "ישראלים מצחיקים" שהוא שיר הנושא של סרט זהה. ישראלים מצחיקים נחשב לאחד משני סרטי המתיחות הגדולים ביותר שנעשו בארץ ביחד עם "חייך אכלת אותה" שאותו הפיק יגאל שילון ביחד עם יהודה ברקן אלי יצפאן היה הס' של יגאל שילון בפספוסים דודו טסה ניגן בתכנית של יצפאן

RTur

New member
אבל בגלל זה אתה לא מנצח..

לפי חוקי התחרות אתה צריך לקשר בין האמן שאני אומר לדודו בעזרת מפורסמים.. ואתה לא מפורסם.. וכך גם לא המוכר מהחנות בירושליים.. חח וחוץ מזה, אני הודעתי שכל יום תהיה חידה חדשה, אז מן הסתם אם אתה לא נכנס כל יום אז זה כבר הפסד שלך.. אבל לא נורא, יכול להיות שתהיה עוד תחרות כזאת בעתיד..

בעזרת מפורסמים?

איפה זה נאמר בדיוק? חוץ מזה לדעתי גם אלון השתמש במורה שלו לפסנתר והיו עוד אחרים

1Reebok

New member
נאמר גם נאמר

ואני את העניין עם המורה תיקנתי ומצאתי קשר אחר בין מתי כספי לעידן רייכל.

למעלה