חידוד כמה כללים חשובים בפורום

חידוד כמה כללים חשובים בפורום

בגלל אירוע לא נעים ומאוד מכעיס שקרה בשרשור מתחתיי אני פותחת את השרשור הזה כדי להבהיר: בפורום הזה לא יהיו קללות, לא עקיצות, לא סתימת פיות ולא התנהגות ברברית כסוג הדברים שראיתי כאן למטה. אני לא אמורה לחזור אחרי ארבעה ימים שלא הייתי כאן ולראות את זה. מישהו עשה לכן משהו לא יפה? אני המנהלת כאן. תפנו אליי. אני כבר אטפל בזה. לא אכפת לי אם אתן חברות שלי או אחיות שלי ואם אני גרה אצלכן בבית או לא - אף קרבה ואהבה שלי אליכן (ואני אוהבת את כוווווווווווולכן) לא תהווה תירוץ בשבילי להעלים עין מהתנהגות מגעילה. תגובה או שרשור של מישהו לא נראה לכן - תגיבו עליה בשפה נאותה או שאל תגיבו בכלל. אני לא רוצה להתעסק בו ב"בעיות משמעת" , אני לא רוצה להתחיל למחוק הודעות או להזהיר בנות על גבי הפורום ובמסרים לגבי זה. תחזיקו את עצמיכן שנייה. בפעם הבאה שאירוע כזה יקרה, אני אטפל בו בחומרה. זהו. אוהבת

just me48

New member
אם יורשה לי להגיב...

חברות יקרות, נתקלתי בפורום הזה ממש במקרה, והאמת היא שהתאהבתי מיד. אתן בנות (ואם יש פה גם בנים - קבלו את התנצלותי שזה נכתב בלשון נקבה)מקסימות, ואני ממש נהנת לקרוא את כל השרשורים פה. אני יודעת שיש פה הרבה בנות שמכירות אחת את השניה גם מחוץ לפורום וזה מקסים בעיניי, ואני בהחלט מודה לכן שקיבלתן אותי לפורום בזרועות פתוחות. אולי זה בגלל הגיל (שלי) ואלי בגלל שכבר למדתי את התרגיל, אבל באמת כדאי שתקשיבו למנהלת שלנו ותעצרו שניה לפני שאתן מגיבות, אל תורידו את הפורום הזה לרמה שלא מגיעה לו. בשביל זה יש פה מנהלת - לתת את הדין על דברים שכאלו. אני בטוחה שהפורום הזה הוא סוג של (אם לא באמת) מקום מפלט להרבה מאיתנו, גם ככה יש לנו מספיק צרות בארצינו הקטנה והיפה,הבה לא נביא אותם גם לפה. מנהלת יקרה - אני מתנצלת אם תגובתי זו לא במקום, אבל היה חשוב לי להביע את דעתי.

קוראים לי שני ../images/Emo8.gif

ואני שמחה שכתבת את מה שכתבת. זה באמת חיזק אותי. ועודד אותי. אני שמחה לדעת שיש בנות שבאמת מוצאות כאן מקום אמיתי לברוח אליו ולהיות בו

TyrAnnyA

New member
לפנות אלייך? אחלה, הנה אני פונה

אני פונה כי מעליב אותי שעשיתי לבן אדם את מה שהוא ביקש והוא פתח אליי ג'ורה ובתאכלס קרא לי טיפשה. על מה? על זה שכתבתי משפט אחד על שיעורי בית בצחוק ומשפט שני בעצב? מה, נראה לך שבאמת כתבתי את התגובה הזו ללינוי? אני מכירה אותה בכלל? עשיתי את מה שהיא ביקשה ויצא חרא. כרגיל. מעליב אותי שמנהלת של הפורום שפוחדת מכל העולם יורדת בסופו של דבר עליי על כך שהרשיתי לעצמי לחלוק את העצב שלי עם האנשים מפה כי הרוב מהם קרובים ויקרים לי ואני יודעת שיבינו ויחלקו את הנוסטלגיה שלי. כי זה המקום ששתקתי בו שנתיים עד שלא התקרבתי עם חלק מהבנות ועכשיו פתאום הרגשתי שאפשר לדבר פה על מה שבאמת מעציב אותי ואולי ניתן לתיקון. כי אני יודעת בוודאות שזה מעציב לא רק אותי ומשום מה רק לי יש ביצים להעלות את הנושא הזה. וואלה, סורי. אם בפורום הזה אין מקום לחילוקי דעות, לויקוחים, לנקודות מבט שונות, כי זה עלול להעליב מישהו שהופך את המילים ושולף פרשנויות מהמותן, אז מה מותר פה? להעלות תמונות טופלס של ג'ארד ולדבר על תספורות סקסיות? וואלה, מיציתי. אחזור לי לצפות מהצד בשקט, למה, בזה אני מעולה. תודה יקירתי

את מוכנה להרגע?@#$

לפעמים את כותבת דברים שתום לב מלא שאנשים אחרים יבינו את הכוונה שלך, אבל תכלס הם לא. לא, את לא חייבת להגיב על כל דבר. כן, את יכולה לא להסכים עם דברים מסויימים אבל יש דרך לבטא את זה! ומה שכתבתי בהודעה בשרשור למטה לא היתה הדרך. את לא יכולה לכתוב משהו ולהגיד שזאת רק אשמתי או אשמת מישהו אחר כי הוא "פירש את דברייך לא נכון". לא כולם מבינים את הציניות שלך וכשכתבת את זה "ו להקה שאת אוהבת כאילו... זו רק אני או שבאמת אלוהים פיספס משהו כשברא את הדור שאחריי?...." זה ממש לא התפרש כאליו התכוונת לתושייה וצורך לחקור אלא לשכל. כן. אני לא צריכה שיהיה לך ביצים לתקן דברים בפורום הזה. יש דברים שמפריעים ואנשים שמפריעים לך סבבה - אבל זה לא הפורום רק שלך, או רק שלי או רק של אופק או סתיו או רננה או לינוי. יש כאן עוד הרבה אנשים ואת לאי כולה פשוט לזרוק את מי שבא לך. את יכולה להתעלם ואת יכולה להגיב והכל בעין יפה. את חושבת שאני פוחדת מכל העולם? זאת דעתך. אני מצטערת מאוד אם אני חושבת פעמיים לפני שאני כותבת משהו - כי אני המנהלת ואני צריכה להיות אובייקטיבית ולדאוג שלאנשים יהיה פה נעים להכנס. חבל שאת מסתכלת על זה כהודעת גירוש מהפורום. תקראי את מה שכתבת לה ותגידי לי אם זה מתפרשן כשעצב. אם היית טורחת לכתוב את ההסבר הברור להודעה הראשונה שכתבת כבר בהודעה המקורית אולי כל הבלאגן הזה לא היה קורה. באינטרנט לא כל דבר שאת כותבת מתפרש בטון הנכון אליו התכוונת. יש פה מקום בלויכוחים ולחילוקי דעות - אבל תתבטאי כמו שצריך אלוהים! חבל לי שהפכת את זה למשהו אישי. חבל לי שקראת לי פחדנית. לא ציפיתי שתגידי לי שאני כזאת.

Linoyush12

New member
וואווו איזה פיל עשיתן מעכבר

כמו שאמרתי, כשאת באה להגיש עזרה לבן אדם ועל הדרך מביאה אותה באיזה תגובה עוקצנית, אז עדיף לא לעזור בכלל! וכן מה חשבת , שתגידי לי "אלוהים פספס משו בדור שאחריי" ואני אשתוק לך? ממש לא.. אני גם יודעת לענות בחזרה כשצריך. ולחלוק עצב? תגידי לי מה את רצינית? חחחח את לא צריכה להיות עצובה על אף בן אדם, אולי רק על עצמך.... שאת מתנהגת בצורה כזאת. אנשים לא אוהבים שמתנשאים מעליהם, ומן הסתם את תקבלי תגובה בחזרה. פעם הבאה גם אם יש לך משו להגיד או הערה את יכולה לעשות את זה בצורה יפה, ולא בציניות ועוקצנות. הבהרתי את העמדה שלי, ואין צורך להגיב יותר מזה! כמו שאומרים, כל המוסיף גורע , וחבל שאתן הופכות הר מעכבר! היה ונגמר.. זהו.

תקשיבי

מבחינתי זה לא היה עכבר בכלל . כתבת לה הודעה ממש עוקצנית בחזרה. ואני פחדתי שזה יהפוך ליותר מזה. מה את חושבת? שאם מישהי תדבר למישהי אחרת בפורום ככה אז אני לא אגיב? ראית באיזה מילים החזרת לה? אני כן אגיב, ואני אגיב בקיצוניות כדי להבהיר שאני לא אקבל דברים כאלה בפורום הזה. הייתי מגיבה ככה אם אלו היו גם 2 בנות אחרות. אני לא פשוט אבליג ואגיד "טוב שיפתרו את זה בעצמן.."

Linoyush12

New member
אוקיי ..

אני רואה שאת תמיד חייבת להגיד ת'מילה האחרונה, אז אין לי כוח להגיב יותר.. את היית מגיבה אותו דבר במצב שלי, ולא היית הולכת "לקרוא למנהלת" כמו איזה ילדה בת 2 נו אז מה קרה, החזרתי תגובה, וזהו נגמר.. למה חייבים לנפח כל דבר ה' ישמור...... במקום לכתוב עכשיו אלף תגובות היית יכולה לסיים עם 4 תגובות ונגמר עניין.

Why So Serious

New member
אבל היא המנהלת..

היא רוצה שיהיה פה סדר ושיהיה נעים לגלוש. ולא נראה שברגע שהיא מגיבה לך הדבר היחיד שהיא חושבת זה "אני הולכת להגיד את המילה האחרונה" מה שהיא מנסה להגיד שלא אנני ולא את יצאתן בסדר וזהו. אף אחד פה לא מנפתח, היא פשוט לא רוצה שזה יקרה שוב, אני בטוחה שבתור מנהלת הפורום היא לא רוצה להתקל בבעיה כזו שוב אז היא מבהירה דברים. זה הכול:)

Linoyush12

New member
אולי תסתמי ת'פה שלך ותפסיקי לדחוף ת'אף?!

מה את מתערבת בעניינים שלא קשורים אלייך בכלל?! "היא המנהלת" וווואוווווווו מעניין לי ת'תחת..... אני יכולה לגדל אותה, ואותך אז.. ששששש

DarkSecretLove

New member
ולך זה חשוב לומר את המילה האחרונה?

אני לא מבינה אותך באמת.עזרו לך ואת באה ויורקת בפרצוף. אני הייתי חושבת קצת לפני שאני מגיבה הודעות כאלו. אני אולי קצת קטנה ממך,אבל ברצינות קחי את עצמך בידיים. לפעמים יותר חכם לא להגיב ולצאת בוגר מאשר לנבוח על כל העולם. לא באה לפגוע אבל באמת אפשר להיות יותר רציניים. יום מעולה.

Linoyush12

New member
חחחחחחחחחחח ילדה קטנה

יורקת בפרצוף?! חמודה אני לא כלבה של אף אחד, את רוצה, תעזרי יפה, את עוזרת בחאווהה בטח שתקבלי יריקה בפרצוף ועוד וואחד שמוכטה הבנת?! ולא לימדו אותך בבית לתת כבוד למבוגרים ממך? באמת השתיקה יפה אז עדיף שתשתקי ולא תתערבי כמו שאמרת יותר חכם לא להגיב נכון.. אז אוליי תיישמי את העצות של עצמך לפניי הכל?!<

תתחילוו לנשום קודם כל..

אתן חברות כל כך טובות ועל זה אתן רבות ?! כאילו שני פאקינג ניסתה לצאת כמו מנהלת בעניין הזה ! ואני לא בצד של אף אחד ואוהבת את כולכן אבל מה התפרצתן עליה ?! היא ניסתה למנוע התנהגות גרועה שיכלה לגרום לסכסוכים בפורום, דבר שאף אחד מאיתנו לא הייתה רוצה (כי רוב האשלון הוא הפורום, ומה שווה האשלון בלי שהוא מאוחד). אז יש כאן מישהי שלקחה יוזמה על לנהל את הפורום הזה, וזה לא משנה אפילו איזה פורום, היא הגיבה תגובה טבעית כמו מנהלת לעניין. הריב הזה לא היה צריך להתחיל מלכתחילה, וחבל שכל אחת יצאה על זה שהיא כתבה את זה, כי אם היא לא הייתה כותבת את זה זה לא היה נגמר.. שני, אנני, אופק אתן חברות כל כך טובות אל תגרמו לדברים כאלה להפוך לריב אוהבת אתכן 3>

DarkSecretLove

New member
אני לא התלוננתי בפני שני..ממש לא.

לא לקחתי צד בעניין..אם כבר אני רוצה לסדר את העניינים.

Linoyush12

New member
את יכולה עכשיו להוציא את הלשון מהתחת של שני

ליקי ליקי ליקיייייי

DarkSecretLove

New member
../images/Emo207.gifמצטערת אבל זה חשוב מאד! כולם לקרא!!

מצטערת שנצלשתי פה אבל זה ממש חשוב. דברתי עכשיו עם הדרן אנשים בעלי כרטיס אפור ללכת להחליף את הכרטיס עכשיו!!! אני כולי בעצבים,אבל זה באמת חשוב ללכת להחליף עכשיו!!!

למעלה