חידה
חידה
!!!

hilali1

New member
כן הכיוון בסדר

תמשיכי לפתח את זה... באמת חבל שיהודית וגלי אף פעם לא שיתפו פעולה. אף פעם לא מאוחר. אני גם אוהבת מאוד את יהודית. אני חושבת שאני אלך להופעה שלה בירושלים ב-18.12מקווה שתהיה גם הופעה בירושלים. לא ידעתי שהן נולדו באותו היום אבל כנראה שזה באמת אומר משהו על האישיות שלהן. נדמה לי שיש ביניהן הרבה דימיון...

שרית7

New member
כן מי שמכיר את יהודית רביץ

אומר שהיא ממש אשה מקסימה היא נראית אחלה. אני מאוד אוהבת את החומר המוזיקאלי שלה וההגשה שלה לשירים למרות שכילדה ממש לא יכולתי לשמוע אותה בערך בגיל הצבא התחלתי ממש לאהוב אותה כזמרת. גם את נורית גלרון אני מאוד אוהבת דרך אגב יש לה שירים מצויינים ומצאתי הרבה שירים אצלה שיכלו להיות ממש תפורים על גלי כמו למשל השיר כמו שאני כמו שאתה שאני ממש יכולה לדמיין את גלי שרה אותה והוא כל כך מתאים לה: "הוא בא אליך מבין חומות סדוקות, הוא בא אליך מבעד דלתות אל חדרי לבך הפרוץ לרוחות..." באשר לחידה נראה לי שאני צריכה לישון על זה לילה עד שתגיע לי ההברקה בינתיים שלא תעיזי לכתוב את התשובה ניתן לזה כמה ימים שאנשים יתאמצו. אני ממש גאה בך על היצירתיות שלך. את מאוד מוכשרת וההתעניינות והאהבה שלך ניכרת מאוד אני יודעת שנתת לאלירן הרבה הצעות ייעול לעיצוב וכולן ממש מוצלחות אני אוהבת את הראש שלך ממש אחלה וכייף שאת פה.

hilali1

New member
הייתי בלא מעט הופעות

היא חלק מהאומנים הפייבוריטים שלי. בהופעה האחרונה שהייתי היא אירחה את נורית גלרון והיה גם מדהים. דיברתי איתה גם די הרבה. היא בנאדם חם מאוד. תישני על החידה. אני לא אמהר לפרסם תשובות אל תדאגי... תודה על המחמאות! אתם אנשים נחמדים ונראה לי שנהיתה כאן אווירה מאוד נחמדה שאני נהנית להיות חלק ממנה. לילה טוב, שבוע מצויין שיהיה לך, הילה

hilali1

New member
עוד משהו חשוב!

אם למישהו יש תשובה שלא יכתוב בכותרת. ככה מי שעוד לא פתר יוכל לחשוב בעצמו. תודה, הילה

יכול להיות שזה...

"סתיו ישראלי"? "עץ הצפצפה מקריח (בייבי ליס בהפוך על הפוך
מול שלולית שקופה(טיפת מים שקופה) סתיו ישראלי (מפת העולם) מול החלון שלי". בקשר ליהודית רביץ לא ברור לי. אולי יהודי- ישראלי משהו? קצת מאולץ. חשבתי גם על "אבל אני באתי מן הקיץ" ויהודית שרה "באה מאהבה" אבל זה גם נשמע לי מאולץ. אני אנסה לחשוב על עוד משהו אא"כ זו התשובה.

המפה שם היא של

איטליה עד כמה שאני יכולה לראות מכאן. חשבתי על ולנטינו (איטליה וכו') אבל שום דבר לא מתקשר לי עם שיער. בכל מקרה, החידה היא אחלה רעיון כמו שאמרו כאן.

רגע, יודית רביץ לא שרה את

"כי האדם עץ השדה"?? כי אם כן...ומצרפים את זה ליתרון שלי..אז הכל מובן! עץ!!! אוף, איזה בעסה שהלכת כבר לישון...עכשיו אני במתח עד...מחר
את צריכה ללמוד ממני (עכשיו חצות ורבע ואני עוד כאן וקמה ב- 5:30!!!) ומאלירן (שעדיין ער גם כן ומתעורר לו בארבע לפנות בוקר (עוד שיר של יודית..
) או ברבע לשש במקרה הטוב..) הנה משהו לשאוף אליו...

הצבא...הצבא...../images/Emo122.gif

אתה מקבל "6 שעות שינה מטכ"ליות", כלומר יושן 4... מחר אני קם ב-7 כך שעדיין אני יכול ללכת לישון ב- 1

hilali1

New member
הסבר יפה

אבל זו לא התשובה. שני
על היצירתיות והמחשבה!!
אהבתי את הכיוון מחשבה שלך. תמשיכי בו.. הילה

חן חן הילה ציפור לילה שכמוך!

איטליה זה מגף...זה היה יכול ללכת טוב עם השלולית... אני אחשוב עוד...זה שיר ידוע?

אאוריקה!! מצאתי!!!מצאתי!!

"תמונות ילדות צמות ומגפיים בוואדי השוטף"... חברות!!!!!!!!!! נכון זה זה?????????? צמות- בייבי ליס מגפיים- איטליה כפי שאמרתי ואדי שוטף-ברז או טיפה ו....המממממ יהודית רביץ בתור..המממ....עודפעם נתקעה לי היודית רביץ הזו! הורסת חידות שכמותה. מה יהיה?... אין לי בררה אלא להכריז שיודית רביץ היא... חברה!!! חחחחח
תגידי שעליתי על זה???! אחד השירים האוהיבם עלי "חברות" אחלה חידה הילה!!KEEP ON!

hilali1

New member
../images/Emo24.gif את בסדר את!!! ../images/Emo58.gif

כל הכבוד!! אכן את צודקת!! אתמול הלכתי לישון בתחושה שאולי זה קשה מדי אבל הנה את פתרת אז זה היה בסדר!! בכול מקרה , התשבוה שלך לא מלאה ומכיוון שלא מצאת את הקשר ליודית. יום מצויין, הילה

תודה תודה תודה!!! ויש המשך לפיתרון

חשבתי על זה היום בבוקר באוטובוס <------ מקור השראה, ולדעתי המופע של יודית רביץ נקרא "ילדות". אז יופי לי! פתרתי ה-כ-ל. היה ממש כיף! זה הלך לי די מהיר האמת אבל באמת שנהניתי. לצערי אני לא נמצאת כאן לעתים קרובות אז אני מקווה שלמרות זאת אשים לב בפעם הבאה שתהיה חידה. [בהצלחה עם הדירה החדשה. זה כאב ראש לא קטן, מכירה. גם המקום החדש בירושלים?

hilali1

New member
בכל הכבוד!!

עכשיו התשובה מושלמת!!! אכן כן המופע האחרון של יודית נקר "ילדות" והוא אף יצא ב- DVD. (תודה, המקום החדש גם נמצא בירושלים. אני לא אעזוב את העיר לעולם
) הילה

למעלה