חידה נוספת

paradan

New member
שכחתי משהו...

אני לא מכיר אותך אישית אך אני מכיר רבים מהילדים האלה שאתה מדבר עליהם ורבים מהם עולים בידיעותיהם (גם אם לא בהכשרה פורמלית) על רבים מהעובדים וגם על הנהגים המתנדבים - אז יש ויש.
 

amitp

New member
?

"ואני מקווה שאתה באמת סטודנט לרפואה"? עמית.
 

inbale

New member
מהות הפורום - לאמנון../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

לגביי מהות הפורום: כשם שבמיון אני עובדת עם מגוון רחב של אנשים כך גם רציתי שיהיה בפורום. חשוב לי ליצור בפורום אווירה נעימה וחברית שתגרום לאנשים לחזור ולרצות להיות שותפים. כמי שמאמינה בחופש הביטוי לכולם בפורום יש חופש ביטוי עד שהגבול נחצה וזה אומר נאצות גידופים או כל דבר דומה. כל זמן שזה לא נעשה אני לא מתכוונת להגביל אנשים. אני אישית מאוד גאה באנשי הפורום אחד אחד. כשפנה אליי ילד בן 16 ושאל אותי שאלה על אקג הייתי גאה. מתנדבי מדא הם אחד אחד אנשים מדהימים שייצמחו ויגדלו להיות אנשים בוגרים ניפלאים. אני גאה בהם ורוצה שהם יקחו חלק פעיל בפורום. אני מצטערת שהפורום לא תואם לציפיות שלך מפורום כזה. כמו שהמצב כרגע - אני גאה בו.
 

berrale

New member
החידה

ידוע כי מה שגורם בסופו של דבר ל- MI הוא הקריש הנוצר באחד העורקים הקורונריים. ולכן גם הטיפול התרופתי כולל, בין היתר, הפרין ואספירין שתי תרופות אשר יחדיו (לכל אחת מהן פעולה שונה ותפקיד מעט שונה) לעיכוב הוצרות ו/או המסת הקריש. השאלה היא מה קורה אצל חולי המופיליה,האם בכלל יכול להווצר אצלם MI כתוצאה מקריש כזה ? התשובה בגדול חיובית אם כי השכיחות אצל חולים אלו נמוכה מאוד (ואם כך מה הטיפול במקרה זה?). מעניין אם מישהו מהמכובדים בפורום זה נתקל במקרה כזה..
 

inbale

New member
ברלה ../images/Emo39.gif../images/Emo104.gif

הושבתי את מיטב רופאי המיון על השאלה שלך ואף אחד לא ממש הבין מה קורה. עד כמה שידוע לי זו באמת תופעה נדירה אבל אני אשאל שוב את בכירי המיון שלנו. שאלה יפה למען האמת.
 
למעלה