חידה
חידה
!!!

hilali1

New member
חידה ../images/Emo39.gifחידה ../images/Emo39.gif !!!

איזה שיר של גלי מסתתר בתמונות המצורפות... מקווה שזה לא קשה מדי. אם כן אני אתן רמזים!
הילה

אין לי ארץ אחרת?../images/Emo12.gif

יש מפה של כל מיני ארצות נראה לי שיהודית רביץ עשתה לזה כיסוי. אבל את האמת שאת 2 התמונות האחרות לא הבנתי. בכל מקרה אחלה רעיון החידה הזאת
כן ירבו

hilali1

New member
מה כבר?

תנסו לזרוק רעיונות. אולי אני אסביר קצת יותר. כל תמונה, בהקשר הרחב שלה, מייצגת מילה שמופיעה בשורה אחת של השיר ולא בשם השיר עצמו. זה עוזר?

R o b b i e D

New member
מה זה חידת חמיצר?? קשההההה

אבל סחטיין על הרעיון. אני מת על דברים כאלה. מה לעזאזל רביץ קשורה?? והאם הדבר הסגול שלידה זה סוג של צרצר?
חחחח פפדיחות קשהההה. אני יהמר על "חזקה מהחורף".

hilali1

New member
רמז !!!!! ../images/Emo168.gif

טוב נו בגלל שלא הבנתם מה זה הדבר הסגול הזה... זה בייביליס לשיער... קדימה יש עוד רעיונות? (וזה לא חזקה מהחורף)

שרית7

New member
למה דווקא ממריאה ברוח?

איך הגעת לזה? מעניין אותי לדעת כיוון החשיבה. אני עדיין שוברת את הראש אני אצטרך להתאמץ ולהפעיל את התאים האפורים והמנווננים במוחי המזדקן...

שרית7

New member
ואו כל הכבוד על היוזמה

הצלחת לעורר פה סקרנות ועניין שחבל על הזמון חזרתי הביתה לפני רבע שעה ובינתיים אין לי שמץ אני חייבת לשבור את הראש.

שרית7

New member
אני רוצה לשאול משהו קטן

מדובר בחידת היגיון? את יודעת שגלי עצמה ממש מתה על חידונים מהסוג הזה ותשבצי היגיון? היא ממש אלופה בזה. גם משחקי המחשב בהם היא משחקת הם מעין חידות כל פעם צריך לפתור עוד משהו ועד משהו כדי להתקדם עוד שלב. ולנצח במשחק

שרית7

New member
אם חיברת את זה לבד את פשוט

מחוננת אין. בא לי התקשר עכשיו לגלי, היא היתה מצליחה לפתור את זה אין לי ספק אבל אני כל כך גרועה בזה.

hilali1

New member
תאמיני לי שכשתדעי את התשובה

תיראי כמה זה פשוט. תנסי לחשוב מה זה כל תמונה. ותחשבי על דברים שקשורים אליה. מן סיעור מוחות שכזה... לא יודעת איך לכוון אותך יותר מזה..

hilali1

New member
אממ. כן בערך

תיראי זה לא לגמרי כמו התשבצי היגיון אבל כמו שכתבתי למעלה צריך לחשוב בגדול על ההקשר הרחב של התמונה. נניח יהודית רביץ. מן הסתם השם שלה לא מוזר באף שיר של גלי אבל יש משהו של יהודית שקשור באחד השירים. אגב, אפרופו יהודית, את יודעת אם היה אי פעם שיתוף פעולה ביניהן? אני יודעת שגלי אוהבת חידונים ותשבצים.(את מוזמנת להעביר לך את החידה)אני גם מאוד אוהבת את זה. בעיקר תשחצים. זה תחביב משותף שלי ושל אמא שלי. נורא כיף!!

שרית7

New member
אני מנסה להבין תגידי לי אם הכיוון

נכון. אגב גם אני נורא אוהבת תשחצים ואני מחברת בעצמי תשבצים תשחצים וחידונים לעיתון ערוץ הילדים אבל לא חידות היגיו. יהודית אולי יהודי? זמרת? אהבה? הברז זה טיפה? טיפות? דמעה? המפה זה משהו עולם? לא היה שיתוף פעולה בין גלי ליהודית רביץ וחבל, יהודית רביץ זמרת ויוצרת מאוד אהובה עליי ואגב הידעת שהיא וגלי נולדו באותו יום? 29.12 אבל גלי מבוגרת מיהודית רביץ נדמה לי בשנתיים או 3.

למעלה