חידה
חידה
חידה

hilali1

New member
חידה ../images/Emo41.gif חידה ../images/Emo41.gif חידה ../images/Emo41.gif

נו טוב החלתי להקדים את פרסום החידה בניסיון לעורר את הישנים ולהזיז עיניינים. אני רק רוצה שוב להדגיש שניחושים סתם לא יקבלו התייחסות. תבבסו את הדברים שלכם ותסבירו ע"פ התמונות. אל תטפלו לדברים הקטנים שבתמונות אלא לרציונל הכללי. זהו שיהיה בהצלחה הילה נ.ב - לגבי צ'ט לפיתרון נדבר על זה בהמשך...

שרית7

New member
אלוהים ישמור רצים לי כל מיני דברים

לראש. הציורים מרתקים יש לציין

יש לי!!

אני חושב.. מחכה שישוב - לב בין שתי ידיים - הוא יביא איתו בין שתי ידיו את הלב במתנה רחוב מואר - לנשום את הרחוב המואר הזוג זה קולות צעדים מהרחוב

hilali1

New member
וואו אוקיי ../images/Emo41.gif אני קצת בהלם.

כשכתבתי את החידה אז לא התכוונתי לשיר הזה. אבל באורח פלאים חלק מהתמונות באמת מתאימות לשיר. אבל יש פרטים, שאם תשים לב הם לא קשורים בשיר "מחכה שישוב" אלא בשיר אחר של גלי. ניסיון יפה ומוצלח.. תמשיך אולי תגיע לפיתרון שלי בסוף... הילה

שרית7

New member
בכל אופן אני חושבת שאני יודעת

יש לי עדיין כמה תמונות לא ברורות אבל אני מנסה למצוא את הקשר

שרית7

New member
יכול להיות מקיץ אל החלום?

שוב כמו מקיץ אל חלום - התמונה של השעון המעורר זה מקיץ התמונה של החלום זה אל חלום. מתחמק מן האור (הרחוב המואר) מגשש בין כתליי החזון ערפילי כחלב כשל חולם מאוכזב המכווץ אישוניו אל תבכה אני בוכה בשבילך אל תפנה אני אצעד בשבילך עד כלות רגליי בחולי עד אפול וגופי שבור למרגלות הנהר העכור אל הרוח אל המים אל האש כמו תפוח שרחק מן העץ אל הדרך עד אליך עד לאופק כבת דמותך שהאיצה בי כדופק... טוב אני רואה שחוץ מההתחלה אין שום קשר. היתה לי הברה אבל נסתבר שזו טעות חשבתי אגב גם על בוקר חדש. בקיצור אין לי שמץ

hilali1

New member
ניתוח יפה

אבל שוב יש פרטים ותמונות שפיספת. אם כן זה אינו הפיתרון...

שרית7

New member
איזה קור אויבן החוץ...

בבית לא כל כך קר מאוד מאכזב. אני יושבת צמודה לתנור ונראה לי שאני עומדת לעלות בלהבות ...

hilali1

New member
היי, תנסי כיוונים אחרים

כמו שאמרתי יש דברים דומים בין מחכה שישוב לשיר שאני מתכוונת אליו

למעלה