חידה נוספת

berrale

New member
חידה נוספת

חולה המופיליה, בן 45, מעשן כרוני (כקופסה ליום), מתלונן על לחץ בחזה שמאל + יד שמאל + קשיי נשימה. בא.ק.ג. עליות ST ב- v5+v6 . פראמדיק ראשל"צ מאבחן: MI לטרלי. האם יש סתירה בנתונים או באבחנה לעיל? הסבר פרט ונמק ! בהצלחה. נ.ב. בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה (מתוך כ.)

inbale

New member
ברלה ברלה...../images/Emo6.gif../images/Emo104.gif

האמת שקודם כל התפקעתי מצחוק לגביי הפראמדיק מראשלצ..מאיפו זה הגיע???? אולי אתה באמת מכיר מישהו מראשלצ? אני מחפשת בנרות את החמוד עם העינים הכחולות... לגביי החידה שלך - הושבתי את מיטב אחיות המיון ורופא אחד ואף אחד לא ממש הצליח לתפוס מה קורה פה. אהההה אפשר רמז??? משהו?????

מד"א ראשל"צ המקום לסוף ... ../images/Emo104.gif

מד"א ראשל"צ המקום לסוף החיפושים שלך תנסי ואולי תמצאי בהצלחה

berrale

New member
נו טוב

טוב, אז לא קופסה ליום, נכפיל זאת. ולא נתקטנן על מיקום התחנה. השאלה אינה מתוחכמת במיוחד, בלשון המעטה, בסה"כ שאלה ששאלתי בעצמי בקורס הנהגים, בעת דיון בנושא MI. מנגנון הקרישה ב MI וכו´ - מה קורה אצל חולי המופיליה? מתחייב לחידות יותר טובות להבא. אבל בכל זאת..

inbale

New member
אין לי שמץ האמת../images/Emo6.gif../images/Emo104.gif

יש פאראמדיק כחול עינים מקסים בראשון שאני פשוט לא זוכרת איך קוראים לו. הוא היה אצלי במיון כמה פעמים. אם מישהו יודע מי זה בבקשה תזמינו אותו להכנס לכאן..יש לו מעריצה....חהההההההה

Yev

New member
אולי אני אגיד...

ענבל את עובדת במיון של אסף? אם כן... אז במיון אני אוכל לומר לך איך קוראים לו...

inbale

New member
תודה לאל לא אסף../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif../images/Emo104.gif

חוץ מזה אל תגיד לי..תגיד לו...שיסמיק קצת לא נורא. ושיגיע לפורום זה הכי חשוב. אם יש לך קשר עם התחנה של רשלצ בבקשה תפרסם שם את הפורום הזה.

לעינבל זה בקשר לפארמדיק מראשל"צ

אני מתנדב בתחנת מד"א ראשל"צ אני אפרסם שם את הפורום כבר פירסמתי אבל אני אפרסם עוד פעם ודרך אגב אם את עובדת באסף אז את צריכה לראות אותו הרבה וקוראים לו של...

inbale

New member
שששששש

רבותי אני אישה נשואה ואמא לילדים
הכל בהומור כמובן...אבל המון המון תודה על הפרסום בכל מיקרה!!!

berrale

New member
תיקון לגבי רשל"צ

ובכן לא התכונתי לכל המאומה, אבל אני מבין שנושא מיקום התחנה או ליתר דיוק הפרמדיק המדובר יותר מעניין מעצם החידה. לקחתי זאת לתשומת-ליבי. מכל מקום, For the Record , קבלו תיקון: פראמדיק מד"א אילת.

Yev

New member
את אמת אני גם קשור לתחנה הזאתי...

אבל תאמרי באיזה מיון את עובדת כירורגי או פנימי? וולפסון? איזה?

orend123

New member
רק קופסא ביום!?../images/Emo2.gif

לקופסא ביום אתה קורא מעשן כרוני!??!?! אני מכיר אנשים שמעשנים 3קופסאות ליום... להם הייתי קורא מעשן כרוני! רק לא חבל על הכסף? בערך 7-9 שקל לחפיסה?

כן אבל..

זה ממש על הפנים ואגב נובלס זאת סיגריה ממש שווה כמה שכולם יורדים עליה - אין סיגריה שלוקחת אותה :)

inbale

New member
ברלה בנימה רצינית - מה הפתרון?

אני מצטערת שתפסתי טרמפ על ההודעה שלך קבל את התנצלותי הכנה בחיי שלא התכוונתי אבל ברצינות - מה הפתרון???????

עינבל אני שב ומתריע../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

הפורום שלך (שלנו?) מתדרדר לכיוון הפורום "ההוא". לא יכול להיות שילדים (מה לעשות מע"רים זה ילדים...) יחוו דיעה רפואית במקום שאני וחובשים אחרים לא מעיזים... מילא את , אחיות נוספות, פרמדיקים ואו רופאים שיש להם ידע רפואי ממשי אבל מי שסיים 60 שעות או 100 שעות הדרכה ? נו באמת ! הרבה בריאות
אמנון מרגלית

amitp

New member
לא מסכים

בכלל לא מסכים איתך אמנון - יכול להיות שההכשרה הרשמית שלהם הסתכמה בקורס 60, אבל יש גם כאלה שפותחים ספרים וקוראים קצת לבד (יש גם כאלה, עדין...). בכל מקרה אינני מבין מדוע אתה מתנגד לפרסום חידות שיגרמו לאנשים להפעיל קצת את הראש במקום לדון (שוב..) בפוליטקה התוך תחנתית ושאר דברים מעניינים כאלה? בקשר לדיוק, בדיוק בשביל זה קיים מפרסם החידה שבד"כ יש לו מספיק ידע רפואי על מנת לשפוט. שבוע טוב, עמית.

-כופר-

New member
ידידי עמית...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

אתה, ואני מקווה שאתה באמת סטודנט לרפואה, אולי לא כל כך מנוסה כמוני בלראות פורום נהדר, פעיל, תורם וממריץ נהרס בגלל ערימות של ילדים במובן פיזי (שנתון...) וילדים במובן הנפשי (מבוגרים שלא התבגרו...) במציפים את הפורום בשטויות עד שלמי שבאמת יש מה להגיד, הודעתו נבלעת ונעלמת. החלפת דיעות בין חברים לצוות רפואי היא דבר אחד, חיווי דיעה של ילדה (ואיני מתכוון לאף אחד אז...לא להיעלב..זו סתם דוגמא...) שאתמול גמרה קורס מע"ר ובקושי יודעת להשתמש באמבו, על הפרעות קצב, אפילו ש"קראה בספר"...זה דבר אחר. אין לי בעיה עם חידות רפואיות כל עוד הן לא משתלטות על כל הפורום בשירשורים אין סופיים. אני פשוט אוהב לגלוש בפורום זה וחבל לי שייהרס. כמובן שהכל בסופו של דבר תלוי במנהלי הפורום וכל מה שכתבתי הוא בגדר המלצה בלבד. הרבה בריאות
אמנון מרגלית

paradan

New member
משהו שאני לא מבין

אמנון היקר, תסלח לי על הבורות אבל מה הקשר של הודעתך זאת לשרשור הזה?! והאמת מתחיל קצת להימעס כל הסיפור הזה. אולי תתן בנו (מנהלי הפורום) קצת אמון... דני

למעלה