חידה

נדמה לי שראיתי לפחות אחת כזאת

בספארי ברמת גן באזור של כלובי התוכים. אני לא בטוח ב100% כי ראיתי רק זנב או חלק מזנב וזה לא היה מספיק קרוב, אבל כדאי לברר איתם. בארה"ב מרבים אותן לעיתים מאוד קרובות והן נפוצות למדי. אפעה אישתך גם מתעניינת בתחום הזוחלים?

echis

New member
אישתי מתעניינת בכל בעלי החיים ../images/Emo8.gif

להתמקד רק בזוחלים זה פיספוס מבחינתנו. אגב, אורי, בחרת בכוונה בשני זוחלים קרנפיים?

echis

New member
ובהמשך לעניין זוחלים קרנפיים,

הנה ה"מקור"

o r i 6 6 6

New member
וואו צודק

בכלל לא שמתי לב ששניהם קרנפיים מוזר..וזנה נותן לי עוד חידה: כתוב את כל הזוחלים שמיוחסים לקרנף(לא בטוח איך לנסח את זה אבל הבנתם תרעיון)

Liron Samuels

New member
אורי אחלה חידות! :) יונתן...

הייתי בספארי לפני כחודש וחצי ולא ראיתי באזור כלובי התוכים שום איגואנה קרנפית, רק כמה איגואנות רגילות.

Liron Samuels

New member
הם היו עם איזה שהם ציפורים אבל

אני לא זוכר איזה.... ממשתי טסתי דרך איזור התוכים בדרך החוצה.

naja

New member
מה עם החידות שלך?

עד כמה שזכור לי יש לך עוד 10-15 שאלות מוכנות. ומה עם הבורמזים שהיית אמור לקבל?

Liron Samuels

New member
תודה שהזכרת לי! ../images/Emo9.gif

שכחתי לגמרי משני הדברים... יש לי עוד חידות אני אעלה אחת עוד כמה דקות. בקשר לבורמזים - שכן שלי אמר שהוא יבקש מאבי (מבית החיות) להביא אותם אלי (יותר נכון לבית שלו) ביחד עם הטרריום הגדול והחדש שהוא הכין להם ושהוא יביא לי באותו זמן גם כמה חולדות. חיכיתי לתשובה משכן שלי מתי הבורמזים יגיעו כדי שאני אדע לכמה זמן יספיקו לי החולדות שהם מביאים אבל הוא לא חזר אליי... היום התקשרתי לבית החיות בלי קשר אליו ודיברתי עם אבי. ביום ראשון אני אדע כמה חולדות הוא מביא עם הבורמזים. אני ממש מצטער ששכחתי להתקשר!

למעלה