חידה
חידה
חידה

10 הגרי

New member
יש לי רעיון לפתרון...

השיר "איך לאהוב אותך" מתוך הסרט "שוברים".יש לי גם הסבר לתשובה.

hilali1

New member
כפי שכתבתי למעלה בכדי לקבל התייחסות

צריך הסבר. אז בבקשה הסבר

כרגיל, בהתחלה לא עולה לי כלום

אבל גם לא ציפיתי שיעלה עכשיו, אני מת מעייפות. מחר על הבוקר אני אקדיש לזה יותר מחשבה. רק בקשה אחת לכולם: בבקשה לא לרשום בכותרת ההודעה את התשובה, אפילו אם זה רק נראה לכם
הילה,

10 הגרי

New member
הסבר לתשובה...

"איך לאהוב אותך" מתוך "שוברים" תמונה ראשונה:השורה "חלמתי אותו" תמונה שנייה:"כי התרגלתי לעצמי לא רואה אחרת" תמונה שלישית:"התעוררתי לבד ברחוב המואר" תמונה רביעית:"האם בכלל אדע איך לאהוב אותו?"

hilali1

New member
../images/Emo140.gif דינג דונג פיתרון ../images/Emo24.gif

כל הכבוד הגר!!! אומנם לא כל ההסבר נכון אבל רואים שהשתדלת!! והנה ההסבר המלא: השיר - איך לאהוב אותך מהסרט שוברים. ביצוע משותף לגלי עטרי ויזהר אשדות. שיר יפהפה... התמונות: התמונה של האישה שהולכת עם המילה חופשי והתמונה של התחנת דלק- "והלכתי לבד.." הליכה רואים את האישה הולכת. לבד- תחנת דלק-דלק-בנזין. השיר חופשי זה לגמרי לבד. "..התעוררתי לבד ברחוב המואר" - האישה שמתעוררת עם שלט הרחוב המואר "...חלמתי אותו" חלמתי אותו - תמונה של החלום והזוג. הלב עם הסימן שאלה "...והאם בכלל איך אדע איך לאהוב אותו?" זהו. האמת שהפעם לא היה תיחכום רב לאור השבוע שעבר שהחידה היתה מתחוכמת מדי. כל הכבוד להגר!! סופשבוע מצויין לכולם, הילה

שרית7

New member
לא חשבתי על הדיר הזה כי הייתי בטוחה

שהשיר יהיה לקוח מאחד מאלבומי הסולו של גלי. אני פשוט מתה על השיר הזה מתה עליו ועל הקליפ שלו שאני בספק אם רובכם מכירים. הסרט שוברים יצא כשהייתי בכיתה ז' ולמרות שהתחלתי לאהוב את גלי לפני הייתי קטנה ועדיין לא בגיל של ההיסטריה. בעקבות הסרט הכל התפרץ אצלי ומה שהיה מקודם על מי מנוחות יצא בבום. התחלתי לאסוף כתבות פוסטרים והייתי אחוזת אובססיה ממש. חרשתי על התקליט הלוך ושוב וצפיתי בקליפ עלוך וחזור עד שקלטת הוידאו נשחקה ממש. הייתי ממש מהופנטת מגלי. זה היה בתחילת גיל ההתבגרות שלי הגיל הזה שהבנות מתחילות להרגיש נשים קטנות וגלי הייתי בעיניי מודל לחיקוי והוותה עבורי את שיא היופי והנשיות. בקליפ שאני מדברת עליו היא היתה יפה במיוחד. מה עוד שבאותה תקופה הערצתי גם את יזהר אשדות כי אהבתי את להקת תיסלם וכובית שאותה אתם גם מכירים גם היתה מעריצה שרופה שלו והעובדה ששניהם שיחקו יחד ועוד כזוג אוהבים היתה חגיגה של ממש. היום אני לא יכולה שלא לצחוק כשאני נזכרת כמה שנאנו את אלונה קמחי כשקראנו שהיא הפכה להיות חברתו של יזהר אשדות בעקבות הסרט... אלה היו ימי הנעורים העליזים.

hilali1

New member
שיר מקסים אכן את הקליפ אינני מכירה

כנ"ל לגבי הסרט. יש לי את השיר באיזה אוסף שירי אהבה...

למעלה