חידה (פרויז אתה לא משתתף.....)

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

פרויז1

New member
לחברי אילבן !

אלף כל : אתה נעדר מימי עבודה בפורום וגם בקומונות לא רואים אותך.כך זה לא יימשך! בית כל : אנחנו נגיש מחאה ליו"ר התנועה. אין לך מה לדאוג, ממילא גם הוא בקריביים עם סולטנה. גימל כל : כשאתה בא לעבודה, תפוקתך נמוכה - הנהלת התנועה ביקשה ממני הזברות. ודלת כל : אני אוהב אותך . תתלונן !

שילת של

New member
הנידודים נאמרו לגבי הדת שהוזכרה כאן

לא קשורה לדת היהודית, בעצם אולי כן הרי כל הדתות גנבו מאיתנו את הרעיונות הנשגבים שקיבלנו

פרויז1

New member
והרמבם, מאיפה העתיק../images/Emo8.gif את הפילוסופיה היהודית?

את החיבור הראשון שלו בו בחן את יכולותיו עצמו שלו לכתוב.

שילת של

New member
הוא אכן העריץ את הפילוסופיה היוונית

אבל היה מספיק חכם גם בלעדיה.

פרויז1

New member
זהו! עכשיו אני אתן לכוווללכם שיעור בפוליטיקה

1. דת דת היא אמצעי או מערכת כללים וחוקים שמטרתה יצירת סדר חברתי (הגדרה שלי). כשאתה קובע סדר כזה עליך לקפל בתוכו משהו שימשוך את ההמון שבעצם בריאתו - מקיאבלי (חיית שדה,כל דאלים גבר). אז אתה אומר : אני המצאתי משהו חדש והוא הכי הטוב שקיים. בואו אחרי. הרמב"ם ברוב הגינותו ציין שאת חיבורו הראשון חיבר בהשפעה דרסטית של הפילוסופיה היונית, וחיבור זה הוא השעור חשוב מאוד בפילוסופיה היהודית.(זה חוברת דקה). 2. פוליטיקה אותה הגדרה. כשפוליטיקאי חדש כובש את השלטון (לא להתרגז מההתחלה של ההגדר! זו הגישה הריאליסטית), ונניח לצורך הדיון הזה, שכל הדברים התנהלו קודם הכי טוב. אז החדש יעשה הכל כדי להצביע על שינויים שהוא עושה. השינויים יכולים להיותמינוריים עם הסברה רחבה, יכולים להיות הצהרציים ש"צריך ובקרוב נעשה" אבל לא יעשה, או שיבטיח שלאחר שיתארגן יתחיל תהליכים. יש ומשנים אידאולוגית. כמו בגין את מבנה המשק בישראל. אז מה היה לנו שם? ששון !! איפה ששון? נרדם בהרצאה?
אחד מעתיק מקודמו. גם היהודים העתיקו מהיוונים, וגם הנוצרים מהיהודים, וגם המוסלמים משניהם בעיקר מהיהודים. בוקר טוב, גשום, מעונן ויפייפה !!!

שילת של

New member
שיעור מעלף ומאלף בנשימה אחת

ומהיכן אתה העתקת
? לא ראיתי ציטוט חחחחחחחח אולי שיכתוב לא נחשב כהעתקה בוקר נפלא וחורפי, זקוקים למים כמו אוויר לנשימה..

שילת של

New member
שלא תעז להתלונן../images/Emo6.gif

ותגיד תודה לאל שיורדים גשמים אתה יודע כמה נושפים בעורפנו וחושקים באותם מים יקרים?,

IBP1

New member
כן אבל הגשם הזה בא עם סופה חזקה ....

וזה נזק שאני אמור לתקן ! איש לא מפצה אותי על כך.

שילת של

New member
אתה עצמאי בשטח

זו עבודה שגשמים וסופה פוגמים בה?. מי שיפצך ויקבע את מזונותיך אפילו שאתה אחראי לבצע את עבודתך זה ההוא שברא ת'עולם לכבודך לכבודי ולכבוד כל נזרי הבריאה.

IBP1

New member
אם הייתי זקוק לכסף ,הייתי נצמד למיסטיקה....

או סוף כל סוף עושה שימוש בתואר שלי במחשבים ... העסק הוא כמעט ולא למטרת רווח ,אני משקם בני נוער הסובלים מבעיות נפשיות.

שילת של

New member
../images/Emo6.gifכלומר במיסטיקה עושים דולרים?

כל הכבוד על עבודת הקודש בה אתה עוסק? לא מתעייפים, הרי זו עבודה שוחקת מאין כמותה, ולפעמים האור וההתקדמות אצלם הם מינוריים, שהעוסק בכך מרגיש אזלת יד שאינו יכול לקדמם עוד ועוד.

IBP1

New member
זו עבודה מאתגרת במיוחד שכן היא מראה לך

שאהבה אינה נקנית בכסף אך בכדי לטפח אותה יש להשקיע בה המון . יש לי כרגע 4 חברה שכאלה .2 ותיקים ושניים חדשים.

IBP1

New member
קחי לעצמך אתגר קטן....

תנסי לקבוע פגישה אצל מישהי כמו למשל ריקי קיטארו ,כעת תקחי את הסכום הנ"ל ותכפילי אותו בנתון הבא ....,הייתי מתחיל בשעה 7:00 בבוקר ומסיים בערב ובחצר היו אנשים שנאלצים לבוא מחר.... כעת תרגמי זאת לדולרים ....תכפילי בכמה שנים טובות.....

שילת של

New member
חור בהשכלה מי זו ריקי קיטארו

ידוענית של מיסטיקה? שעושה בוחטת של כסף מאומללותם של אנשים, או מסתם אוהבים שרוצים שמושא אהבתם יהיה שלהם.

IBP1

New member
סתם מישהי שעושה בכל שעה אלפיה

אם לא יותר.... נגעת באחת הנקודות מדוע אני לא עוסק בזה יותר.

שילת של

New member
התמחית בכל מה שקשור בכוכבים במזלות ובקמיעות

תחום מרתק כשלעצמו, מה עושים איתו זו בחירה אחרת. האם יותר לי להיות חוצפנית? ולבקשך לפתוח פוסט בנושא ולספר לנו את "סודות" התחום ובכלל על כל הנושא.

IBP1

New member
מותר לך להעלות כל פוסט שתרצי .....

אני לא מתעסק בניחוש עתידות ..... אני מתעסק בהבנה של הפנימיות שבאדם והבנת השפעה זו כלפי חוץ .....הבדל שמיים וארץ מניחוש עתידות. אינני נותן קמיעות שכן אני הולך בדרך הרמב"ם ואת לא רוצה לדעת מה הוא חשב על כותבי קמיעות למינהם!!!!

שילת של

New member
מדוע אי אפשר לפתוח תגובות?

התכוונתי שאתה תפתח פוסט בתחום שהתמחית אם תרצה כמובן. אגב קראתי על הפרסונה שהזכרת קיטארו. לא התכוונתי לפגוע בכבודך כשכתבתי עתידות וקמיעות, ואם פגעתי מתנצלת. שבת שלום.

למעלה